- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
1. Карам си аз една вечер, а гаджето ми прави свирка. Това става по булевард Сливница, по едно време наближавам до светофар и и казвам да се надигне, че спирам на сфетофар, но тя не ме чува и продължава с процедурата. Намалявам аз а един чичка до мен не спира да ни гледа, направо ще му изпаднат очите, даже се надига да види по-добре и по едно време фрас в този пред него! Аз и викам на мойта, а сега стани да видиш какво направи...
2. Друг случай, седиме си в Южния парк на една самотна пейка късно вечерта и решаваме да се наебеме. Тя беше с пола, така че нямаше проблем просто ме яхна и се почнахме леко и незабележимо. Като си го правим в далечината си минават разни хора, но не разбират какво правим. Обаче по едно време идва някакво огромно куче и почва да ме души точно по топките, а аз не смея да мръдна, целия изтръпнах. Викам му марш бе пумяр, но то не ме чува. Дойде собственичката да си го вземе и разбра какво става, това псе ни развали удоволствието...
3. Друг. На морето сме, на квартира и си правим секс. По едно време се чука на вратата – хазяина, питам го к’во иска, а той - може ли да ви преместя в друга, че това легло е малко паянтово и се притеснявам да не го счупите, баси майтапа...
4. един път се разхождаме с едно гадже из Лозенец и решаваме да влезем в някой вход и да се изчукаме, пробваме в един, не става – заключено, влизаме в друг – охрана, накрая намерихме един вход, чист и спокоен, само дето лампата светеше, но си викаме, аре набарзо никой нема да ни види. Започваме да се чукаме, тя даже стана малко шумна, в един момент както се клатеше изведнаж замръзна на место и ми вика – виж нагоре! Поглеждам аз и кво да вида – камера, насочена право към нас...
5. влизаме в един магазин на Пиротска за дрехи, тя мери някви неща и по едно време ме вика да видя някаква рокля, как и седи. Влизам в съблекалнята, а тя гола и ми вика аре да ме изчукаш тук... аз бях готов естествено. Изчукахме се, аз сварших на гърба и и излезнах от саблекалнята, след минутка и тя излиза и вика – аре да се махаме по-бързо, аз я питам защо, а тя – не могла да си намери салфетките и избърсала спермата от гърба си с роклята която пробвала...
Don't Hate The Player, Hate The Game!