- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ще реагирате
NE E VQRNOПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
![]()
![]()
IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE
6ta sa izkefq! :P
LeKi ZaPiVkI,ZdRavI zAbIvKi,MnOgO uSmIvKi,UsPeH v BrAnShA i 4uPkI v Xan6a,ZdRaVe V iZoBiLiE i SeX dO bEzSiLiE !
Ami nqma da mi stane hubavo,6toto mrazq da mi 4etat ne6tata i izob6to da mi se burkat v rabotata.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
opredeleno 6te se iznenadam,za6toto maika mi i pc e nevazmojna kombinaciq
Няма да има никакво значение! Аз да не би да си водя дневника тук?!? Изобщо няма на какво да ми обърне внимание предполагам...
Еми определено няма да ми е много приятно, че ми се бърка в нещата, но не знам как бих реагирала
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Ам че тя да четеше писанките във форума ама не.Тя ми чете чатовете с хората.Ама то и аз съм патка да си оставям РС-то влючено аама т`ва вече е друга тема![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Няма да се почувствам добре, защото и без това изрично съм й забранила, но и тя никога не би го направила, тй като сме се разбрали...Все пак това си е моя работа, независимо дали пиша нещо лично или не...
e moita razbira na kompa ma nqma da znai koi e saita ama pyk me znai s kyf nick sam ot irk-ta shtoto tam e syshtiq no vinagi moga da q izlyja 4e tva ne sam az xaxax i vse pak nqma na4in dagi pro4ete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi 4esno da vi kaja nz mi i da gi 4ete nqq da mi kaje mn mi dreme
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Не би ме интересувало и не ме интересува дали ще ги чете. Скоро пари и за компютър няма да има, а какво остава за интернет.
Същото ще е положението и да ги чете и да не ги. Писала съм на доста места за това колко не се понасяме, не е нещо, което да й е неизвестно.![]()
Не си го представям поради простата причина,че майка ми дори не знае откъде се включва компютъра...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
opredeleno nqma da se po4ustvam mn dobrene obi4am da znaqt za li4ni mi jivot ne 4e go vod ama .....
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ма аз на мама всичко и казвам и скайпа да ми чете и във форума тва,което съм писала,няма да ми пука.Мисля,че така трябва.![]()
...
Ми моята майка знае всичко за мен,каквото и да пеочете няма да е нещо ново,което да не съм и казала.
Само дето когато магаре излети в космоса,тогава майка ще разбере как да влезне в форум :P
Когато си оставя компа включен,и нея нещо я подразни в това,го изключва от кабелите![]()
Иначе бих се радвала,ако може да влезне тук и да прочете,ама има хора които пишат на латиница,което е малък проблем за нея![]()
Първоначално написано от xaxo_xixi
Бих се засрамил но няма начин това да стане-майка ми не е компютърно грамотна![]()
Няма как да ги прочете. Пък и няма кой да й позволи да ми сяда на компютъра.И ако все пак по някъв начин ги прочете, ще има скандал от къв зор ще ми чете личните неща.
za moi kasmet maika mi e strahoten 4ovek,bih kazala nai-dobrata mi priqtelka[/i]
А пък и не съм писала нещо,което не искам тя да знае,така че няма проблемПървоначално написано от geisha
![]()
хъхъ това няма да стане, но дори и да се случи няма да ми е много приятно...
Ами незнам не съм се замисляла,но сигурно ще се посмеем двечките![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~