- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
hhmmm.. "ne6to pove4e"... kakvo trqbva da zna4i tva "4erveno 4orap4e"? pravi6 mi oficialno predlojenie da si legnem li? =D> e bravo.. vpe4atlen sym.. i o4arovan.. 6e me informira6 li bezrezervno za sexualnia si jivot i 6te me vyvede6 li v nego ako se okaje 4e si zaslujavam 4ukaneto?mmm.. i 6te me napyti6 li kak da ti pi6a na tva "LS", 6oto ne sym mnogo v 4as s tiq komputri skapani.. imam samo osnovni poznaniq.. ama taka kato gledam i takiva nqmam.. kakto i da e.. i 6o ne mi pi6e6 ti na tva, a az samo da klikna fuckan "reply"? ako predlaga6 ne6to, predlagai go kato horata, macko!
![]()
e.. 6e 4akam kontakt ili napytstviq.. da te pitam.. misli6 li si za men po cql den?![]()
Uraken bratle.. nqma da moga da ti razkaja malko za kvo stava vypros.. ako moe6 da me naceli6 v tva "LS" 6e ti spodelq, ama ne i tuka, 4e pak 6e me izkarat 4e se pravq na nekyv.. i 4e "izbivam kompleksi"... taq replika tolkova da q mraza mamicata i... aa.. tva go pravq za 1vi i za posleden pyt v jivota si da se sdyrjam zaradi momi4e, koeto ne ocenqva horata... samo da si doida v Bg.. o6te malk ostana.. samo da stigna.. jivot i zdrave... kurvi dryjte se.. ba6ta Vi idva!!! tuka v Canada sa samo nekvi zadrysteni ku4ki deto kato gi pogledne6 i im se podgyvat kolenete i ne znaqt v gyza ili v putkata si go slagat... ne moga da gi gledam kopeletata! nema zn.. ae.. take care!
![]()
![]()
![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!