Отговор в тема
 Отговор в тема

Мда дава егати поуара...не сам си лягал от 36 часа защото имах спешна работа... 2 големи кани гъсто кафенце и още сам жизнерадостен а не заспивам прав!!!
Каффее >>> AlL!

Ооо, аз пия супер много кафе
То е единственото нещо, което ме поддържа жива. Понеже нямам възможност да си поспивам и ако не пия кафе...Няма да мога да се държа на краката си. Пия го горчиво-без захар, захарта само разваля кафето. Направо обожавам аромата му сутрин.
Малее говоря като наркоманка
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!

Чисто кафе, най си е добре!Първоначално написано от ycMuBkaTa

Дам абсолютно, а ме научиха и една тънкост-като сипеш малко канела ( ама малко) и става с божествен аромат \Първоначално написано от p4elata_brumze
/
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!

Мразя кафе, бате. Тъпо е.
без кафе денят е загубен дава енергия и добро настроение супер е на вкус и аз съм му фенка!
Welcome to Jamrock!

Da naistina e taka,no kafeto ne e po-malko vredno!Първоначално написано от midnight...

NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Много рядко пия...Иначе да много обичам горчиво кафе,силно,без никаква захар :P а странното е че кафето ме приспива хахахаххаах както и колата...Абе кофеина ме приспива

боже!без кафе не мога!едно сутрин и поне още две след това,защото иначе не ми действа.чувствам се уморена и отпаднала!направо гадна работа!ама нема как-без кафе не издържам
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ammm mn rqdko piq kafe i to s bita smetana i mn zahar
ina4e vsqka sutrin si piq 3 v 1,daje po 2,3 na den
Обожавам кафе! Сутрин ако не изпия едно двойно и чисто придружено
с една стабилна цигарка, не съм човек. Обичам силното, чисто, ароматно кафе. Фенка съм на Jacobs Monarch и Douwe Egberts, не харесвам Нова Бразилия и Lavzza, особено второто....
Give me your best shot motherfucker!

obojavam kafe sqka sutrin piq

piq no mnogo rqdko

Много интересно, ама като съм у баба и дядо ми като пием кафе с него му се приспиваИначе мен си ме кефи кафенцето със сметана и захар, като е - бижу

Любовта е по-силна от всичко

Пия едно сутрин преди да изляза за даскало и след това понякога в училише ако много ми се спи или имаме свободен и отидем на кафе...но общо взето най-много по две на ден
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Само когато има с кой...Сам е тъпо...
togava nqkoi put na kafence?Първоначално написано от niGGa

Може =) Ще взема и един дебил от моя клас да се запознаете...Туко виж съм станал чичо =)
аз не искам дебили от класати! искам само с тебе!Първоначално написано от niGGa

тц тоя номер не минава-той е само мой аххахаххаха лелеее ЕЙПървоначално написано от SeXyTo_f
голяма забава е тоя форум
ще го поделим...спокойноПървоначално написано от CRaZy_IKT