- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси към момичетата и момчетата!
Въпросите ми към момичетата са следните:
1.Когато правите френска любов на приятеля си и в момента, в който той свършва продължавате ли да стимулирате пенисът му?
2.В коя поза се възбуждате най-много?
3.Всеки път ли свършвате?
И въпросите към момчетата:
1.Какво действие на приятелката ви би ви се сторило особено възбуждащо? Един вид споделете някоя ваша еротична фантазия![]()
2.Ако тя не е перфектно обезкосмена отдолу това би ли ви смутило(да речем ако искате да й правите френска любов)?
3.Ако правите секс и свършите преди нея, ще продължите ли докато свърши и тя?
Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...
1.Когато правите френска любов на приятеля си и в момента, в който той свършва продължавате ли да стимулирате пенисът му?не винаги ..
![]()
2.В коя поза се възбуждате най-много?задна и пенсионерската(мисионерск та)
![]()
3.Всеки път ли свършвате?почти,но не всеки път
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Въпросите ми към момичетата са следните:
1.Когато правите френска любов на приятеля си и в момента, в който той свършва продължавате ли да стимулирате пенисът му? Май не, само го засмуквам и събирам течностите в устата си.
2.В коя поза се възбуждате най-много? Кучешката и мисионерската, когато краката ми са на раменете му.
3.Всеки път ли свършвате? КОй?
1.Еми да...как така няма да продължавам, нещо май не разбирам въпроса...
2.Ми когато аз съм отгоре или съм легнала по коремче със събрани крака, а той е зад мен...
3.Да(и двамата)
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...