- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe e nai-nestandartnoto mqsto na koeto ste pravili sex?
taka si e .... napravo da im iskam uroci, tiq tuka na po 10-12 godina.. baahti opita ve4eПървоначално написано от Kurdokolenko
![]()
da e rich work.....edni skameiki edni y4ili6ta raoti......xaxa.......neka ne se lujem mom4eta i momi3eta....kajete si 4e gledate mn filmi i neka ne se zanmavame s takiva temi xax
Are verno postnete nqkvi snimki da vi vidq mytrite...6o vsi4ki si slagate nqkvi drygi macki ili pi4ove za avatari....slojete svoq snimka de...aide po smelo xybavite teenager-4eta na batko
Puk ako ima nqkoi xybava moje da q yvaja....xaxax...ma edvali...kato gledam i drygite temi...edni kisti po pi6kite pypki na klitorite.....gnysotiq i pymiq6e povurna draifa mi se...daje ix se izdraifal v/y toq forum kato cqlo...ili ne v/y moderatora.....
![]()
![]()
![]()
![]()
в кенефа на един влак и го набих в гъза
ay sigyrno e mn qko axaxa
Колко жалко че някои хора просто не могат да повярват колко големи каръци са ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedem das Seine!
q se stegni be brato
q se stegnete vsi4kite be ..........![]()
huh mi edno ot nai interesniote mesta be6e v 01:00 ve4erta do kosnicata v Ba4kovskiq manastirgolqmooo 6oyy be6e....sa6to taka i dobre poznatite gradinki parkove...y4ili6ni dvorove i t.n
Pi6ete Za da Videte.....
хах незнам колко е нестандартно, но ще кажа СТАДИОН
за кой ли път аз признавам пред теб, че не мога да бъда сам. Безброй години, години наред аз немога да спра своя бяг. Защо повярвах на думи, в които не вяра и малко дете? Защо избягах? Защо повярвах?
Ако това се смята эа нестандартно место![]()
В морето
![]()
Доста отдавна гледах някакъв полски филм. Запомнила съм само любовната сцена - мацката лежеше по гръб върху препускащ кон, обвила с краката си ездача. Все още ми изглежда невероятно готино.
Предполагам, че изисква и умения по яздене![]()
i azПървоначално написано от Анонимко
![]()
в кенефа на кафе силвър в бургас който е от бс ще разбере \/ \
/ \
/
emi mai i azПървоначално написано от niki7o
![]()
И аз така макар че се е случвало и не чак толкова стабилни..Първоначално написано от CaSsPeR
:P
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Много обичам нестандартните места и разбира се нестандартният секс.Някой от местата на които съм го правила - плаж,пейка,шадраван,тоалет а и т.н![]()
и аз нема нищо срамноПървоначално написано от Анонимко
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Are beibi, kabinkata ni chakaПървоначално написано от the_green_man
![]()
![]()
На люлка (детския кът на сладкарница Неделя В.Търново)...адкси неудобно обаче голямо шоу, особено като знаеш, че всеки момент ще мине някой хаха не се забравя![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!