- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Викате ли докато се чукате?
1) Викате ли докато се чукате? А ако вашия партньор се развика, това ще Ви възбуди ли или ще ви стресне и притесни?
2) А падате ли си докато се чукате да си лафите мръсни думички?Възбуждат ли ви или ви дразнят?
P.s.Разкажете някоя ваша случка, ако имате такава![]()
![]()
![]()
Сега е времето да кажеш защо гепиш от бгтийн.
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
del
Da,no ne vinagi
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Ами всъщност веднъж вместо нейното име почнах да казвам моето си(обичам се просто) и тя взе,че се разсърд.Иначе мръсните думички са...абе мръсни.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Направо ставам като оперен певец!
Мръсни думички... аз съм културно момче и не употребявам такива.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
викам много ясно.....УБРЕ ДЕБРЕ АЙДИ МА ШАВРАНТИО
:PПървоначално написано от Анонимко
![]()
bahti idiota xaxaxa
Пъшкам с цял дроб - уф ъ ъй яйде ай аа ааахххх аа охх ъх, ако съм пияна и викам понякога - вкарай ми го целияя, даа набий ми го отзад... Иначе обичам да ми викат мръсни думи , да ме наричат мръсна курва, ще ти скъсам путката и подобни неприлични изрази.
ФИИИИИИИИИИИИИИИИИГАРОООО ООООООООООО!!!!!!!!!!! ФИГАРО ФИГАРО ФИГАРОООООООО!!!!!!
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
Първоначално написано от Стеснителната
а ника й е стеснителната...
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Това нещо общо с темата има ли умнико гърбав?
що гърбав?
Щото мозъка ти натежава.
a pri teb e deficit
1)чак да Викам не,от възбуда....всички знаете как е?
2)винаги си говорим мрасотии,докато правим секс![]()
Липсваш ми толкова много!
1. Не викам, поне не много, защото в повечето случаи не е препоръчително.
2. Съвсем нормално е![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Само не разбрах защо да е лошо да се вика...то е викане от възбуда. Ако има някой в другата стая, окей. Обаче май повечето от вас се притесняват да издават по-силни звуци, най-вече момчетата. По мои наблюдения доста от момчетата мислят, че е адски глупаво да изпъшкат дори веднъж.
Издавам звуци,случвало се е и да извикам,но рядко.За мръсните думички не ги употребявам,а и приятелката ми не казва такива т.е. все ми е едно.
ОО даа ... Куиин Елизабет ..давай , точно така!![]()
Estestveno, che vikam!!!
Bez tova ne e mnogo interesno, nali?
Obicham i se vuzbujdam oshte poveche, ako i partnyorut mi vika, tova e znak, che mu e hubavo.
Bila sum i s takiva, koito ne izdavat nito zvuk prez cqloto vreme...malko e depresirashto - ne znaesh kakvo mu haresva i kakvo ne....ujas!!!
Mislq, che susedite na priqtelq mi znaqt nay-dobre.![]()
![]()
Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....
Мда..аз не викам точно ми пъшкам. Много ми става яко и то като започне да пъшка или да вика и направо си умирам от кеф, като знам че му харесва.
За мръстните думи - много ми харесва да ме нарича кучка и гокато го правим също. Не знам как е при другите, ама при мен наистина възбужда
Mi kvo da kaja purvo ot mujki pol sum imam si gadje normalno :P a sum i na 21 ta kak da e stiga tolkova informaciq za men a da se otpravqme kum vuprosite.
Mislq che e normalno i nqkvo kato raznoobrazie idva v sex-a razni takiva momenti
s moita ot vreme na vreme si otpuskame rechnika i stava nqkvo vulgarnone bih kazal che e gadno opredeleno vuzbujdashto moje da se kaje
vikaneto az lichno ne vikam de da znam ne me kefi ama jenata opredeleno ne si durji ezika zad zubite osobeno kato nabliji momenta "orgazum" ( za neobrazovanite ) si se chuva taka dosta i v drugite stai sme ispadali v interesni momenti zaradi razni takiva povikvaniq ama losho nqma choveshtinka si e
t.e. obshto vzeto : SHTO NE DA NE SE PRAVQT TIQ NESHTA? :P
Trqbva da moje da se nasladi6 na sexa i na vseki hubav moment tyi 4e mene ne me spira ni6to da pu6kam i da vikam ,e 4ak do vikane ne se stiga ama pyk e istinski krasivo i vyzbujda6to gajeto da ti myrka na u6e ili da vika kato me4ok koito vseki moment 6te te shruska..Mrysnite dumi4kiOho osven 4e sa ejednevie i v sexa gi ima...kefi me da me gepi za kosata i da se izcepi..nabii si go ku4ko
![]()
a vsy6tnost lubimoto koeto az izpozvam e FUCK...naprao me pobyrkva..
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !