- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
lelee.. taka li se razbira? 4e se pravq na "eba4"? pff.. ne6to si se iztyrvala Fti4ke.. "eba4a" znae mnogo dobre 4e vyzmojnostta da se sre6tnem s "Kiss-kata" e po4ti ravna na nula, da ne govorim 4e veroqtnostta da se haresame vzaimno ne e ot nai golemite i az imam priqtelka s koqto vsi4ko priklu4va, no o6te ne e svyr6ilo syvsem taka 4e vse o6te ostavam nein do vtoro narejdane ot dolu.. iii... mai ne si uspqla da prosledi6 misylta mi.. iskah da kaja s tova "poddyrjai se krasiva" - "4ukai se (dokato me nqma)Първоначално написано от fti4ka
" ... 6e te pomolq sledva6tiq pyt kato prai6 takiva izkazvaniq iztyrvani4ki, pomisli dobre dali si razbrala za kvo stava vypros macko.. izlaga6 se taka s nisko nivo na inteligentnost ... "get your mind right mommy!!! say bye to "Reebok", say hi to Gucci, Prada as well, take a look in the mirror- be proud of yourself! get your mind right.. know I mean?"- Jay-z ft. Memphis Bleek and Snoop Dogg- get mind right mommy!!! svali si q, toku vij ti vkarala akyla v glavata....
aa... do pi4kata s 4ervenite 4orapki... i s kateri4kata m/u tqh.. kateri4kata izliza li redovno ili si q zazimila s ne4iq pi6ka? bydi krasiva, molq ti se.. nali nqma da me izlaga6 kato si doida.. da me gledat horata s nqkoq s fystyci po liceto 6oto sa q izbili hormonite ne prez kydeto trqbva... tresi q taq trytka, 4e dokato stigna do teb 6ye stanat 8 meseca otkakto ne sym dyrjal trybata na toplo!![]()
ae.. sys zdrave..![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!