.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ

какви са принципите в живота ви?

Моят принцип е следният:
    Има само две категории хора-първа категория:аз,втора категория:останалите,като те се разделят на две подгрупи-такива,които правят каквото им казвам и напълно излишни
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Голям фен
    Град
    SF
    podkategoriite sa tri.takiva koito pravqt kakvoto im kaje6,takiva,koito ne iskam ni6to da mi pravqt i napulno izli6ni

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    принципите са за да се рушат,но моите за сега са да правя това което аз искам, за да не съжалям после, че не съм се държала като откачалка когато е трябвало
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Адски много са и аз ги спазвам много стриктно. Сичките оформят докрай характера ми.

1. Човек заслужава 2 шанса, за да се изложи тотално. Ако го направи и двата пъти просто няма смисъл да се занимавам с него, а и чувствата ми са пряко подвластни на този принцип
    2. Любов няма, има омраза и ние с всеки ден се опитваме да я направим още по-злокобна и по своемо красива
    3. Представителите на малцинствата в общия случай са много по-свестни като хора от представителите на болшинствата
    4. В общия случай точно привидното съвършенство убива хората
    5. Създателят на едно чудо е много по-велик от създателят на много
    6. Човек, който не спазва принципите си, не заслужава уважение
    7. Човек, който не казва истината в очите, е слаб, жалък и недостоен за уважение

Те са адски много, даже мога да напиша книга. Но няма да ви затормозявам. Тва са главните!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Град
    SF
    HereTodayGoneToHell za teb ima mnogo otgovorna misiq vij v temata za kakva profesiq si me4taehte kato malki

Принципите са ми правя каквото си искам, и ако някой се опита да ми каже нещо го забивам в земята, най вече катаджиите (неам тефтер )

Ето няколко неща, които съм осъзнал:
    1.Няма съвършени неща и точно липсата им ни дава стимул да се стремим към тях.
    2.Ние осъзнаваме истинската стойност на нещо, чак след като го загубим.
    3.Човек трябва да има собствено становище. Не трябва да прави нещо, само защото всички го правят.
    4.Колкото по-малко си направил за някого, той толкова повече ще прави за тебе. Така е, защото този човек ще му е липсвало вниманието ти и ще се старае да го привлече.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си