.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 190
    Guest
    Клатим се с бившата и в другата стая телвизора си работи, ама не му обръщам внимание... и по едно време такъв вече отивам на върха и тя се развика: "Маринчо спечелииии..." даваха онова дето хората стават звезди.... даже името не му помна.
    Друго...: натискаме се начи с една мадама и вече дрехите падат и си бъркам в панталоните за капут... ама презерватив нема... бъркам по на дълбоко, бъркам в якето... нема братче и тя седи и ма гледа накриво...

Повече от фен

Re: part 2

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    4etoh do sega tva za izkarvaneto s frenska i se setih.. s moqta priqtelka se 4ukame za 2 ili 3 put otkakto sme zaedno i purvite puti e bilo za po 30tina min bez da svur6vam, prosto ei taka da se pi6e 4e sme se ebali, ni6to po-seriozno.. i se 4ukame u nas (po seriozno ve4e) i nali znaete kak edin 4ovek kogato tepyrva po4va da 4uka drug tva e ravno na tepyrva opoznavane na stepenta na perverznost u toq 4ovek i az si q 4ukam i po edno vreme use6tam 4e mi idva i stavam i kazvam "syjalqvam, ne moga pove4e, 6te svyr6a!" i v tozi moment se nadigam i tq stava i po4va da mi lapa, no az poneje ne q znam dali me e razbrala i po4vam da i butam glavata i da i povtarqm "mahni se, 6te svyr6a! mahni se , 6te svyr6a!" i sled nqkolko takiva momenti dokato se usetq 4e tq tva iska, se ostavih v rycete i.. no mi stana mnogo neidobno 4e ne sym se usetil po-rano!
    sy6toto momi4e, u tqh, s po- malkiq i brat, koito gleda Tv v drugata staq i nie se vyzbujdame i az sqdam na edin divan, tq vyrhu men i po4va da mi se tyrka v pantalona i az sym i vdignal gorni6teto i gyrdite i otvynka i si se draznime takiva i v toq moment vliza 3 godi6niq i brat koito se zasilva kym gyrdite i s dve ryce protegnati napred, dobre 4e bqhme dostaty4no byrzi i ne po4na da gi stiska
    kvo drugo.. ne znam dali na nqkoi ot vas mu se e slu4valo da svyr6i polunadyrven (ako vyob6te ima takova systoqnie). na moreto si hva6tam v bara nqkva kaki4ka i otivame v kvartirata v koqto bqhme 3ma pry4a i az vlizam, lqgam na legloto i po4va da mi lapa s takava qrost, taka go stiska6e vse edno ne be6e vijdala "мъжки полов орган" pove4e ot godina i v rezultat ot tva bqsno stiskane i ma4kane (bukvalno mesene na banica!) az svyr6ih "polunadyrven".. interesnoto be6e 4e izglejda ne e o4akvala i to4no si go vade6e ot ustata i poneje kato e mek malko krivi na edna strana i pravo v okoto! drugite pi4ove q videli na izlizane i me pitat "kvo i be6e na taq na okoto? da ne si q bil? ne iska6e da lapa li?"
    pravim si 4astno klec-party u edin priqtel s pieneto, mezetata i pi4kite kakto si mu e reda i sled mnogo alkohol re6avame da si pravim orgiq i dori izmislihme kak 6te si gi vrytkame pi4ocite i ednata izcepi "v menzis sym"! az po princip ne sym dover4iv 4ovek i re6ih da proverq i q zavedoh v banqta i i kazvam da svalq vsi4ko i s malko pomo6t na6ta ostava po pra6ki prez koito vidimo si li4e6e damskata prevryzka. az q natisnah malko, dokato mi omekne v rycete, svalqm pra6kite i gledam 4e si sedi samo s damskata prevryzka bez da ima ne6to.. i tq mi vika "iskam da me 4uka6" i mislq 4e se dose6tate kyv be6e otgovora- "ne moga! v menzis sym!"
    s moita priqtelka sme na hija na balkana i az izlizam ot banqta, vlizam v staqta i se po4vame ot vratata.. sled zverski sex po vreme na koito se obzevodnih i me gone6e nikotinov glad ta 4ak ne be6e istina, az ostavam na legloto s cigarata v ryka i si pu6a, a moita stava da vzeme ne6to sladko za qdene, nqkvi bonboni ako trqbva da sym po to4en.. i v toq moment vliza hazqikata koqto si mislela 4e sme v druga staq, a tazi e svobodna i vmesto da izleze vednaga 6tom vijda golata mi priqtelka nasre6ta i, tq zadava vypros "kvo prai6 tuka?" i prodyljava nastoi4ivo da q gleda, otgovoryt be6e.. "mi..mm.. amm... mi.. bonbonki..." sled koeto az izbuhvam v ne4ove6ki smqh bez da se use6tam 4e leja gol na legloto i 4e do tozi moment hazqikata ne me be6e zabelqzala...
    za o6te 6te po4vam da vzimam pari!
    aaaaa nema nikfi pari,super,prodaljavai natatak az se zlaivam ot smqh!!!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Супер фен
    ami devstven sum za tova nqmam nikakvi gafove...no se nadqvam i v bude6te da nqqm

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    Varna
    ae toz Sean Combos mn ma razsmiva bahti ludq .ei kombos ko naistina ima6 takiva gafove ta priznaam ,ma ako laje6 4esno si bahti manqka zemi napi6i kniga s prikazki

Мега фен
    Спри да флуудиш![/list]

Фен
    Град
    the heaven
    lqtoto na 2005g. s priqtelkata mi pravihme sex na terasata.be6e mnogo hubavo tamun se razgore6tih i edna ptica mi se izsra na glavata napravo ujasssss.

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    ae toz Sean Combos mn ma razsmiva bahti ludq .ei kombos ko naistina ima6 takiva gafove ta priznaam ,ma ako laje6 4esno si bahti manqka zemi napi6i kniga s prikazki
    6e se 4uvstvam priznat togava.. setil sym se o6te edin.. mm.. re6avame s moita da vkarame malko extravagantnost v sexa i re6avame da se 4ukame v banqta pod du6a s mnogo topla voda i vsi4ko kakto si mu e reda.. samo 4e trqbva6e da i doide sy6tiq den.. i az si vikam 4e nema da sym 4ak takyv karyk da i doide to4no kogato se 4ukame.. okaza se 4e sym si karyk...
    drug- pak taka sys sega6nata mi priqtelka sme na balkana s o6te edno "semeistvo".. i poneje bqhme v edna staq i malko be6e skonfuzno i nqma6e kak da se 4ukame edni pred drugi... i moita mi kazva, 4e 6te vleze v banqta i kato pusne vodata da sym idel i az.. da ama az bqh napu6en kato gyz i si mislq 4e mi govori za vodata na kenefa.. i sedq i si lafa s mom4eto i s pi4kata i se oslu6vam za vodata na kenefa.. sled 20 min moita izleze o4evadno iznervena i mi se zybi cql den v opitite mi da i obqsnq 4e az ne sym razbral a ne e 6toto ne iskam da q 4ukam..

za 2005 nqmam pove4e!!! za 2006... dal sym obet 4e do 1vi Mai 2006 nqma da dokosna jena.. taka 4e sym prazen.. v glavata.. a topkite 6e mi se spukat!!!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Голям фен
    Град
    София
    Sean Combs na kolko godini si be?

Повече от фен
    Eeeeee Sean Combos 6te ni lipsva6!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Nomvri mesec tazi godina navyr6vam 20.. odyrtqvam izklu4itelno byrzo.. EGN-8611127565, Sofia, bul.Makedonia 20
    nastoia6t: 1443 Birchmount rd., Scarborough, Toronto, On, Canada

6o pita6? misli6 si 4e pak e nqkoi v4era6en piklio deto si gi rysi ei taka li? nqma zna4enie.. ne6to drugo serjant???

amm.. kiss^of^the^sun.. macko.. gledam 4e za 5i pyt mi pi6e6 nicka "Combos".. ne 4e ne6to ama se pi6e "Combs".. tva e istinskoto ime na Puff Daddy (P.Diddy).. a az sym malko lud na taq tema i takova ne6to mi byrka v okoto.. syjalqvam ako sym te pritesnil.. amm.. i tvoite sramni komentar4eta 6te mi lipsvat! na 1vi Mai si idvam taka ako re6i6 da experimentira6 v sexa az sym nasre6ta amm.. kakvo se krie zad tiq krystosani 4erveni 4orapki?

Nomvri mesec tazi godina navyr6vam 20.. odyrtqvam izklu4itelno byrzo.. EGN-8611127565, Sofia, bul.Makedonia 20

6o pita6? misli6 si 4e pak e nqkoi v4era6en piklio deto si gi rysi ei taka li? nqma zna4enie.. ne6to drugo serjant???

amm.. kiss^of^the^sun.. macko.. gledam 4e za 5i pyt mi pi6e6 nicka "Combos".. ne 4e ne6to ama se pi6e "Combs".. tva e istinskoto ime na Puff Daddy (P.Diddy).. a az sym malko lud na taq tema i takova ne6to mi byrka v okoto.. syjalqvam ako sym te pritesnil.. amm.. i tvoite sramni komentar4eta 6te mi lipsvat! na 1vi Mai si idvam taka ako re6i6 da experimentira6 v sexa az sym nasre6ta amm.. kakvo se krie zad tiq krystosani 4erveni 4orapki?
    Крие се катеричка :P
    2т. забрана за ползване на профил

Фен
    Град
    Varna

ose6tam posle Combs-a kak 6i pi6e za o6te sex gafove a Kiss-ke ne misli6 li?

Голям фен
    Град
    София

axaxa mejdu drugoto to4no taka si misleh.. moje pa i da ne luje6.. de da znam.. sus sigurnost si vkral fantaziika za pove4e cvqt no ni6to dobre ti se e polu4ilo.. aide uspeh s kiss^of^the^sun dano nemate takiva gafove

Град
    Toronto, Ontario, Canada

axaxa mejdu drugoto to4no taka si misleh.. moje pa i da ne luje6.. de da znam.. sus sigurnost si vkral fantaziika za pove4e cvqt no ni6to dobre ti se e polu4ilo.. aide uspeh s kiss^of^the^sun dano nemate takiva gafove

samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......

Uraken- 6e spodelq o6te edin da ne te razo4arovam.. sys sy6toto tva "semeistvo" na sy6toto mqsto, ve4erta predi gafa s banqta.. ne bqh 4ukal priqtelkata si okolo sedmica i malko.. taq vili4ka na koqto bqhme na balkana be6e SPASENIETO!!! ima6e vytre 2 malki legla i edna spalnq.. v edna staq nabutano tva vsi4koto.. iziskvat se i jertvi.. znaete kak e.. i s moita se padame da spim na malkite legla 1ta ve4er, a 2ta (bqhme za 2 ve4eri) nie da sme na spalnqta.. i nie si legnahme na ednoto malko leglo, po4ti edin vyrhu drug... i 6tqhme da spim, ama jelanieto si naddelq.. i se az samo se izvyrtqh kym neq, provrqh i se m/u krakata kakto si lejah i se za4eknahme... iii.. tva sigurno e nai gotiniq sex koito sym pravil nqkoga.. pi4kata be6e adski vyzbudena i si vliza6e kato po relsi.. i az prevyrtqh i kakto si se dvijeh bavno i tiho za da ne sybudq drugite ne izdyrjah i po4nah da q 6ibam zdravo.. i onva leglo kato se razkyrca.. oba4e v kefa ne moga da usetq 4e legloto skyrca adski tejko! i onq pi4a kato ripna po edno vreme, besen i se razvikal "ae stiga we! az ne moga da zaspa ot vas, tuka jenata se prai 4e spi, bolql q korema..", demek i na nego mu se 4uka, ama pi4kata q "bolql korema".." vie ne se sprqhte ot odeve! are kato svyr6ite az sym dolu v kolata 6e pu6a cigari, ti mi zvynni edin telefon!".. i izliza... i nie s moita v nqkyv ujas.. ebahti glupaka.. izvinqvai ama ti kyvto i da si 6e si leji6 i 6e si myl4i6 samo za da n e gi pritesni6 tiq deto se 4ukat.. a toq napravo sko4i ot legloto deeba i kopeleto... skiite kvi "priqteli" si imam... i izkarhme se s moita o6te 20tina min i na drugiq den be6e mnogo skonfuzno... i za tva... banqta... ama i tam ne stana....

kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva

Голям фен
    Град
    София

samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......

kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva
    axaxax ma az ti se radvam be =D> kak da ne ti vqrvam? oba4e tva za kiss-kata me razbi kiss-ke poddurjai se krasiva 4e 6e doide eba4a da te opravi......

Голям фен
    Ау...яка тема Аз веднъж паднах от леглото хихихи.. То беше у тях, а неговото легло беше малко и сме двамата на леглото и в разгара на акта аз нещо се занесох и паднах на страни (нях отгоре) и той се задуши от смях, а мене 100000 седмици след тва ме боля гъза...
    Друг случай - такмо го правим и майка му върхлита у тях, а сички врати бяха отворени и от вратата имаше пряк изглед към нас....тя беше шокирана направо! хаха
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

ami te sa mnogo i zabavni,no naprimer:
    nekade lqtoto be6e .prez denq 6e prava razmestvane v kvartirata i iskah da razmesta leglata .ama te edni golemi ,darveni i tejki sas kraka.i dokato mesta ,poneje gi surkam ne6to pra6ti ,vse edno se puka.kakto i da e .i ve4erta si legame s gadjeto i vsi4ko normalno,klatime se nie i op qko skracvane vednaj.vikam mu:" dai da se premestim 4e 6e se 4upi kraka".ama mnogo se behme razgore6tili i sled malko se 4uva ne "skrac" ami qko "bum "i imah 4uvstvoto 4e poda propadna!i kato stanahme mi ne ediniq,a 4 kraka se beha 4upili navednaj

drugite ponatatak 6e gi pi6a)
    jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!

Град
    Toronto, Ontario, Canada

axaxax ma az ti se radvam be =D> kak da ne ti vqrvam? oba4e tva za kiss-kata me razbi kiss-ke poddurjai se krasiva 4e 6e doide eba4a da te opravi......
    lelee.. taka li se razbira? 4e se pravq na "eba4"? pff.. ne6to si se iztyrvala Fti4ke.. "eba4a" znae mnogo dobre 4e vyzmojnostta da se sre6tnem s "Kiss-kata" e po4ti ravna na nula, da ne govorim 4e veroqtnostta da se haresame vzaimno ne e ot nai golemite i az imam priqtelka s koqto vsi4ko priklu4va, no o6te ne e svyr6ilo syvsem taka 4e vse o6te ostavam nein do vtoro narejdane ot dolu.. iii... mai ne si uspqla da prosledi6 misylta mi.. iskah da kaja s tova "poddyrjai se krasiva" - "4ukai se (dokato me nqma) " ... 6e te pomolq sledva6tiq pyt kato prai6 takiva izkazvaniq iztyrvani4ki, pomisli dobre dali si razbrala za kvo stava vypros macko.. izlaga6 se taka s nisko nivo na inteligentnost ... "get your mind right mommy!!! say bye to "Reebok", say hi to Gucci, Prada as well, take a look in the mirror- be proud of yourself! get your mind right.. know I mean?"- Jay-z ft. Memphis Bleek and Snoop Dogg- get mind right mommy!!! svali si q, toku vij ti vkarala akyla v glavata....

aa... do pi4kata s 4ervenite 4orapki... i s kateri4kata m/u tqh.. kateri4kata izliza li redovno ili si q zazimila s ne4iq pi6ka? bydi krasiva, molq ti se.. nali nqma da me izlaga6 kato si doida.. da me gledat horata s nqkoq s fystyci po liceto 6oto sa q izbili hormonite ne prez kydeto trqbva... tresi q taq trytka, 4e dokato stigna do teb 6ye stanat 8 meseca otkakto ne sym dyrjal trybata na toplo!

ae.. sys zdrave..

Фен
    Град
    Varna
    ae Combs kat go pro4etah tova za 8te meseca i mi mina prez uma .za6to ima6 tolkoz mnogo gafove ve batence mai 6toto 4uka6 ot godina na godina {}{}..ma znam 4e ne e taka ai 6ou da stava {}

Guest
    Правим си секс с моята приятелка върху спалнята в стаята, която е съседна на тази на майка й. Та млатим се, но по-едно време явно много сме се разгорещили, а явно и леглото вече си е било бая дърто, та стана тя каквато стана.
    Докато тя беше отгоре по-едно време нещо рече: - Хря-а-а-с и леглото се сцепи от единия край.
    Не знам сигурно съседите са чули чак.

Друг път го правим на пода у тях, само че от де и беше скимнало да сложи вълнено одеало за постелка.
    После цяла седмица ме боляка коленете и лактите от притриване.

Най-конфузно е когато няколко пъти ни се случи да сме в задния двор и някой да ни завари. Дори и да не се вижда от завивките пак си е кофти...

Някой беше споменал за захапано зърно, т'ва наистина си е гадно ако е много силна захапката

Айде Enough от мен. Не че няма още интересни случки но, вече някой поиска пари, а аз не мога да съм по-назад от другите..

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    hhmmm.. "ne6to pove4e"... kakvo trqbva da zna4i tva "4erveno 4orap4e"? pravi6 mi oficialno predlojenie da si legnem li? =D> e bravo.. vpe4atlen sym.. i o4arovan.. 6e me informira6 li bezrezervno za sexualnia si jivot i 6te me vyvede6 li v nego ako se okaje 4e si zaslujavam 4ukaneto? mmm.. i 6te me napyti6 li kak da ti pi6a na tva "LS", 6oto ne sym mnogo v 4as s tiq komputri skapani.. imam samo osnovni poznaniq.. ama taka kato gledam i takiva nqmam.. kakto i da e.. i 6o ne mi pi6e6 ti na tva, a az samo da klikna fuckan "reply"? ako predlaga6 ne6to, predlagai go kato horata, macko!
    e.. 6e 4akam kontakt ili napytstviq.. da te pitam.. misli6 li si za men po cql den?

Uraken bratle.. nqma da moga da ti razkaja malko za kvo stava vypros.. ako moe6 da me naceli6 v tva "LS" 6e ti spodelq, ama ne i tuka, 4e pak 6e me izkarat 4e se pravq na nekyv.. i 4e "izbivam kompleksi"... taq replika tolkova da q mraza mamicata i... aa.. tva go pravq za 1vi i za posleden pyt v jivota si da se sdyrjam zaradi momi4e, koeto ne ocenqva horata... samo da si doida v Bg.. o6te malk ostana.. samo da stigna.. jivot i zdrave... kurvi dryjte se.. ba6ta Vi idva!!! tuka v Canada sa samo nekvi zadrysteni ku4ki deto kato gi pogledne6 i im se podgyvat kolenete i ne znaqt v gyza ili v putkata si go slagat... ne moga da gi gledam kopeletata! nema zn.. ae.. take care!

Guest
    Бях се нафиркал яко една вечер и докато правехме секс с гаджето ми,знаете като я чукаш анално и и се приходи до тоалетна.През това време аз съм заспал най-сладкият си сън.
    Имах и друг случай.Само,че с друга.Майка и и звънеше през 5 мин.,та егати секс-а.Спомням си още един,като пича каквото му се е случило,леглото се скърши от едната страна и малко се посмяхме,но всичко свърши благополучно.

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Taq moita seki pat kashlq kato i svarsha v ustencata To ne samo moita de na si4ki kadeto sa mi gultali Sigurno mi e mn gasta xaxaxa Edin pat perkah edna otzad i ze ta omaza deba i ovcata .....A tashaka beshe beh bez kaput i taq vednaga sled tva mi go lapna ;D xaxaxa Ebati gadosta

Kiss`of`the`Sun ти нямаш ли някоя историйка за разправяне Аз ако бях до теб с тези червени чорапки, хахах
    2т. забрана за ползване на профил

Секс гафове през 2005год. ли.....?Те край нямат и все мен къде ме намират
    Един ден сме в нас с моя приятел....и ненадейно баща ми се прибира то4но в неподходящия момент(лошото при него е 4е не 4ука на вратата, а направо си влиза в стаята)Аз барзо нахлузвам една хавлия,а приятеля ми зад вратата се скрил,на две на три обле4ен и баща ми втрещен-аз гола по хавлия,леглото разтурено-ужас!!!
    Куриоза после беше 4е приятеля ми е ходил по центъра с боксерки в ръкава,блуза наобратно...картинка отвсякъде
    Tи,който покори и злото и доброто в моя свят,
    ти,който идвайки донесе пламъка,
    тъй както Прометей на грешната земя.
    Ела в безвремието и покоя на душата ми,
    в чертозите ми-Храм на любовта!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си