- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
Клатим се с бившата и в другата стая телвизора си работи, ама не му обръщам внимание... и по едно време такъв вече отивам на върха и тя се развика: "Маринчо спечелииии..."даваха онова дето хората стават звезди.... даже името не му помна.
Друго...: натискаме се начи с една мадама и вече дрехите падат и си бъркам в панталоните за капут... ама презерватив нема... бъркам по на дълбоко, бъркам в якето... нема братчеи тя седи и ма гледа накриво...
![]()
aaaaa nema nikfi pari,super,prodaljavai natatak az se zlaivam ot smqh!!!Първоначално написано от Sean Combs
![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
ami devstven sum za tova nqmam nikakvi gafove...no se nadqvam i v bude6te da nqqm![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ae toz Sean Combos mn ma razsmiva bahti ludq .ei kombos ko naistina ima6 takiva gafove ta priznaam ,ma ako laje6 4esno si bahti manqka zemi napi6i kniga s prikazki
Спри да флуудиш![/list]
lqtoto na 2005g. s priqtelkata mi pravihme sex na terasata.be6e mnogo hubavo tamun se razgore6tih i edna ptica mi se izsra na glavata napravo ujasssss.
6e se 4uvstvam priznat togava.. setil sym se o6te edin.. mm.. re6avame s moita da vkarame malko extravagantnost v sexa i re6avame da se 4ukame v banqta pod du6a s mnogo topla voda i vsi4ko kakto si mu e reda.. samo 4e trqbva6e da i doide sy6tiq den.. i az si vikam 4e nema da sym 4ak takyv karyk da i doide to4no kogato se 4ukame.. okaza se 4e sym si karyk...Първоначално написано от Uraken
drug- pak taka sys sega6nata mi priqtelka sme na balkana s o6te edno "semeistvo".. i poneje bqhme v edna staq i malko be6e skonfuzno i nqma6e kak da se 4ukame edni pred drugi... i moita mi kazva, 4e 6te vleze v banqta i kato pusne vodata da sym idel i az.. da ama az bqh napu6en kato gyz i si mislq 4e mi govori za vodata na kenefa.. i sedq i si lafa s mom4eto i s pi4kata i se oslu6vam za vodata na kenefa.. sled 20 min moita izleze o4evadno iznervena i mi se zybi cql den v opitite mi da i obqsnq 4e az ne sym razbral a ne e 6toto ne iskam da q 4ukam..
za 2005 nqmam pove4e!!! za 2006... dal sym obet 4e do 1vi Mai 2006 nqma da dokosna jena.. taka 4e sym prazen.. v glavata.. a topkite 6e mi se spukat!!!![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Sean Combs na kolko godini si be?
Eeeeee Sean Combos 6te ni lipsva6!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Nomvri mesec tazi godina navyr6vam 20.. odyrtqvam izklu4itelno byrzo.. EGN-8611127565, Sofia, bul.Makedonia 20Първоначално написано от fti4ka
nastoia6t: 1443 Birchmount rd., Scarborough, Toronto, On, Canada
6o pita6? misli6 si 4e pak e nqkoi v4era6en piklio deto si gi rysi ei taka li? nqma zna4enie.. ne6to drugo serjant???
amm.. kiss^of^the^sun.. macko.. gledam 4e za 5i pyt mi pi6e6 nicka "Combos".. ne 4e ne6to ama se pi6e "Combs".. tva e istinskoto ime na Puff Daddy (P.Diddy).. a az sym malko lud na taq tema i takova ne6to mi byrka v okoto.. syjalqvam ako sym te pritesnil.. amm.. i tvoite sramni komentar4eta 6te mi lipsvat! na 1vi Mai si idvam taka ako re6i6 da experimentira6 v sexa az sym nasre6ta![]()
amm.. kakvo se krie zad tiq krystosani 4erveni 4orapki?
![]()
Крие се катеричка :PПървоначално написано от Sean Combs
2т. забрана за ползване на профил
ose6tam posle Combs-a kak 6i pi6e za o6te sex gafoveПървоначално написано от Sean Combs
a Kiss-ke ne misli6 li?
![]()
![]()
![]()
axaxa mejdu drugoto to4no taka si misleh.. moje pa i da ne luje6.. de da znam.. sus sigurnost si vkral fantaziika za pove4e cvqt no ni6to dobre ti se e polu4ilo.. aide uspeh s kiss^of^the^sun dano nemate takiva gafoveПървоначално написано от Sean Combs
![]()
Първоначално написано от fti4ka
samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......
Uraken- 6e spodelq o6te edin da ne te razo4arovam.. sys sy6toto tva "semeistvo" na sy6toto mqsto, ve4erta predi gafa s banqta.. ne bqh 4ukal priqtelkata si okolo sedmica i malko.. taq vili4ka na koqto bqhme na balkana be6e SPASENIETO!!! ima6e vytre 2 malki legla i edna spalnq.. v edna staq nabutano tva vsi4koto.. iziskvat se i jertvi.. znaete kak e.. i s moita se padame da spim na malkite legla 1ta ve4er, a 2ta (bqhme za 2 ve4eri) nie da sme na spalnqta.. i nie si legnahme na ednoto malko leglo, po4ti edin vyrhu drug... i 6tqhme da spim, ama jelanieto si naddelq.. i se az samo se izvyrtqh kym neq, provrqh i se m/u krakata kakto si lejah i se za4eknahme... iii.. tva sigurno e nai gotiniq sex koito sym pravil nqkoga.. pi4kata be6e adski vyzbudena i si vliza6e kato po relsi.. i az prevyrtqh i kakto si se dvijeh bavno i tiho za da ne sybudq drugite ne izdyrjah i po4nah da q 6ibam zdravo.. i onva leglo kato se razkyrca.. oba4e v kefa ne moga da usetq 4e legloto skyrca adski tejko! i onq pi4a kato ripna po edno vreme, besen i se razvikal "ae stiga we! az ne moga da zaspa ot vas, tuka jenata se prai 4e spi, bolql q korema..", demek i na nego mu se 4uka, ama pi4kata q "bolql korema".." vie ne se sprqhte ot odeve! are kato svyr6ite az sym dolu v kolata 6e pu6a cigari, ti mi zvynni edin telefon!".. i izliza... i nie s moita v nqkyv ujas.. ebahti glupaka.. izvinqvai ama ti kyvto i da si 6e si leji6 i 6e si myl4i6 samo za da n e gi pritesni6 tiq deto se 4ukat.. a toq napravo sko4i ot legloto deeba i kopeleto... skiite kvi "priqteli" si imam... i izkarhme se s moita o6te 20tina min i na drugiq den be6e mnogo skonfuzno... i za tva... banqta... ama i tam ne stana....
kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva![]()
axaxax ma az ti se radvam be =D> kak da ne ti vqrvam?Първоначално написано от Sean Combs
oba4e tva za kiss-kata me razbi kiss-ke poddurjai se krasiva 4e 6e doide eba4a da te opravi......
![]()
Ау...яка темаАз веднъж паднах от леглото хихихи.. То беше у тях, а неговото легло беше малко и сме двамата на леглото и в разгара на акта аз нещо се занесох и паднах на страни (нях отгоре) и той се задуши от смях, а мене 100000 седмици след тва ме боля гъза...
Друг случай - такмо го правим и майка му върхлита у тях, а сички врати бяха отворени и от вратата имаше пряк изглед към нас....тя беше шокирана направо! хаха
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ami te sa mnogo i zabavni,no naprimer:
nekade lqtoto be6e .prez denq 6e prava razmestvane v kvartirata i iskah da razmesta leglata .ama te edni golemi ,darveni i tejki sas kraka.i dokato mesta ,poneje gi surkam ne6to pra6ti ,vse edno se puka.kakto i da e.i ve4erta si legame s gadjeto i vsi4ko normalno,klatime se nie i op qko skracvane vednaj.vikam mu:" dai da se premestim 4e 6e se 4upi kraka".ama mnogo se behme razgore6tili i sled malko se 4uva ne "skrac" ami qko "bum "i imah 4uvstvoto 4e poda propadna!i kato stanahme mi ne ediniq,a 4 kraka se beha 4upili navednaj
drugite ponatatak 6e gi pi6a)
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
lelee.. taka li se razbira? 4e se pravq na "eba4"? pff.. ne6to si se iztyrvala Fti4ke.. "eba4a" znae mnogo dobre 4e vyzmojnostta da se sre6tnem s "Kiss-kata" e po4ti ravna na nula, da ne govorim 4e veroqtnostta da se haresame vzaimno ne e ot nai golemite i az imam priqtelka s koqto vsi4ko priklu4va, no o6te ne e svyr6ilo syvsem taka 4e vse o6te ostavam nein do vtoro narejdane ot dolu.. iii... mai ne si uspqla da prosledi6 misylta mi.. iskah da kaja s tova "poddyrjai se krasiva" - "4ukai se (dokato me nqma)Първоначално написано от fti4ka
" ... 6e te pomolq sledva6tiq pyt kato prai6 takiva izkazvaniq iztyrvani4ki, pomisli dobre dali si razbrala za kvo stava vypros macko.. izlaga6 se taka s nisko nivo na inteligentnost ... "get your mind right mommy!!! say bye to "Reebok", say hi to Gucci, Prada as well, take a look in the mirror- be proud of yourself! get your mind right.. know I mean?"- Jay-z ft. Memphis Bleek and Snoop Dogg- get mind right mommy!!! svali si q, toku vij ti vkarala akyla v glavata....
aa... do pi4kata s 4ervenite 4orapki... i s kateri4kata m/u tqh.. kateri4kata izliza li redovno ili si q zazimila s ne4iq pi6ka? bydi krasiva, molq ti se.. nali nqma da me izlaga6 kato si doida.. da me gledat horata s nqkoq s fystyci po liceto 6oto sa q izbili hormonite ne prez kydeto trqbva... tresi q taq trytka, 4e dokato stigna do teb 6ye stanat 8 meseca otkakto ne sym dyrjal trybata na toplo!![]()
ae.. sys zdrave..![]()
ae Combs kat go pro4etah tova za 8te meseca i mi mina prez uma .za6to ima6 tolkoz mnogo gafove ve batence mai 6toto 4uka6 ot godina na godina{}{}..ma znam 4e ne e taka
ai 6ou da stava
{}
Правим си секс с моята приятелка върху спалнята в стаята, която е съседна на тази на майка й. Та млатим се, но по-едно време явно много сме се разгорещили, а явно и леглото вече си е било бая дърто, та стана тя каквато стана.
Докато тя беше отгоре по-едно време нещо рече: - Хря-а-а-с и леглото се сцепи от единия край.
Не знам сигурно съседите са чули чак.
Друг път го правим на пода у тях, само че от де и беше скимнало да сложи вълнено одеало за постелка.
После цяла седмица ме боляка коленете и лактите от притриване.
Най-конфузно е когато няколко пъти ни се случи да сме в задния двор и някой да ни завари. Дори и да не се вижда от завивките пак си е кофти...
Някой беше споменал за захапано зърно, т'ва наистина си е гадно ако е много силна захапката
Айде Enough от мен. Не че няма още интересни случки но, вече някой поиска пари, а аз не мога да съм по-назад от другите..![]()
hhmmm.. "ne6to pove4e"... kakvo trqbva da zna4i tva "4erveno 4orap4e"? pravi6 mi oficialno predlojenie da si legnem li? =D> e bravo.. vpe4atlen sym.. i o4arovan.. 6e me informira6 li bezrezervno za sexualnia si jivot i 6te me vyvede6 li v nego ako se okaje 4e si zaslujavam 4ukaneto?mmm.. i 6te me napyti6 li kak da ti pi6a na tva "LS", 6oto ne sym mnogo v 4as s tiq komputri skapani.. imam samo osnovni poznaniq.. ama taka kato gledam i takiva nqmam.. kakto i da e.. i 6o ne mi pi6e6 ti na tva, a az samo da klikna fuckan "reply"? ako predlaga6 ne6to, predlagai go kato horata, macko!
![]()
e.. 6e 4akam kontakt ili napytstviq.. da te pitam.. misli6 li si za men po cql den?![]()
Uraken bratle.. nqma da moga da ti razkaja malko za kvo stava vypros.. ako moe6 da me naceli6 v tva "LS" 6e ti spodelq, ama ne i tuka, 4e pak 6e me izkarat 4e se pravq na nekyv.. i 4e "izbivam kompleksi"... taq replika tolkova da q mraza mamicata i... aa.. tva go pravq za 1vi i za posleden pyt v jivota si da se sdyrjam zaradi momi4e, koeto ne ocenqva horata... samo da si doida v Bg.. o6te malk ostana.. samo da stigna.. jivot i zdrave... kurvi dryjte se.. ba6ta Vi idva!!! tuka v Canada sa samo nekvi zadrysteni ku4ki deto kato gi pogledne6 i im se podgyvat kolenete i ne znaqt v gyza ili v putkata si go slagat... ne moga da gi gledam kopeletata! nema zn.. ae.. take care!
![]()
![]()
![]()
Бях се нафиркал яко една вечер и докато правехме секс с гаджето ми,знаете като я чукаш анално и и се приходи до тоалетна.През това време аз съм заспал най-сладкият си сън.
Имах и друг случай.Само,че с друга.Майка и и звънеше през 5 мин.,та егати секс-а.Спомням си още един,като пича каквото му се е случило,леглото се скърши от едната страна и малко се посмяхме,но всичко свърши благополучно.
Taq moita seki pat kashlq kato i svarsha v ustencataTo ne samo moita de na si4ki kadeto sa mi gultali
Sigurno mi e mn gasta
xaxaxa Edin pat perkah edna otzad i ze ta omaza deba i ovcata .....A tashaka beshe beh bez kaput i taq vednaga sled tva mi go lapna ;D xaxaxa Ebati gadosta
![]()
Kiss`of`the`Sun ти нямаш ли някоя историйка за разправянеАз ако бях до теб с тези червени чорапки, хахах
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Секс гафове през 2005год. ли.....?Те край нямат и все мен къде ме намират![]()
Един ден сме в нас с моя приятел....и ненадейно баща ми се прибира то4но в неподходящия момент(лошото при него е 4е не 4ука на вратата, а направо си влиза в стаята)Аз барзо нахлузвам една хавлия,а приятеля ми зад вратата се скрил,на две на три обле4ен и баща ми втрещен-аз гола по хавлия,леглото разтурено-ужас!!!
Куриоза после беше 4е приятеля ми е ходил по центъра с боксерки в ръкава,блуза наобратно...картинка отвсякъде
Tи,който покори и злото и доброто в моя свят,
ти,който идвайки донесе пламъка,
тъй както Прометей на грешната земя.
Ела в безвремието и покоя на душата ми,
в чертозите ми-Храм на любовта!!!