.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Ne se pritesnqvai az sa6to sam na 14 i teja 36kg a sam 1.67 visoka.Napalno normalno e!!!
    Пак повтарям - по френските стандарти идеалното тегло е ръста минус 110. Което значи, че трябва да си към 20 килограма повече. А да припомня, че французите имат култ към слабите жени.
    май искаш да кажеш с 10 кила повече

Мега фен
    167-110=57
    36+20=56

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Spokoino, ne se strqskai....vajnoto e da ne ostanesh 35 kg kato porasnesh oshte. Togava veche shte e problem.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от faster_pr

molq??? az sum na 14, visoka sum 1.80 i teja 60 kila
    naistina trqbva da ide6 na doktor
    Ти си чернобилка

Фен
    Град
    Plovidv
    mi ne e normalno est. trqa kachish 10 kilca
    `Death`Whore` a kolkoto do tvoq frenski standart.. nachi za mujete e -110 a za jenite e -120 shtoto za mujete e normalno primerno da sa 180/70 a za jenite da sa 170/50

Мега фен
    О, ужас, значи аз съм дебелана, след като съм 1.57 и тежа 46-47 килограма. Веднага трябва да сваля 10!
    Виждаш ли се какво пишеш, ей?

Guest
    Точно -110 е, аман вече от неразбрали...

Това, че на вас ви се ще да си оправдавате манията към кльощави същества, не означава да изопачавате фактите.

А и не забравяйте, че едно момиче, което тежи 60 кг може да изглежда като свиня, за разлика от друго, на същата височина, което да тежи пак 60 кг и да си изглежда перфектно.

Фен
    Град
    Plovidv
    `Death`Whore` mi fkaray snimchica. siguren sum che si zakrunglenka a ne si nqkoq klioshtichka za mene si ostava pri momchetata -110 a pri momichetata -120 makar che tva sichkoto e strashno otnositelno shtoto to zavisi kolko ti tejat kostite..kolkoto tejat cicite ako shtesh

Мега фен
    Направо съм дебела.

Цитирай Първоначално написано от miracul
    нормално е...с времето ше качиш не се притеснявай ! :P
    Awe wie wsichki normalni li ste be?!?! Kak moje da e na 14 i da e 35 kg!?! Koi go smqta towa za normalno?! Twa si e jiwa anoreksiq... da hodi towa momiche i drugoto honey91 da se preglejdat i da si prawqt nqkwi izsledwaniq...NE E NORMALNO TOWA! A da pitam kakyw razmer dynki nosish ?! 26 nomer li? lekar

Повече от фен
    Град
    orange county
    o dosta si slaba no vurvi na lekar moje i da e seriozno trqbva da si okovo 45 sq tukmo gledam 1 grafika uspeh
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от honey91
    Ne se pritesnqvai az sa6to sam na 14 i teja 36kg a sam 1.67 visoka.Napalno normalno e!!!
    DA MILICHKA NAPALNO "NORMALNO" E XAXAXAXAXAXAXAXA..
    BAHTI SKOBITEE...
    NE NA HODESHTITE TOCHILKIIIIIIIIII

Голям фен
    Da be 6tom vie ste po 50\60 kg za vas ne e normalno nqkoi drug da e 35!Abe zamislete se ne e nujno da si bolen prosto geniteni sa takiva!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Ако беше момче щтях да мога да ти помогна и то доста добре,ама за момиче незнам.Мога само да ти кажа , че протеините няма да ти помогнат , просто защтото са за мускулна маса , на тебе ти трябват повече калории,а протеинът садържа около 240 на 100гр,а се приема според теглото , тоест при тебе не повече от 40 грама на ден(нищо работа).За качване на килограми мога да препорачам Supermass 2000
    или някой друг gainer.Аз съм момче но имах същтия проблем 187см/70кг,сега съм около 90 точно с помощта на тези gaineri + протеини и фитнес естествено.И аз си мислех че ям много докато не разбрах ,че за теглото ми са необходими около 3000кал. на ден за да го запазвам , а да качвам много повече.Започнах да спазвам диети за напълняване и няма проблем.Порови се в нета и потърси за твоите кг колко калории ти трябват на ден за да качваш и ги спазвай.Виждал съм диета за качване на 450 грама на ден ,но се състои от 7000 кал. ,
    които не мога да изям посмъртно.

Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    нормално е...с времето ше качиш не се притеснявай ! :P
    Awe wie wsichki normalni li ste be?!?! Kak moje da e na 14 i da e 35 kg!?! Koi go smqta towa za normalno?! Twa si e jiwa anoreksiq... da hodi towa momiche i drugoto honey91 da se preglejdat i da si prawqt nqkwi izsledwaniq...NE E NORMALNO TOWA! A da pitam kakyw razmer dynki nosish ?! 26 nomer li? lekar
    A ti znaesh li kakvo tochno predstavlqva anoreksiqta i v kakvo se izrazqva vsashtnost? Nqkoi hora sa taka, geneti4no, pak i tq v momenta se razviva. Ako se hrani normalno i se chuvstva dobre fizi4eski ili ne e bolnava, zna4i nqma kakvo tolkova da se pritesnqvate. Bratovchedka mi be6e sa6tata situaciq - 35-36 kila, 163 sm prez puberteta, sega e 55 kilograma 172 sm - stra6na macka. Ako tolkova mnogo se pritesnqva, moje da potarsi mnenieto na medicinsko lice.
    Τώρα είμαι καλά.

Град
    sF-to xD
    Виж няма за какво да се притесняваш! В човешкия организъм има един хормон (не му знам името), който определя това колко бързо се смила храната. При теб той е в повече, храната се смила бързо и не трупаш мазнини И аз съм така Ям като свиня буквално, но и грам не качвам Затова яж когато каквото ти се яде и да не ти пука Има хора, които всичко биха дали да са с твойте килограми А ако не се харесваш просто носи малко по - широки дрехи
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

То и аз горе долу съм със същите размери. Спортувай! Някои хора си мислят, че спорта е само за хора, които искат да отслабнат, но откакто започнах да ходя на фитнес и да тичам, съм качила маса (мускули) и изглеждам по-добре.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

нямало за какво да се притеснява? вие акъл имате ли?

я да обобщим малко

Възраст: 14
    Височина: 1.64
    Килограми: 35

съвсем нормално казвате,а?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    vie bolni li ste we olelele 35 kila 4e ti ujas ujas
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kaua
    Qj naprimer...
    дам.. хапвай повечко не дей да се лишаваш от нищо ... но все пак се храни здравословно

А бе вие, които казвате, че е нормално, знаете ли изобщо кво говорите?Или само се правите на интересни.. Ужас направо!Ходи на лекар.Ще вземе да ти стане нещо и тогава вече връщане на зад няма.Мисли докато е време.

Цитирай Първоначално написано от 12345
    Лошо! Иви е анорексия или са гени! Да се надяваме, че си ок! Плюскането от една страна може да ти навреди, а от друга да спомогне за бързото ти израстване на гъз, корем и цици, но може да наруши метаболизма ти и да доведе до хормонален дисбаланс! Ако си много притеснена единствено лекарската препоръка ще ти помогне!

+1 Отиди на лекар.Моя съвет е да не наблягаш на храната да не би после да пишеш теми,че си с наднормено тегло.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ох мила струва ми се, че е прекалено малко.Аз съм по-ниска от теб (160см) и съм повече килограма (43кг).Няма да е лошо да се консултираш с доктор, според мен не е много нормално.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    София
    значи немога да ти кажа колко съм тежала аз на 14...колко е нормално...но си мисля 40 +
    и слушай....хубаво е да отидеш на лекар,не искам да те стряскам...но ако това продължа наистина посети поне джи пито си...
    защото освен анорексия,булимия(което се съмнявам ти да си..и дълбоко се надявам да съм права),има болест...която...самите власинки от вътрешната страна на червата не поемат полезните вещества и това може да е причина да си слаба...
    то се оправя с някакви лекарства все пак
    Не искам да те стряскам в никакъв случай,надявам се просто структурата ти да е такава...но ако не се оправи с времето...15...16... вземи някакви мерки - лекар!
    Късмет!

Когато бях колкото теб и аз бях доста слаба,сигурно не точно 35,но 37-най-много 40. И аз исках да напълнея малко и ядях повече от колкото трябва,тогава не качвах,обаче сега всичкото това ми се е лепнало и проблемът е,че трябва да свалям...
    Така,че моят съвет е да не се тъпчеш,всичко ще си дойде на мястото ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си