- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe e nai-nestandartnoto mqsto na koeto ste pravili sex?
na masata na edno 4itali6te!i v edin fitnes salon
ami nai-shantavoto mqsto na koeto sum go pravila e v nashto uchilishte s edin moi sauchenik..imahme svoboden poneze beshe studeno ne ni se hodeshe na kafe i otvarqhme vratite po etazite dokato ne namerihme prazna staia i go pravihme na biuroto na uchitelkata beshe super velikoi vednaz pak s nego go pravihme v sablekanite po fizichesko(na edna ot sblekanite nqma vrata)vlqzohme svali mi dankite i na zadna prashka go pravihme a pritesnenieto che moze vseki momnt nqkoi da ni vidi me vazbudi strashno mnogo i tova se sluchi nai-dobria priatel na sauchenika mi doide i ni vidq i az se opitah da se otdrapna za da se opravq ama sauchenika mi me hvana i me ubedi da ne go pravq i negovia priatel ni gleda a tova hem me karashe da se pritesnqvam hem se vazbudih iako ot tova che me gleda kak....
ami na kupon..kato svarshi kupona i nqkoi se natarkalqha koi kadeto svari a povecheto si otidoha i v staiata kadeto si legnahme s gadzeto imashe 2 momcheta..i ni gledaha prez cialoto vreme(a az bqh chisto gola...)
pravila sum go i na balkona prez denq,vav vhoda na stalbite,na peika i v u-shteto v edna prazna klasna staia
![]()
ami na plaja kam 5 sutrinta. ama plaja e razpolojen tochno taka che e e svarzan s aleqta a tq vodi do discoto ... dali ne minaha malko hora![]()
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
ne bih kazal 4e e nestandartno mqsto no s moqta priqtelka se bqhme usamotili v spalnqta na na6te i takmo se bqhme sablekli,gotovi za akciq i maika mi vlezna. estestveno zapali lampata. ne mojete da si predstavite izrajenieto i![]()
![]()
![]()
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
NQma da hoda v Jeevs poi4e , to pa za kvo da hoda v Jeevs kato otsre6ta e MakalaliПървоначално написано от kanar4o
![]()
в вход на рпу
ti napravo izbi ribata be =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
ae gluposti ve l1je toz ve.pak as nqmam po extremni situacii 6toto tova sexa v drugata staq pak na6te ili tehnite otatak ne mi e extremno.Първоначално написано от peperud4icata
ili pak prednata q 6ibah v prisastvieto na averi sa6to ne mi e extremme
na 4ere6ata v selo![]()
![]()
Devstven sum![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И аз !!!Първоначално написано от favor_91
![]()
![]()
![]()
hmm.. ebahti vyprosa.. pravil sym go kyde li ne, no nai nestandartnoto e... na motor.. 4z.. lqtoto pod zvezdite.. be6e gotino.. no ne e ne6to Bog znae kvo...
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
1V kola
2Vuv vhod
3V moreto
![]()
:P
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
vyv vanata ...dokat imah gosti,koito spqha
doakt nashte sa u nas go pravq vseki weekend pochti
v plevenskiq trolej 5,beshe frash shtoto beshe valqlo
v daskalo ,naj-strannoto beshe che izritahme edni vtoroklasnici koito shtqha da go pravqt...ba kak se razvivat lapetata
Хахаха е тва изби рибата айде аз съм от Плевен и знам как стоят нещата с пълните тролеи и къде по точно го направихте ? На мястото на кондуктора ??Първоначално написано от Анонимко
Eventful past is everclear.
mi naj-otzad tam kydeto nqa sedalki >:>Първоначално написано от FaHrEnHeit
v skladi8 zad bar
![]()
![]()
ami da zapo4vam zna4i :
na bilqrd masa
vav kola
na otkrito v gorata,na qzovir,peiki v parka,na ulicata podprqna na edin stalb
v basein
v toaletna
na balkona
na plaja
.............
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
поста би трябвало да изглежда така:
ami da zapo4vam zna4i :
na bilqrd masa
vav kola
na otkrito v gorata,na qzovir,peiki v parka,na ulicata podprqna na edin stalb
v basein
v toaletna
na balkona
na plaja
.............
ps. kУrva sam
мерси !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ami pravil sam go v:
1.v kolata na zadnata sedalka be6e mn qko
2.v park kam 2 sletobet kogato ima6e mn hora
3.v mejdugradski avtobus nai otzad po vreme na patuvane be6e mn qko ama konduktorkata mai ni vidq,ama neme ebe
Na kapaka na kola,dokato vali..lelee strahotno e!!![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
boje .......nqma mesto kadeto da ne sam ......... samo na tavan mai ne sam 4e nema kak da se zakrepa ...... za kadeto se setite ....... po koli,predni kapaci zadni ....otzad otpred po sredata , polqni ,stolove,poda,masa,v kamion,v daskaloto , v WC , v diskoteka , i na mn mn mn drugi mesta
![]()