Цитирай Първоначално написано от Uraken
ae toz Sean Combos mn ma razsmiva bahti ludq .ei kombos ko naistina ima6 takiva gafove ta priznaam ,ma ako laje6 4esno si bahti manqka zemi napi6i kniga s prikazki
6e se 4uvstvam priznat togava.. setil sym se o6te edin.. mm.. re6avame s moita da vkarame malko extravagantnost v sexa i re6avame da se 4ukame v banqta pod du6a s mnogo topla voda i vsi4ko kakto si mu e reda.. samo 4e trqbva6e da i doide sy6tiq den.. i az si vikam 4e nema da sym 4ak takyv karyk da i doide to4no kogato se 4ukame.. okaza se 4e sym si karyk...
drug- pak taka sys sega6nata mi priqtelka sme na balkana s o6te edno "semeistvo".. i poneje bqhme v edna staq i malko be6e skonfuzno i nqma6e kak da se 4ukame edni pred drugi... i moita mi kazva, 4e 6te vleze v banqta i kato pusne vodata da sym idel i az.. da ama az bqh napu6en kato gyz i si mislq 4e mi govori za vodata na kenefa.. i sedq i si lafa s mom4eto i s pi4kata i se oslu6vam za vodata na kenefa.. sled 20 min moita izleze o4evadno iznervena i mi se zybi cql den v opitite mi da i obqsnq 4e az ne sym razbral a ne e 6toto ne iskam da q 4ukam..

za 2005 nqmam pove4e!!! za 2006... dal sym obet 4e do 1vi Mai 2006 nqma da dokosna jena.. taka 4e sym prazen.. v glavata.. a topkite 6e mi se spukat!!!