- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се заразиш със СПИН при анален секс?
Ako ne polzvate prezervative vuzmojno...
az mislq 4e moje6 tai kato 4esto xorata imat rai4ki v ustata ili ezika ili paradontoza(ogolvane karvene na vencite)ako tam popadne zarazana krav e mn veroqtno i za tova trqbva da se vnimava mnogo.nadqvam se da sam ti ot polza
Първоначално написано от siseto^
Май не си прочела правилно въпроса...Той пита за анален ,а не за орален секс...Ако няма предпазни средства може да хванеш СПИН от анален секс!Защо според вас една огромна част от болните от СПИН са хомосексуалисти?
*ThE~WorLd~Is~MinE*
доколкото знам и точно от хомосексуалистите тръгва тази зараза.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
2та признака на СПИН:
1. Топъл дъх във врата.
2. Остра болка отзад.
Няма никакво значение, може и от френска любов да се хване ако въпросния болен има ранички в устната кухина. Вземете се образовайте малко.
estestveno,4e moje.
ABE HORA,6TE SE POVTORQ,AMA PREDI DA PRAVITE SEX KAKUVTO I DA E,OGRAMOTETE SE,A NE ZADAVAITE SME6NI VUPROSI.
Може разбира се. Аз доколкото знам първият регистриран случай на СПИН е бил в Америка и заразеният е бил... монахиня![]()
Дам...когато пениса прониква в дебелото черво той го напуква или нз как да се изразя...нацепва е по точната дума. Тогава има пряка връзка с плазмата. Следователно -> Да.
Emi nzMai4e da
![]()
Мисла,че може.![]()
napulno vazmojno e!za tova po dobre izpolzvaite prezervativi
в какво се забърках...
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
И още как..
даже е по вероятно от секи друг на4ин за сексуален контакт при който можа да се предаде заразата, ако не се използват предпазни средства.
със СПИН може да те заразят дори медицински сестри в болница или на военна комисия, ако те боднат с използвана върху някой болен мангал игла.
така 4е внимавайте. Не си струва за някакви си минути гъдел на голо да си лепнете нещо . Пък ако мацките много ги боли в гъза с презерватив, ами да не дават да ги лашкат анално и туйто.
Първоначално написано от exploitedteen
хахаха лудоооооооо!!и все пак мисля ,че е искала да каже презервативи...ама малко явно бърка думитеинтересно щеше да можеше да се забременне анално...като се замисля само как ще излизат бебенцата тогава
![]()