- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стегнато коремче
Според мен ако правя 3-4 месеца коремни ще ми спадне малко коремчето !Няма как.А с тичането почти не се движи коремаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
-с тичане се стягат крака и дупе!От личен опит го казвам!А другия вариант е да пазя диета-което аз не бих направила, защото не е полезно на моята възраст да пазя диети, а и не съм дебела за да пазя диета!Пък и сигурно няма да успея
![]()
Хахаха значи с тичаме,се стягат корема,бедрата и дупето(т'ва за горния отговор).А иначе аз имам мн стегнат корем и дори плочки въпреки че съм момиче.Ако искаш стегнат корем трябва постоянство и никога да не се отпускаш,защото корем се прави за около 6 месеца,а се разваля за 2 седмитца.Цакарата е мн коремни и то от всички видове(за да напрягаш всички коремни и гръбни мускули,защото и те са важни за талията),повторенията също са важни(почваш с малко после повече и повече).Като правиш коремни не ги прави бавно 1.....2....3,защото така си почиват мускулите,а гледай да са по интензивни 1.2.3.Прави коремни винаги кокато си свободна у нас,дори и за 5 мин.Пии вода,не яж хляб и НИКАКВО ГАЗИРАНО И АЛКОХОЛ!!!Всичко др може да ядеш,без да прекаляваш(1 парче шоколад,плон,зеленчук,месо и прочие).Яж по 4/5 пъти на ден,но в по малки количества(100-150гр. храна),НЕ яж след 19/20часа.
Успех![]()
![]()
Ами , ровех се в старите теми . Попаднах на тази , написах коментар и сега е на първата страница !Първоначално написано от The Believer
![]()
Офф и аз 100часа пиша като откаченаПървоначално написано от dark_sw
За какво ти е да се ровиш из стари теми да пишеш коментари
К'во кат' е стара, няма да правим нова сега!
Така... аз миналото лято правех редовно колело и преси и имаше ефект... свалих корема.. Може би не сте ги правили по правилния начин, за да не се получи, знам ли..Идеята е обаче следната: първо да спрете вредните храни! Понеже обичам сладкото, то ми поддържа корема в сегашната му лоша форма. От два дена съм направила абсолютно стопиране на сладкото! И добре е да се съчетават същевременно с преси. И двете трябва да се спазват!
[quote="mistress"]mn e trudno, no za NQKOI hora e postijimo. trqbva samo da znae6 4e ako v genite ti e zalojeno da ima6 korem4e i strukturata ti e takava nqma na4in da ima6 plosak korem. dori i 38kg da stane6.quote]
tva ne evqrno .. az sum s takava struktora i kato otslabna mn nqmam korem , a 6tom tq ima taliq 78 sm i tq e s takava struktura.Mila kolko kila si i kolko si visoka??
Първоначално написано от www
Темата е от преди 2 години бе хора!!! Момичето даже не е регистрирано, а е постнало като "Гост". Мислите ли, че ще ви отговори?!!?!?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми , незнам ... Новите теми вече не са ми особено интересни и си дадох мнението , таа реших да си упражня правописа ...Първоначално написано от Rock'nRoll Girl
![]()
200 koremni presi na den kato po4ne6 ot 30 i postepenno uveli4ava6 s 5Първоначално написано от fitnes-baby
![]()
Ейде да не дам коментар...Първоначално написано от moninka
Мояата история-Бях на 12 години 68 кила и 170 висок.Нямах мноого голям търбух НО имах в повече.Реших да сваля 10 кила.До ваканцията на море имаше месец.Почнах така...Ям САМО плодове и зеленчуци.Плодовете пречистват корема от секви вредни неща...Издържах 15 дена!!!! Свалих 7 кила на ден по 0,5! следващите 10 дена си бях ОК.Оставаха само 5 дена до ваканцията.Исках да сваля още 5 кила.Знаех че е вредно...но нали съм момче...пука ми.И така почнах ЦЯЛ ден след даскало само колело с фр. и старата диета И МНОООООООООГО ВОДА!!! Така свалих за 5 дена 4 кила!!!Мускулите ги имах от преди..да не повярва човек ,]