Мда дава егати поуара...не сам си лягал от 36 часа защото имах спешна работа... 2 големи кани гъсто кафенце и още сам жизнерадостен а не заспивам прав!!!
Каффее >>> AlL!
Ооо, аз пия супер много кафе![]()
То е единственото нещо, което ме поддържа жива. Понеже нямам възможност да си поспивам и ако не пия кафе...Няма да мога да се държа на краката си. Пия го горчиво-без захар, захарта само разваля кафето. Направо обожавам аромата му сутрин.
Малее говоря като наркоманка![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Чисто кафе, най си е добре!Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Дам абсолютно, а ме научиха и една тънкост-като сипеш малко канела ( ама малко) и става с божествен аромат \Първоначално написано от p4elata_brumze
/
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Мразя кафе, бате. Тъпо е.
без кафе денят е загубен дава енергия и добро настроение супер е на вкус и аз съм му фенка!
Welcome to Jamrock!
Da naistina e taka,no kafeto ne e po-malko vredno!Първоначално написано от midnight...
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Много рядко пия...Иначе да много обичам горчиво кафе,силно,без никаква захар :P а странното е че кафето ме приспива хахахаххаах както и колата...Абе кофеина ме приспива![]()
боже!без кафе не мога!едно сутрин и поне още две след това,защото иначе не ми действа.чувствам се уморена и отпаднала!направо гадна работа!ама нема как-без кафе не издържам![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ammm mn rqdko piq kafe i to s bita smetana i mn zahar
ina4e vsqka sutrin si piq 3 v 1,daje po 2,3 na den
Обожавам кафе! Сутрин ако не изпия едно двойно и чисто придружено
с една стабилна цигарка, не съм човек. Обичам силното, чисто, ароматно кафе. Фенка съм на Jacobs Monarch и Douwe Egberts, не харесвам Нова Бразилия и Lavzza, особено второто....
Give me your best shot motherfucker!
obojavam kafe sqka sutrin piq![]()
piq no mnogo rqdko
Много интересно, ама като съм у баба и дядо ми като пием кафе с него му се приспиваИначе мен си ме кефи кафенцето със сметана и захар, като е - бижу
![]()
Любовта е по-силна от всичко
Пия едно сутрин преди да изляза за даскало и след това понякога в училише ако много ми се спи или имаме свободен и отидем на кафе...но общо взето най-много по две на ден![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Само когато има с кой...Сам е тъпо...
togava nqkoi put na kafence?Първоначално написано от niGGa
![]()
Може =) Ще взема и един дебил от моя клас да се запознаете...Туко виж съм станал чичо =)
аз не искам дебили от класати! искам само с тебе!Първоначално написано от niGGa
тц тоя номер не минава-той е само мой аххахаххаха лелеее ЕЙПървоначално написано от SeXyTo_f
голяма забава е тоя форум
ще го поделим...спокойноПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()