Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
4etoh do sega tva za izkarvaneto s frenska i se setih.. s moqta priqtelka se 4ukame za 2 ili 3 put otkakto sme zaedno i purvite puti e bilo za po 30tina min bez da svur6vam, prosto ei taka da se pi6e 4e sme se ebali, ni6to po-seriozno.. i se 4ukame u nas (po seriozno ve4e) i nali znaete kak edin 4ovek kogato tepyrva po4va da 4uka drug tva e ravno na tepyrva opoznavane na stepenta na perverznost u toq 4ovek i az si q 4ukam i po edno vreme use6tam 4e mi idva i stavam i kazvam "syjalqvam, ne moga pove4e, 6te svyr6a!" i v tozi moment se nadigam i tq stava i po4va da mi lapa, no az poneje ne q znam dali me e razbrala i po4vam da i butam glavata i da i povtarqm "mahni se, 6te svyr6a! mahni se , 6te svyr6a!" i sled nqkolko takiva momenti dokato se usetq 4e tq tva iska, se ostavih v rycete i.. no mi stana mnogo neidobno 4e ne sym se usetil po-rano!
sy6toto momi4e, u tqh, s po- malkiq i brat, koito gleda Tv v drugata staq i nie se vyzbujdame i az sqdam na edin divan, tq vyrhu men i po4va da mi se tyrka v pantalona i az sym i vdignal gorni6teto i gyrdite i otvynka i si se draznime takiva i v toq moment vliza 3 godi6niq i brat koito se zasilva kym gyrdite i s dve ryce protegnati napred, dobre 4e bqhme dostaty4no byrzi i ne po4na da gi stiska
kvo drugo.. ne znam dali na nqkoi ot vas mu se e slu4valo da svyr6i polunadyrven (ako vyob6te ima takova systoqnie). na moreto si hva6tam v bara nqkva kaki4ka i otivame v kvartirata v koqto bqhme 3ma pry4a i az vlizam, lqgam na legloto i po4va da mi lapa s takava qrost, taka go stiska6e vse edno ne be6e vijdala "мъжки полов орган" pove4e ot godina i v rezultat ot tva bqsno stiskane i ma4kane (bukvalno mesene na banica!) az svyr6ih "polunadyrven".. interesnoto be6e 4e izglejda ne e o4akvala i to4no si go vade6e ot ustata i poneje kato e mek malko krivi na edna strana i pravo v okoto! drugite pi4ove q videli na izlizane i me pitat "kvo i be6e na taq na okoto? da ne si q bil? ne iska6e da lapa li?"
pravim si 4astno klec-party u edin priqtel s pieneto, mezetata i pi4kite kakto si mu e reda i sled mnogo alkohol re6avame da si pravim orgiq i dori izmislihme kak 6te si gi vrytkame pi4ocite i ednata izcepi "v menzis sym"! az po princip ne sym dover4iv 4ovek i re6ih da proverq i q zavedoh v banqta i i kazvam da svalq vsi4ko i s malko pomo6t na6ta ostava po pra6ki prez koito vidimo si li4e6e damskata prevryzka. az q natisnah malko, dokato mi omekne v rycete, svalqm pra6kite i gledam 4e si sedi samo s damskata prevryzka bez da ima ne6to.. i tq mi vika "iskam da me 4uka6" i mislq 4e se dose6tate kyv be6e otgovora- "ne moga! v menzis sym!"
s moita priqtelka sme na hija na balkana i az izlizam ot banqta, vlizam v staqta i se po4vame ot vratata.. sled zverski sex po vreme na koito se obzevodnih i me gone6e nikotinov glad ta 4ak ne be6e istina, az ostavam na legloto s cigarata v ryka i si pu6a, a moita stava da vzeme ne6to sladko za qdene, nqkvi bonboni ako trqbva da sym po to4en.. i v toq moment vliza hazqikata koqto si mislela 4e sme v druga staq, a tazi e svobodna i vmesto da izleze vednaga 6tom vijda golata mi priqtelka nasre6ta i, tq zadava vypros "kvo prai6 tuka?" i prodyljava nastoi4ivo da q gleda, otgovoryt be6e.. "mi..mm.. amm... mi.. bonbonki..." sled koeto az izbuhvam v ne4ove6ki smqh bez da se use6tam 4e leja gol na legloto i 4e do tozi moment hazqikata ne me be6e zabelqzala...
za o6te 6te po4vam da vzimam pari!
aaaaa nema nikfi pari,super,prodaljavai natatak az se zlaivam ot smqh!!!