Цитирай Първоначално написано от fti4ka
Цитирай Първоначално написано от Sean Combs

samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......

kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva
axaxax ma az ti se radvam be =D> kak da ne ti vqrvam? oba4e tva za kiss-kata me razbi kiss-ke poddurjai se krasiva 4e 6e doide eba4a da te opravi......
lelee.. taka li se razbira? 4e se pravq na "eba4"? pff.. ne6to si se iztyrvala Fti4ke.. "eba4a" znae mnogo dobre 4e vyzmojnostta da se sre6tnem s "Kiss-kata" e po4ti ravna na nula, da ne govorim 4e veroqtnostta da se haresame vzaimno ne e ot nai golemite i az imam priqtelka s koqto vsi4ko priklu4va, no o6te ne e svyr6ilo syvsem taka 4e vse o6te ostavam nein do vtoro narejdane ot dolu.. iii... mai ne si uspqla da prosledi6 misylta mi.. iskah da kaja s tova "poddyrjai se krasiva" - "4ukai se (dokato me nqma) " ... 6e te pomolq sledva6tiq pyt kato prai6 takiva izkazvaniq iztyrvani4ki, pomisli dobre dali si razbrala za kvo stava vypros macko.. izlaga6 se taka s nisko nivo na inteligentnost ... "get your mind right mommy!!! say bye to "Reebok", say hi to Gucci, Prada as well, take a look in the mirror- be proud of yourself! get your mind right.. know I mean?"- Jay-z ft. Memphis Bleek and Snoop Dogg- get mind right mommy!!! svali si q, toku vij ti vkarala akyla v glavata....

aa... do pi4kata s 4ervenite 4orapki... i s kateri4kata m/u tqh.. kateri4kata izliza li redovno ili si q zazimila s ne4iq pi6ka? bydi krasiva, molq ti se.. nali nqma da me izlaga6 kato si doida.. da me gledat horata s nqkoq s fystyci po liceto 6oto sa q izbili hormonite ne prez kydeto trqbva... tresi q taq trytka, 4e dokato stigna do teb 6ye stanat 8 meseca otkakto ne sym dyrjal trybata na toplo!

ae.. sys zdrave..