.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Стойчо
    Guest

Може ли да се заразиш със СПИН при анален секс?

Супер фен
    Ako ne polzvate prezervativ e vuzmojno...

siseto^
    Guest

slu6ai

az mislq 4e moje6 tai kato 4esto xorata imat rai4ki v ustata ili ezika ili paradontoza(ogolvane karvene na vencite)ako tam popadne zarazana krav e mn veroqtno i za tova trqbva da se vnimava mnogo.nadqvam se da sam ti ot polza

Голям фен
    Град
    Stara Zagora

Re: slu6ai

Цитирай Първоначално написано от siseto^
    az mislq 4e moje6 tai kato 4esto xorata imat rai4ki v ustata ili ezika ili paradontoza(ogolvane karvene na vencite)ako tam popadne zarazana krav e mn veroqtno i za tova trqbva da se vnimava mnogo.nadqvam se da sam ti ot polza

Май не си прочела правилно въпроса...Той пита за анален ,а не за орален секс...Ако няма предпазни средства може да хванеш СПИН от анален секс!Защо според вас една огромна част от болните от СПИН са хомосексуалисти?

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Burgas
    доколкото знам и точно от хомосексуалистите тръгва тази зараза.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен
    2та признака на СПИН:
    1. Топъл дъх във врата.
    2. Остра болка отзад.

Повече от фен
    Няма никакво значение, може и от френска любов да се хване ако въпросния болен има ранички в устната кухина. Вземете се образовайте малко.

estestveno,4e moje.
    ABE HORA,6TE SE POVTORQ,AMA PREDI DA PRAVITE SEX KAKUVTO I DA E,OGRAMOTETE SE,A NE ZADAVAITE SME6NI VUPROSI.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може разбира се. Аз доколкото знам първият регистриран случай на СПИН е бил в Америка и заразеният е бил... монахиня

Guest

Re: slu6ai

Дам...когато пениса прониква в дебелото черво той го напуква или нз как да се изразя...нацепва е по точната дума. Тогава има пряка връзка с плазмата. Следователно -> Да.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мисла,че може.

Фен
    Град
    sofia
    napulno vazmojno e!za tova po dobre izpolzvaite prezervativi

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    в какво се забърках...
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    И още как..
    даже е по вероятно от секи друг на4ин за сексуален контакт при който можа да се предаде заразата, ако не се използват предпазни средства.
    със СПИН може да те заразят дори медицински сестри в болница или на военна комисия, ако те боднат с използвана върху някой болен мангал игла.

така 4е внимавайте. Не си струва за някакви си минути гъдел на голо да си лепнете нещо . Пък ако мацките много ги боли в гъза с презерватив, ами да не дават да ги лашкат анално и туйто.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Sabi
    Ползвайте контрацептиви! :P
    ЛЕЛЕ МАЙКОООООООООООООООООО!!!!
    и ти водиш полов живот???

абе я се замисли каква е темата и ти какво каза???
    ако ползват хапчета против забременяване (и те са контрацептив) ще се предпазят от болест... и то в анала...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХХА

хахаха лудоооооооо!!и все пак мисля ,че е искала да каже презервативи...ама малко явно бърка думите интересно щеше да можеше да се забременне анално...като се замисля само как ще излизат бебенцата тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си