- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
sled produljitelna i efektivna liubovna igra s gadjeto mi mn se bqhme razgore6tili ve4e toi vze prezervativa i tukmo da go otvori nqkoi zvuni na vratata nqma6e da otvorim no tova moje6e da e maika mu i ne iskah da lusna pred neq ta stava toi poglejda prez prozoreca 4e nqkoi zvuni ot vun i za na6e u4udvane tova se okaza....biv6aa mube6e studeno puk i nie nali sme dobri4ki pokanihme q da vleze polafihme si malko tq se useti 4e ni e prekusnala i skoro iz4ezna a ni e s priqtelq mi produljihme dokadeto bqhme stignali
![]()
drug gaf be6e vednuj ni se pri6tq navun be6e tumno nie na erdnq peika dobre....zapo4vame no 4uvame 4e na susednata peika idvat nqkvi se nastanqvat bukvalno na 10 metra na nas oba4e ne ni pre4e6e ta produljihme si tihi4ko a te edva li razbraha
Можехте да я поканите и нея. На гаджето ти щеше да му е хубаво![]()
![]()
hah da be nikoga puk i az sam mu dostatu4na na gadjeto pu i tq iz4ezna 6toto neiniq bil sam ...taka 4e si4ki bqha dovolniПървоначално написано от The-Sinner
![]()
ми аз не бих казала 4е това са гафове... не съм имала много...
1. това с вагиналното "пръцкане" слу4и ми се 1 път беше адски смешно , а той даже незнам дали забеляза
2. в колата му.. правим си ние квото правим , тя цялата кола се тресе.. на мен главата ми се удря в тавана .. беше перфектно , но след като вси4ко свърши явно ве4е осъзнала се от любовната еуфория главата по4ня яко да ме цепи.. оказа се 4е бая здраво съм се удраля .. та имах цицина 1 седмица ..
3. в тях на земята.. мислих 4е мекиякилим ще е подходящ но грешах...след задната прашка и двете ми колена бяха адски синьо лилави.. и отново 1 седмица бях насинена
4. на морето в стаята се мляскаме голи4ки (не правихме секс) и братов4едка ми търсеше крем за ръце ... с бойна кра4ка влезна в стаята поогледа се и излезна .. след това дойде приятеля й за да ни се извини защото нея я било срам![]()
ох...
натискам се с един... ама полуголи вече, точно преди да го направим. и както се мляскаме изведнъж като започнах да се смея, той горкия помисли, че на него се смея. пък аз просто се бях сетила за един виц...
...Bear Me The Light
...
Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бяхме на вилата на гаджето и трябваше да бъдем само ние ....... Но не бяхме !!!!![]()
Бяхме ние И Точно в кулминацията , когато бяхме на пода пред вратата ........ Цялата му фамилея влиза ...... Но тфа не беше Нищо
![]()
Решихме да продължим нашия ушким - Незабравим уикенд ....... на вън !!!!! Но нямаше кой да ни кажа че в най големия сняг е студено и минават камиони за валиране на сняг
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
na pove4eto umrqh ot smqh,ama tova me dovur6iПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
ot moqta biografiq sa po-skromni,ama nai-mn imam s biv6iq i sega6niq mi priqtel..6te davam po hronologi4en red![]()
6te ni e sefte zaedno..toi goni tehnite nqkude si da hodqt da ve4erqt navun..razpolagame s 2h 4isto vreme..ama ima6 li normativ za pokrivane,a o6te pove4e,4e 6te6e da ni e za 1vi put zaedno i nali se se6tate..pritesnenieto si kaza dumata...vsi4ko e na 6,klatim se tam..az oba4e na6trek zaradi tehnite..4uvam nqkvi 6umove,toi mi razpravq 'tva sa susedite' i az ok nali i po edno vreme nqkoi 4uka na prozoreca
app im e na 4tiq etaj,kato v negovata staq nqma balkon..toi vika obli4ai se i slagam az tam kvoto namerq i otivame v spalnqta(bqhme v negovata staq togava) i kakvo da vidim..ba6ta mu(biv6 voenen)minal prez susedite,presko4il ot tehniq balkon i se provrql napolovina prez malkoto prozor4e nad balkonskata vrata v spalnqta,zakle6ten gorkiq i vika 'are be sine kvo napravihte'..6tqh da go ubiq togava..
![]()
pak sme v tqh,samo 4e toq put v hola..toi jivee na 4tiq etaj i otsre6ta dr sgrada,ta panoramata e idealna - vijda6 vs 6to staa pri susedite,kakto i obratnoto..po4nahme se na divana i vuob6te ne ni se meste6e i kakto si se mlatim napravo se 4uva 'puk',ne mu obru6tame vnimanie i sled nqkolko dni gadjeto kazva,4e ba6ta mu go e nakaral da kove durvenite laisni
![]()
pak sme v hola,a vi kazah za panoramata..e strqska6to e dokato se 6ibate i da vidi6 kak nqkoi se e zalepil za prozoreca otre6ta,nabliudava i se hili..
a i drugo za koeto sega se se6tam..bqhme zaedno na gosti na 1 pr,tehnite bqha zaminali na vilata i sme se subrali v tqh 8-9du6i da porkame uj.kum 2-3h re6avame 4e 6te lqgame i se pregrupirame koi kude 6te spi..nie dvamcata ostavame sami v hola na divana,koito be6e klik-klqk..raztqgame go tam i lqgame da spim..e,ne to4no da spim,ama kakto se e*ahme na zadna po edno vreme vze tolkova silno da me bluska,4e 3-4 puti si udarih glavata v stenata ei taka
..toi miliq dori ne zabelqzal,ama posle umrqhme ot smqh
setih se i za edno ot po-otdavna,ama to ne e sex gaf,a po-skoro nedorazumenie..
edin priqtel o6te ot detskite godini idva v nas na gosti i sme v moita staq i e sednal na stola mi pred kompa,az sedq do nego,oba4e taka e razpolojenieto na staqta,4e vratata ni se pada v grub.ta navejdam se az da si tursq ne6to,deto bqh izpusnala(klamer li,kvo li,ne pomnq) i kakto sum na kolenca i glavata mi e na ravni6teto na onaq mu rabota vliza maika mi i vika 'decaaa iskate li pizzaaa ..aaaaaaaaaaaa
(ama big shock
)'..ta izpravqm se az ro6ava i nali 'ne,merci mamo' a tq v tova vreme,dokato i govorih be6e ve4e izhvur4ala ot staqta,misleiki 4e ni e prekusnala dokat mu vurtq svirki
' luda rayta
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
С приятеля ми бяхме сами, всичко беше уговорено да ги няма техните. И всичко нормално, сутринта се събуждаме, готови за нови подвизи и аз му викам ''Отивам в банята, не мърдай от леглото''. Измих се в банята и чувам стъпки по коридора, при което излизайки се майтапя: ''Аз нали ти казах да не мърдаш от легл.......'' и дотам беше усмивката ми. Краката ми се подкосиха пред уплашения поглед на майка му...Добре , че е свястна жената, излезе от ситуация: ''А-а-а все едно ме няма
'' и излезе.
![]()
Клатиме се ние , обаче на леглото на брат му и тъкмо свършва и на вратата се дрънчи бясно...наистина незнам за какво отрицателно време се облякохме. Брат му беше нервен,а нали е ''батко'' трябва да се чува думата му и както и да е, изхвърли ни от стаята и отидохме в хола. Както си пушим и обсъждаме колко нетактичен е брат му се чува отваряне на врата (с ритник) и яко драйфане в тоалетната.... Пристига след минути брат му пребледнял, с чаршафа си в ръце, тръшка го на средата на хола и излиза..при което си казах ''баси идиота'', до момента в който забелязахме сперма размазана на чаршафа..всъщност беше преоблечен => предполагам , че е легнал на леглото и се е омазал
![]()
това е за 2006 май...![]()
Ами хубаво нека и аз разкажа нещо,което си спомням.
Беше преди известно време и аз и един приятел решихме,че ще го правим.Не че ходехме ама и двамата явно имахме голямо желание да се изе**м.И седим си у тях слушаме някакви умрели песни на него му се иска на мене ми се иска ама по дяволите нали сме ужким приятели некак си не върви.Понеже аз съм си неква отворена по едно време викам:"Ам ти добър приятел ли си ми?" Той милия седеше и се чудеше какво и как да отговори и рече едно умряло вяло "Да" след което аз му казах "Ами какво мислиш за секса между добрите приятели?"...Както и да е почнахме се с такова желание,че като дойде време за слагането на презерватива почти никакво внимание не му отделихме...После настана едно блъскане едно клатене и по едно време презерватива го няма....Забравихме и секс и всичко и тръгнахме да го търсим тоя презерватив.Ние глупавите вместо нов да извадим ние се втурнахме да търсим другия.Беше много интересно къде и най-вече КАК се бе изпарил тоя презерватив...Така и не го намерихме.След няколко дни гореспоменатия приятел ми се обади с новината,че чистейки стаята му с прахосмукачката майка му "засмукала" презерватива.После настана нечовешко хилене а след още няколко дни го направихме и вече по-успешно![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ami edna ve4er re6avame da otidem na edin samoten plaj ve4erta.Govorime si,plyvame,ala bala i sled malko liagame na edin 6ezlong.Po4vame tam da pravime kvoto pravime i izvednuj 6ezlonga se 4ypi i padame i dvamata! Be6e dosta skonfyzno ama si produljihme na piasuka(sled tva 3 dena ne mojeh da si mahna pesu4inkite ot kosata).A puk drygoto be6e 4e az ne si biah mahnala gorni6teto na banskia(toi e ot teia deto se vruzvat na vrata i na gurba) i mi se be6e protril gurba tam kudeto e bil vuzela i na drygia den otivam pri maika mi i i vikam 4e ne6to me boli da vidi kakvo imam i tia vika "Aide kazvai sega na koia skali4ka ste se 4ykali!" i mi se hili.Men mi stana syper kofti 6toto be6e i baba mi tam.
![]()
Edin dryg put se biah napila mn jestoko v nas sami4ka(edna bira i ciala bytilka 4erveno vino) i moia idva i az my vikam da hodime v staiata.Otidohme,po4nahme me se tam i men po4va da mi stava lo6o ot klateneto! Edvam go do4akah da svur6i,bytnah go i otidoh v toaletnata da draifam! Posle misleh 4e niama da me pogledne ama toi syper mn mi se hili i o6te me buzika.![]()
Puk vednuj si go pravime nie i tukmo sme se razgore6tili mn,4yka na vratata sestra mi.Az i otvorih i tia sus syper gaden ton mi vika da spra da kre6tia 6toto gadjeto i e tam! A puk te o6te ne sa spali zaedno i tia ne iska a puk toi kato ni 4yl i predlojil da hodiat i te v neinata staia.![]()
Ina4e tva maika mi da se obajda dokato go pravime ni se sly4va vsekidnevno i e dosta gadno osobeno ako ne se yseti kvo pravime i po4ne da si govoooori.![]()
Еми аз нямам много издънки, но един път когато бях пил повече и ще го правя нали.Сичко 6, стана ми и почнахме ние и по едно време що сменим позата. Нищо нередно, но когато пак реших да го вкарам и нз как ма не оцелих точното място... а оцелих отзад. И си влезе напълно нормално без да осетя голяма разлика ( пък и пиян не осещам мн мн такива разлики), ама момичето такава изпищя и ми го извади
и после трябваше малко да си почине че да продължим
![]()
![]()
![]()
Това бях азЕми аз нямам много издънки, но един път когато бях пил повече и ще го правя нали.Сичко 6, стана ми и почнахме ние и по едно време що сменим позата. Нищо нередно, но когато пак реших да го вкарам и нз как ма не оцелих точното място... а оцелих отзад. И си влезе напълно нормално без да осетя голяма разлика ( пък и пиян не осещам мн мн такива разлики ), ама момичето такава изпищя и ми го извади и после трябваше малко да си почине че да продължим![]()
![]()
![]()
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Еми моя гаф не е от 2005 - от 2006 е, но..както и да е, да ви го разкажаЕдин път сме с приятеля ми зад една механа..то там отзад има полянка и то тъмно беше вечерта, към 10 някъде и ние решихме да го правим обаче пейката до нас тясна ни се стори и решихме на тревата и за да ни е по удобно почваме да се разсъбличаме..и събувам си аз обувките обаче в тъмнината не гледам къде стъпвам и прааас стъпвам в едно....(разбирате ме
![]()
![]()
) умрях от ужас, а той от смях...мн му беше забавно
![]()
Ама сега и аз като се сетя ми става мн смешно..
![]()
![]()
![]()
При мен буквално касапница се получи.
Аз лижа приятелката си , но преди това като бял човек реших да вкарам пръстчеи нещо стана не забелязах какво но тя се дръпна рязко назад и аз я закачих с нокът отвътре!? Кръв тече като за цяла война!!!
След това дойде и неин ред и аз като мъж нали кеф голям обаче малко се надигнах и тя ме захапа доста зверски. Пак кръв!!!
![]()
![]()
И за капак правихме секс цял ден след това и в края на деня по канта на главичката ми имаше следа от протрито и там вече беше кръв като за световно! Много трудно се ходи по улицата с протрит чеп
Та за 1 ден 3 рани :P ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА!!! САМО ТВА ПОЖЕЛАВАМ! Айде със здраве!
Az imam nqkolko gafchetaEto gi:
S edno bivshe gadje sme vkushti,sami,pravim kakvoto pravim i toi otiva golichuk do banqta da se opravi.Za negov kusmet obache oshte ne e stignal do banqta i vhodnata vrata se otkliuchva i vliza maika mi...V tozi moment gadjeto se stupisva,maika mi obache reagira burzo i vednaga se obrushta na drugata strana.Sled tova takuv smqh nqmashe....az se skusah da go podigravam,a toi gorkichkiq dosta vreme sled tova go beshe sram da pogledne maika mi v ochite
![]()
Drug sluchai:Otnovo sme s vuprosnoto momche,samo che tozi put v tqh
V hola sme,na divana,tochno sreshtu prozoreca,shtorite sa vdignati i ima samo edno perdence,koeto e po-dobre i bez nego....Razgoreshtili sme se nie i po edno vreme az sluchaino se zaglejdam kum prozoreca i gledam otsreshta edin sused s binokul sedi i ni nabliudava
Obache nie nagli i si produljihme,a tozi oshte po-nagul stoq i ni gleda prez cqloto vreme.Posle samo ostavashe da minem da mu vzemem pari za programata
![]()
Tova sa sluchkite,koito si spomnqm.S tova momche opredeleno vse izdunki stavaha![]()
първият ми гаф беше като правих секс за първи пътизпратих семейството на сватба и викнах приятелката у нас. след около 1 час вече сме се наиграли и аз решавам, че е време да ставам мъж
само, че 1 час е напълно достатъчно на баща ми да се напие на сватбата и тъй като знае, че съм сам с приятелката си у нас се сеща какво ще правя и решава да изрази силната си родителска подкрепа с помощта на телефона. незнам колко пъти се обажда тази вечер да чуе как се справям, но ако правих секс колкото говорех по телефона още щяха да се носят легенди за половата ми мощ из свидното ми градче
![]()
Хаха деа знам аз май само 1 път съм го правила без някой гаф...
То да не са малко, че да ги помня...
Ама най-запомнящо се е когато започна да се смея на някоя моя издънка... Иди обяснявай после на приятеля си, че се смееш на себе си, не на него![]()
Мне бе наистина е кофти да си върши квото си върши а аз да не мога да спра да се смея![]()
I love you...
i na mene mi se e slu4valoПървоначално написано от skyline_207
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Аз през 2005 кат по чудо нямах гафове
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
аз пък сварих презервативите на подовото... и нямаше секс...
к'о да направя... изпада ли от джоба на земята... и воала...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми тая нова година тамун с пр-ката ми почнахме да праим секс и като се качи варху мен ми стана лошо бутнах я и почнах да драйфам в спалнята не продалжихме.
еми то не беше моой гафа а на приятелката ми! Тя ми правеше свирки и нз кво точно стана ама ми го издра![]()
беше ужасно
Craig David-Walking Away
Най редовния ми номер е да си удрям главата в стената докато праиме секс, после ми се вие свят цифра време..![]()
![]()