- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
xaxaxaxaxa stra6ni gafove uspokoqvam se 4e moq ne e 4ak tolkova ama... togava umrqh naprao kat ne moja mi stane ama to takmo da po4nem i bqhme s priqteli v edna hija i v edna staq i oniq po4naha da se smeqt nqkvi da govorqt i tokat sprat to mi spadne posle takmo da go sloja i pak po4nat i nakraq kat ostanahme sami ne mi stana poludqh naprao....![]()
![]()
Ами случвало се е 3 колеги да ми звънят последователно, а аз през това време да клатя и немам грижи. Аз гафове нямам кой знае колко, но на братовчеда съдбата му ги дава в чували. Последното изпълнение беше, жигосания задник на аверката му(прекалили със секса в право положение и той я тряснал в/у печката с дървата). Друго брутално изпълнение е когато тя му прайла свирка, той залитнал(пиян е бил) и падайки и разбил устните с крак! Всякви изпълнение още има... ама да го питам, щото все пак не стаа ей така да пиша от чуждо име!
Моя не е през 2005 ами преди няколко дена .... отивам на гости на брачеда и ме запознава с някви момичета и се оказва че имаше тва онова и аз отивам с нея след диско в брачеда и си лягаме и всичко е добре и тя е отгоре и се завъртаме ама кои да ми каже че като се легне на края на дивана той се обръща и само се обръщаме и тя отдоло и дивана се обръща и ние на земята и имаше някви чаши с вода на масата който съборихме върху нас..... общо взето голям смях падна щот не се одарихме ...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
На мене пък повечето презервативи са ми супер тесни и преди като още не си бях намерил мойта марка бех с едни гадни и хуя ми спадна от много стягане и не можах да го понеса просто (точно па на мене да ми се случи мола ви се). Той даже не беше в мен а ми беше в жабката на колата, та ние си се разгорещяваме вече и аз мозъка съм го изключил и тя само пита - имаш ли? И аз ми не, и от там айде бърз спринт за преебаване на настроението полугол сред минус 15 градуса (беше един от най студените дни на декември) да гепа гумата айде обратно вече съм на вълна тренирвки мина ми за секса , ама хуя не се предава иска си ебане и като за капак като го наденах тоя нахуйник то тяга та си ебало мамата, ебах малко и после така ми изтръпна че не го чувствах изобщо и до там бех
![]()
. Не за друго ама ми беше за първи път с последната ми любов, тя пък беше толкова смутена - помислила си че тя е виновна да не може да ме възбуди.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
male kvi gafove!dobre 4e vse o6tew nqmam takiva !
Maikuuu tva deto oniq e lepnal gadjeto si za pe4kata me izpalni!hahahhaha![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Ти ме сцепи, твоя да не е като на Кинг Конг, какво значи да те стяга ? Презарвативите могат да се опъват до 5см. на широчинаПървоначално написано от Oyamoto
![]()
2т. забрана за ползване на профил
xaxaxxaxa gotina temi4ka.i gaf4etat si gi biva.pri men sexat e prosto edin golqm gaf.vinagi ima po ne6to.vseki pat.spomnqm si vednaj bqh vav gadjeto mu i praim sex.kvo mi be6e stanalo,no bqh tolkova bazbudena,ne mislih ne 4uvah voob6te ni6to ne pomnq.posle gadjeto mi kaza 4e sam si blaskala glavat vav stenata sas bqsna skorost i ni6to ne sam use6tala.toi si e slojil rakata zad glavata mi no az sam mu q mahnala i sam prodaljila da si q udrqm.i sled tva mi kaz a4e sam bila pa6kala kato dart vader.romanti4no![]()
xxaxa tva i na mene mi se e sluchvalo samo deto si prodaljihmr .. ama besh li gi be de Olq tam i Polq \Първоначално написано от skyline_207
/
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
ebah me se i bqhme nai nakraq sloji si kaputa i zduha i taka ne me izeba![]()
Те могат, ама колкото повече се опъват толкова повече стягатПървоначално написано от LoRinSeR
, което пък е хубаво от друга страна щото ми се обезчувства хуя и мога да еба 1-2-3-4 часа колкото си искам
но пък няма да ми става хубаво, се едно съм на фитинес ебати.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
има мъже, на които просто не им
става презерватива и точка...и аз не
вярвах, и изхабих три капута докато
повярвам![]()
![]()
![]()
бтв бяха от тия...extra large..ама те май само на
дължина са лардж...
Те тъй, той че не ми е дълъг не е ама е тлъст.![]()
Това е по-важнотоПървоначално написано от Oyamoto
![]()
A ba6,e ne da e mnogo kus,ama pa ako e mnogo dulug sa nema da mi vadi6 4ervata,nali?Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Ами да така е, а не да е като кремвирш - дълъг и тънъкПървоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
![]()
awe 4uite vie gaf . ne da sa falq ama mi e baq golqm i nai vajnoto debel i momi4eto be6e tolkova tqsno 4e ne mojah da i go nahulq 6a6nah sa az i tva be6e![]()
obichaite se , za da vi obi4at
Абе бате, в една жена можеш да си вкараш цялата ръка ако се заиграеш както трябва. Дори и в най тесните.Първоначално написано от Stealer
leji pi4kata po gryb na legloto, az sym q prekra4il i go davam v ustata i po edno vreme mnogo se razgore6tih i go natypkah tolkova navytre 4e po4va da se davi i po4na da hvyrlq to4no otgore mi![]()
drug slu4ai- otivam da edno sysedno selo da se "vidq" s edno mili4ko momi4ence, nejno i krasivo, koeto v slu4aia se okaza mnogo perverzno i dokato i svyr6vah po zadnika tq se obyrna i mi kaza "pikai po men" KVO???
az i syu4enik, u tqh, 4ukame kvartalnata kavaldjiika i re6avame da i go otpraskame v zadnika, ne go pravete- nasirat se!![]()
drug- 4ukam gadjeto si na legloto v spalnqta, zadna, az sym stypil na zemqta gol i q 6ibam zverski, kato za posledno, vliza maika mi, vijda mi goliq guz i izliza po nai byrziq na4in sled koeto ne mi govori 3 sedmici za6toto sym 4ukal pi4kata tam kydeto spi tq
kato se setq o6te, 6te dopylnq!
евала...на тебе...с туй ще те запомнят![]()
zna4i re6ili sme s priqtelkata mi da otpraznuwame wzimaneto na lekciite,az bqh kupil edno takowa sladko wino Kadarka za6toto tq ne pie nogo nogo...i pihme tam po 2-3 4a6i i kato legnahme da praime sexaz nemoga da se izpraznq nekade 40 min we4e, daje ni se prispa a prez twa wreme dokato go prawime hem mi stane rabotata hem mi spadne daje i prezervativa izsyhna i za ni6to ne stawa6e![]()
Наебавай и преебавай!
Еми, ние с приятеля ми на нова година се бяхме напили като свине и решихме да го правим... Обаче той не можеше да гледа направо и не го беше вдигнал, аз му правя френска - нищо не става. Накрая се ядосах, хванах му го, разтръсках го и викам: Ари дигни го, бееее!!! При което той се сгромоляса на леглото и двамата задружно отидохме да драйфахме на мифката, след което заспахме.
Друга изцепка: правим го ние, обаче без презерватив и аз му казах, че ще го довърша на френска, и тъкмо се обувам и посягам да му правя френска и той като взе да пръска, ама така пръскаше, че цялата ме опръска, дънките ми, блузата му, леглото... После се заляхме от смях.
Още една: Каним се ние да го правим, обаче аз не мога да се овлажня, а на него не му става. Аз му правя френска- става му, след това той докато се мъчи да си го вкара и му спада. И така половин час, накрая аз почнах да си бия скречове, а той-чикии, обаче така и не се възбудихме и се отказахме.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Първоначално написано от Sean Combs
aahahah ti si bolen ve 4ovekahahah tvoito nai ma napalni ot si4kite
![]()
Аз не съм имала гафове, ама някои от тези тук много ме... (не мога да намеря точната думичка) зарадваха! :P
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!