- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
ех това не знам дали се брои за гаф ама докато се лупкахме с една страшна мадама взе че дойде сестра и която е 2год по-малка... тя ни остави разбирасе но след като свърших с едната почнах и с другата беше много странно не съм очаквал това от тези момичета но изглежда не им пречеше да си ме "поделят" \/
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Haha to twa gaf li e,to twa redowno qwlenie :P ako ne e w stenata,to w duskata na legloto :PПървоначално написано от beautiful.soul
Bqh na kupon s gadjeto mi i kusno ve4erta se zaklu4ihme v ednata staq. Toi mi sabu pra6kite i gi metna na nqkude...sled kato priklu4ihme, ne uspqh da gi namerq![]()
![]()
![]()
tq temata e malko stara,ama i az da se izkaja
znachi s priqtelq mi sme v tqh i praime seks...toi jivee sam,no maika mu ima kluch,ta dokato nie sme si se.....izvednaj tq vleze,a az otgore varhu nego zastinah i nz kakvo da napravq,tolkova se spekoh,tq enata super mnogo se pritesni i izleze.....posle az ne smqh da izlqza ot staqta dokato tq ne si tragna,stana mi mnogooo kofti i sega kato q vidq ne moga da q pogledna,dobre che ne e kazvala nishto za sluchaq inache nz kak bih komentirala......
ми последния ми гаф. ами бяхми си опряни на стената той зад мен аз не стига че се блъсках в стената ами тя бе6е и студена. но незнам какво стана изведнъж той изпъшка мн странно и аз нали съм любопитна и се дръпнах мн рязко назад с главата да видя какво става..
и без да искам така яко го ударих в носа 4е го разкървавих![]()
да ме пита 4овек к'во търсех! и после няма смисъл да казвам просто си спряхме...
бяхме с гаджето и аз тъкмо свършвам на нея и майками влиза и мойта се дръпна и аз на лелото.Мама излезе и на другия ден опра чаршафа и вика виж са кво прайш..
Супер много исках да съм с едно момиче , много красиво наистина.Идва време за секс , слагам си капута и ми пада патката , казвам и да ми направи свирка да ми стане .. спеках се , а тя ми вика , че не иска. УУУУ голям спек голямо нещо , не я наебах.Гузно ми е и до днешни дни.. Или пък тръгвам да отварям една девтственица и не успях , колкото и тъпо да ви звучи , не влизаше и не влизаше , накрая се отказах.Все тъпотии ми се случват .. вече взех да се психирвам на тема секс.. Хубаво момче ме гледат , ама жив психопат![]()
Мани ама и аз несъм успявалПървоначално написано от Гошко
![]()
ами примерно моите или нейните родители да се обадят за нещо.или когато бяхме навън с приятели и ние ре6ихме да го наприм,телефона и звънна и аз ско4их и естествено вси4ки разбраха 4е го праим и отидохме у нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
auuuu pri men pyk ko konfuzno se polu4i.......Zna4i bqh na rabota 2-3 dena,i muskulnata me hvana ne6ty i imah pod r1ka edno mazilo Finalgon ako ste 4uvali mn efikasno s1s tipi4en pare6t efekt......taa namazah si gardite az, i to4no togaa predstavisi otvori mi se vazmojnost da si izvikam edna macka.Na6te zaminaha na nqkade si4ko to4no se podredi.....i kakto i da e vikam mackata az predrazpolagam q si4ko kakto mu e reda nali po4vame da se sabli4amei ot celuvka na celuvka na6ta vze da sliza nadolu.......po4na me po gardite ta nadolu......dokato mi stigna do poloviq organ xa i zapo4na da mi pravi svirki....ma az prez tova vreme savsem izklu4ih 4e s1m se mazali prodaljavame si ni....tq sviri az se kefq.I po edno vreme kato se usetih brat4e ko stavaaa leleeee gorkiq mi penis.....mn mi sa st1jni jivota v izti4a6tite 1-2 4asa xa.....i ot togava takia ekstri ne izpolzvam xa
bez mazila.......xax p1k i na mackata hi4 ne i stana priqtno v ustata xaxaxa
xax ae spomeni.........
![]()
![]()
Първоначално написано от POQLNIKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми....... един ден като си варвах па пйтеката зи ча му стйна пушлето а на мен ми стана путето
2005-та не правех секс !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
лиже ме човека аз там си пъшкам и по едно време спира..чудя се аз какво става поглеждам и тои ми казва:" глутнах косъм "![]()
![]()
mi nai-4esto si namirame kosmi v ustata,za6toto mi pada kosa i nema nema i v ustata kosam
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
s16tata rabotaПървоначално написано от katttto3
![]()
kakvi gafove, po vreme na sex vsi4ko e pozvoleno
Първоначално написано от black_boy
XAXAXAXXAXAXAXAXA tva me srazi
I ROCK!!!!!
еми веднъж гледам некви се ебаха на покрива на една зграда и оня се изпразни и покапа на некав дедичка и той помисли че вали
веднъж си настъпих косата и се спънах
![]()
моногамия рулзз, яще шит курви
А аз скоро бях на един купон и там нали става квото става с един решаваме да отидем в другата стая да се ебем и понеже апартамента в който бяхме и в така наречената "детска" стая леглата са двуетажни,аз и моя авер се качваме нали на горното и си се ебем и по едно време в стаята нахлуват две момичета и едно момче и ние нали си се бяхме покрили с един чаршаф и по едно време някои вдига чаршафа и ни снимаха как правим секс![]()
хубавото беше че аз не се вижах мн мн,бях отгоре и с гръб към останалите
![]()
айдеее връщам темата отново на линия![]()
![]()
слушам ви гафовете![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
айде да кажа и мойте :
[b]1. с едно бивше сме в тях бяхме в детската му стая а в хола бяха майка му и баба му бяхме на леглото и се разгорещихме той почна да ми бърка и аз му изадих кура и почнах да му бия чикий и точно като става вече некво яко и тръгваме да го правим а то циците ми навън и кура му чука майка му на вратата ама то толкова бързо и тоя като скочи от леглото и застава към прозореца да се закопчае а майка му вместо да излезе седи аз на леглото се чудя са кво да правя гледа на ни на кръв жената и почва да го разпитва как му минал изпита по биология то ни мина кефа...
2. с съшия в едно малко парче вечерта тъмно не искахме на пейка за тва на масичката бехме сичко ок той ми бърка аз му лапам и то нали като си възбуден мн мн не чуваши изведнъж гледам как един човек се насочва към нас тичейки ама той явно си правеше вечерната разгрявка и минава покрай нас ние замръзнали и интересното беше че като стигна до масата той даже намали да види какво правим и ние смяхме се и продължихме щот се пак нормално човека нема да мине 2ри път щото е неудобно и го гледаме след 5 мин пак идва
![]()
3. ахха на планината горе питник си правим с моя (сегашния) и айде тръгваме да го правим вкарва го и след една минута гледам нещо пред очите привидя ми се на бугомолкаа аз от такива бъболечки мога да изпадна в паника и само както я зърнах като скочих и приятеля ми изпищя за малко да му счупа кура
и то накрая кво се оказала една мравка беше защипала нещо на задника си и си продължихме
![]()
4. случвало ми се е и да се обадят повреме на секс
нз за друго не се сещам не са кой знае какво гафове ама![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...