.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    гостенка
    Guest

Moderated:Имам белег и гаджето ми не иска да правим секс ...

Наскоро ме оперираха заради спукана киста на яйчника. Оттогава приятелят ми не желае да правим секс заради белега на корема ми /12 см/. Какво да правя?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest
    Пали бе глупачка

Moderated by miloto
    т.2 и т.9 от Правилника

Фен
    Град
    Plovidv
    mi pravete go f poza pri koqto toy ne ti vijda belega...zadna,stranichna..fani ena kniga kama sutra i razgleday kartinkite

Супер фен
    Град
    sofia
    e toi puk e ebasi kompleksara vmesto da ne okurajava i da ti se radva se pravi na guz

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    toa f red li e

Повече от фен
    Ebati tupanaro,abe toq vmesto da te podkrepq se prai na putka! Fani pogovori s nego da ne ida az

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    e toi puk e ebasi kompleksara vmesto da ne okurajava i da ti se radva se pravi na guz

и аз тва викам
    тоя е многоооооо зле вместо да се радва,че всичко е ОК,тоя .. не,че нещо,ама това момче не мисля,че държи на теб и те обичка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
    Ebati tupanaro,abe toq vmesto da te podkrepq se prai na p***a! Fani pogovori s nego da ne ida az

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен
    Значи ако момичето не е перфектно, не го чукат...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Smeni si gadjeto-gnusliar!
    Za edin mesec niama beleg koito da se skrie. A ako sa uspeli da te zashiiat dobre i kachestveno (estetichen shev) ne bi triabvalo da se pritesniavash che shte ostane drazneshta rezka. Kupi si madekazol i se maji s nego dokato sheva e oshte presen
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    Plovidv
    awe kvo se nahvurlihte vurhu priqtelq i we drunkate si gi i vie.lesno e pred pc-tata.ay predstavete si priqtelkata ti f edinq moment ima adski gladko koremche i i se kefish i f drugiq moment ima neznam si kolko sheva i...ne mislq che problema ti e za foruma chesno kazano.Fanete si pogovorete kat golemi hora i tva e A fakt che toy e prejivql operaciqta i oshte e s tebe e dokazatelstvo che durji na tep

Мега фен
    Добре, ще задам хипотетична ситуация на момчето преди мен. Ти обичаш някоя и си с нея 20 години. И тялото И започне да се отпуска или роди и не е вече перефектна. Няма ли да я обичаш? Няма ли да правите секс след навършването на 35?

И друго ще те попитам - ако харесаш някое момиче, но има несъвършенство в тялото си - има малко по-големи или малки зърна от нормалните, има стрии и т.н., какво? Шут?

Явно не те харесва такава, каквато вече си! Зарязвай го и тръгни с друг, който би те оценил заради това което си!

Лорда
    Guest
    Теб белега притеснява ли те ?

Иначе кажи на гаджето ти , че е идиот

bahti idiota pogovorete ako ne ta razbere mu tegli shuta pak az sha go nabiq

Голям фен
    Град
    Compton
    Ebati tupanaro,abe toq vmesto da te podkrepq se prai na p***a! Fani pogovori s nego da ne ida az
    тапак и половина

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    I azzzzz

Macka imam su6tia beleg(za6toto mi praviha su6tata operacia).Neznam 6to no vsi4ki mom4eta kazvat 4e mi sedi super gotino.Toia e e***i tupaka.Ima hora koito davat milo i drago za da se sdobiat s nekuv takiv mania6ki beleg.Nikoe mom4e s koeto sum bila ne me e prenebregval zaradi tva daje obratnoto.Za tova ti kazva PROBLEMA NE E V TEB A V NEGO(mom4eto)!!!

мда съгласна съм с TheDarkLady аз много се кефя на мъже с белези ....защо и момчетата да не се
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Нека и аз да си кажа мнението,явно не си попаднала на човека който трябва защото и аз сам оперирана от апандесит който беше пред спукване и сашто белега ми е голям,но това не ни пречи да праевим ...!Ставаме две които обичат българските доктори професионалисти дето те опирарат пияни! Така че горе главата и да не ти пука особено!!!!

Kaji na priqtelq si DA SE GRAMNE shtom ne iska da go napravi zaradi edin beleg znachi tolkova ti e gaje bahti smeshnika momcheto koeto naistina te obicha nqma da mu pravi vpechetlenie takova neshto

jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto

Повече от фен
    Хмм, не знам, обаче на мен ми се струва някакси идиотско гаджето ти да не иска да правите секс заради въпросния белег! Както каза exploitedteen е възможно да се страхува да не ти направи нещо! Поговори с него на тази тема! Не ми се вярва заради един белег да е цялата работа, но ако все пак е така вярвам, че и сама знаеш как точно да процедираш с гаджето ти и връзката ви!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    awe mila,da ne ti puka,ostavi go da hodi da si isbiva kompleksite na dr mqsto,ti si jivei jivvota
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си