- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
ОМГ .. вие не сте хора просто.. Супер сте .. Пъф Деди най-много
.. евала пич вече сигурно си в БГ и похотливо обхождаш мацките
...
Така .. първият ми път с една мацка на 30тина години в нас .. почна ме със свирка - свърших за около минута, след тва на леглото в мойта стая правихме секс и накрая тя легна до мене, а аз викам аз ще свърша и си махнах презерватива тя ми духа известно време и викам "Аз сам" и почвам както сме си легнали и изведнъж толкова силно почнах да пръскам че изпръсках цялото разстояние от члена ми до възглавниците плюс по нейното лице, а съм 187 .. можете да си представите колко съм "метнал" поне метър и половина..
С бившата ми приятелка тъкмо се бяхме влюбили лудо един в друг и и бях отишъл на гости във Варна .. и сега какво ще правим - ходихме на диско, танцувахме и се прибираме .. и влизаме във входа й .. и почваме да се целуваме, да се натискаме .. ще го направим няма къде да ходим ама се притеснихме някой да не ни види и отидохме в една детска ясла .. и на двора го направихме.. беше много кратко, но МЕГА яко
..
Веднъж пътуваме от Варна за Г. Оряховица .. ей са зимата беше някъде и тя вика "Искам да ти духам!" и аз викам ама има хора .. а то таман се стъмва и само загасих лампата в купето, ама коридора свети и в едното купе до нас един полицай, а в другото некфи пенсионери .. и тя ми духа духа и аз викам .. идват хора .. тя се надига хората минават и продължава .. не повече от 5 минути и бях готов - с потно дупе и адски доволна физиономия![]()
Jedem das Seine!