- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без какво неможете да излезнете от вкъщи?
emi bez pari mnoo qsno i bez lubimiq mi telefon![]()
Аз не мога да изляза без ключовете си , фотоапарата и най-важното без дрехите си .
mi az ne moga da izlqza bez grim GSM pari i obshto vzeto tva e![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Без ключове.![]()
Без всичко друго мога. Без пари съм излизала, телефона редовно го оставям в нас и излизам без него.
Но без ключове не мога. Може би и без колата, но тя идва бонус към ключовете![]()
Ами освен всичко обичайно като дрехи и обувки аз не излизам без телефона,парите и ключовете си![]()
~[MimCheTo0]~
1. Telefona
2. Klyu4ovete
3. Protmoneto (pari, li4na karta, bankovata karta )
4. Kartata za bus-a i metroto
5. Glanc / Vazelin za ustni
Ami tova e nai-vajnoto za vsqko izlizane. E ako hodq na lekcii zna4i 6te mi trqbva s sigurnost papkata
6. I ne6to bez koeto nemoga ako izlqza - Mp3 Player-a mi ...e bez muzika poludqvam.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
аз не мога да изляза без грим и маи това е... за друго не се се6там. Аз по принцип не си вземам клу4ове като излизам и без гсм съ6то мога и маи об6то взето не мога само без грим![]()
вАпроса е ясен дааз не излизам без телефон мп3-ка и пари
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Дрехимай е само тва
![]()
Значи не мога да изляза без:
1)дрехи
2)ключовете
3)телефона
4)портфейла
5)бижутата ми
6)трудно излизам и без пари![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
1.Без дрехи![]()
2.Без ключове
3.Без гланц, въпреки, че не си слагам навън, ей така за кураж :P
4.Без пари. Ако изляза без пари, имам чувството, че съм си забравила главата![]()
Ами без дрехи, пари и грим.. :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
НЕ мога без чанта, някакси си съм свикнала, гсм-а задълйително в джоба на якето, ключовете, протмонето и бутилка вода от 1л. Без вода не мога изобщо!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
GSM,ogledalce i mp3
bez gsm i pari
Братът може да не ти е приятел, но приятелят ти е винаги брат.