Искам да се похваля, че съм намалил малко кафетата.![]()
Sutrin po 1 4aena 4a6a silno nes kafe .. v u4ili6te o6te edno dylgo .. vsi4ko e nared .. zadyljitelno studeno za6toto ot toplo kafe izlizat bru4ki![]()
piq kafe samo v izvunredni situaciina ako piq vsqka sutrin posle mi e nqkvo gadno,prosto ne obi4am kafe!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Пия кафе,но не съм пристрастена към него![]()
Vsqka sutrin / sledobqd . Bez zahar ili razni neshta ot sorta na smetana .![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Аз обичам да пия кафе,но не го правя редовно.От него честно казано ми се доспива,но все пак пия от време на време.
mi da piq kafe 4 puti na den da kefi me no mi se e slu4valo i pove4e puti de![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Не пия , ама все пак зависи ако някой път ми щракне пия...това става на няколко месеца 1 път
Az li4no piq mn rqdk sao kat se prebukam s u4eneDeistva i to mn qko ama kat mu mine deistvieto i se 4uvstvam o6te po-skapana
az piq kafe po4ti vseki den:P
Да ОбИчАш Е Не Да ЗаБрАвЯш, А Да ПрОщАвАш. Не Да СлУшАш, А Да РаЗбИрАш. Не Да ГлЕдАш, А Да ЧуВсТвАш. Не Да Си ТрЪгВаШ, А Да ОсТаВаШ
az sa6to sam taiПървоначално написано от wan`a`doo
аз също никога не пия кафе незнам какво му харесватПървоначално написано от Kote^^^
и аз не пияПървоначално написано от Inn0c3nCe
Da ne kato go pienesh edno i da ti svetnat ochite kato na star zil farovete??Първоначално написано от e4o
![]()
Kolkoto po temata, az lichno piq po tri na den, zashtoto 1) Haresvam aromata i vkusa mu 2) deistva mi obodrqvashto 3) ako ne piq kafe pochva da me boli glavata. A bre s dve dumi kefa se qko na kafeto![]()
I'm losing my favourite game you're lossing your mind again...
Пристрастен/а си, като мен.Първоначално написано от MyFavouriteGame
![]()
И аз така..много ми помага да се съсредоточа нз щоПървоначално написано от midnight...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
мразя кафе и капучино адски много...дори сладки неща с вкус на кафе мразя.. вкусът, мирисът не ми допадат...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
льокам на поразия кафе след кафе,после откачам и немоа спа![]()
ми...попринцип не пия кафе,мн рядко само ако да кажем супер мн ми се спи а тряя да излизам или някви е такива причини...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
piq kafe....gimoka..shtoto nai mi e vkusno...nashte piqt lavatza...ama to e sux ne me kefi...ta ne mi dava power...naprotiv daje mi se dospiva..shtoto e toplo edno takova...![]()
hehehe damz priznavam si go - pristrastena sym,no.....Haresva mi!!!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
I'm losing my favourite game you're lossing your mind again...
3 v 1 RulzZz ama ne moje da te sabudi
Worship the BEST, We are NOT everywhere!