hhmmm.. "ne6to pove4e"... kakvo trqbva da zna4i tva "4erveno 4orap4e"? pravi6 mi oficialno predlojenie da si legnem li? =D> e bravo.. vpe4atlen sym.. i o4arovan.. 6e me informira6 li bezrezervno za sexualnia si jivot i 6te me vyvede6 li v nego ako se okaje 4e si zaslujavam 4ukaneto? mmm.. i 6te me napyti6 li kak da ti pi6a na tva "LS", 6oto ne sym mnogo v 4as s tiq komputri skapani.. imam samo osnovni poznaniq.. ama taka kato gledam i takiva nqmam.. kakto i da e.. i 6o ne mi pi6e6 ti na tva, a az samo da klikna fuckan "reply"? ako predlaga6 ne6to, predlagai go kato horata, macko!
e.. 6e 4akam kontakt ili napytstviq.. da te pitam.. misli6 li si za men po cql den?

Uraken bratle.. nqma da moga da ti razkaja malko za kvo stava vypros.. ako moe6 da me naceli6 v tva "LS" 6e ti spodelq, ama ne i tuka, 4e pak 6e me izkarat 4e se pravq na nekyv.. i 4e "izbivam kompleksi"... taq replika tolkova da q mraza mamicata i... aa.. tva go pravq za 1vi i za posleden pyt v jivota si da se sdyrjam zaradi momi4e, koeto ne ocenqva horata... samo da si doida v Bg.. o6te malk ostana.. samo da stigna.. jivot i zdrave... kurvi dryjte se.. ba6ta Vi idva!!! tuka v Canada sa samo nekvi zadrysteni ku4ki deto kato gi pogledne6 i im se podgyvat kolenete i ne znaqt v gyza ili v putkata si go slagat... ne moga da gi gledam kopeletata! nema zn.. ae.. take care!