Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
Цитирай Първоначално написано от machoka
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
всъщност прав си...
трябва да сме по- толерантни...
като се замисля и... ми минава, но за жалост понякога нямам време за мислене... като видя някой парцал на улицата да ограбва дете първо ще го смачкам, а после ще си задавам екзистенциални въпроси...
Правилно, съгласих се. Когато видя с очите си някой да закача дете/момич, ако ще американския президент да е ще ида и ще се намеся. Независимо наркоман или не.

Но няма да направя нищо на седящ човек, който не е способен да се защити, каквото и да прави.
na sedq6t 4ovek koito ne e sposoben da se za6titi ne sum posqgal.tiq dve govna mi bqha vuv vhoda i si redqha iglite.pri polojenie 4e za poslednite dve godini apartamentite na moi rodnini v kooperaciqta sa razbivani dva puti ot takiva bokluci,4e si hvurlqt gnusnite igli v mazeto ni sus zasuhnala kruv,v koqto moje da ima absoliutno vsi4ko,a tuk jiveqt i malki deca,vkliu4itelno i 6est godi6nata mi sestra,prosto NIAMA DA STANE TAIA RABOTA.6te ima boi i boi i boi i s4ueni glavi dokato ne se nau4at.i kogato se nau4at 6te se mine na po-globalno nivo.6te se nau4at za moq vhod,posle za susedniq,posle za sledva6tiq.pisna mi na "мъжкия полов орган" ot razni gubqsali muhliovci,koito sedqt i se kriqt,sduhvat se i ni6to ne pravqt.sledva6tiq put kogato nqkoi izvadi noj na 11 godi6niq vi sin,koito se vru6ta ot u4ili6te,subue mu maratonkite i mu vzeme parite + stresa,moje i da se zamislite.ne sum az prestupnika.
Братле, респект!