- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:На 14 години съм,а съм само 35 килограма..
май искаш да кажеш с 10 кила повечеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
167-110=57
36+20=56
Spokoino, ne se strqskai....vajnoto e da ne ostanesh 35 kg kato porasnesh oshte. Togava veche shte e problem.
Ти си чернобилкаПървоначално написано от faster_pr
![]()
mi ne e normalno est.trqa kachish 10 kilca
![]()
`Death`Whore` a kolkoto do tvoq frenski standart.. nachi za mujete e -110 a za jenite e -120![]()
shtoto za mujete e normalno primerno da sa 180/70 a za jenite da sa 170/50
![]()
О, ужас, значи аз съм дебелана, след като съм 1.57 и тежа 46-47 килограма. Веднага трябва да сваля 10!
Виждаш ли се какво пишеш, ей?
Точно -110 е, аман вече от неразбрали...
Това, че на вас ви се ще да си оправдавате манията към кльощави същества, не означава да изопачавате фактите.
А и не забравяйте, че едно момиче, което тежи 60 кг може да изглежда като свиня, за разлика от друго, на същата височина, което да тежи пак 60 кг и да си изглежда перфектно.![]()
`Death`Whore` mi fkaray snimchica. siguren sum che si zakrunglenka a ne si nqkoq klioshtichkaza mene si ostava pri momchetata -110 a pri momichetata -120
makar che tva sichkoto e strashno otnositelno shtoto to zavisi kolko ti tejat kostite..kolkoto tejat cicite ako shtesh
![]()
Направо съм дебела.![]()
Awe wie wsichki normalni li ste be?!?! Kak moje da e na 14 i da e 35 kg!?! Koi go smqta towa za normalno?! Twa si e jiwa anoreksiq... da hodi towa momiche i drugoto honey91 da se preglejdat i da si prawqt nqkwi izsledwaniq...NE E NORMALNO TOWA! A da pitam kakyw razmer dynki nosish ?! 26 nomer li?Първоначално написано от miracul
![]()
lekar
o dosta si slaba no vurvi na lekar moje i da e seriozno trqbva da si okovo 45 sq tukmo gledam 1 grafika uspeh![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA MILICHKA NAPALNO "NORMALNO" E XAXAXAXAXAXAXAXA..Първоначално написано от honey91
BAHTI SKOBITEE...![]()
![]()
NE NA HODESHTITE TOCHILKIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
Da be 6tom vie ste po 50\60 kg za vas ne e normalno nqkoi drug da e 35!Abe zamislete se ne e nujno da si bolen prosto geniteni sa takiva!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Ако беше момче щтях да мога да ти помогна и то доста добре,ама за момиче незнам.Мога само да ти кажа , че протеините няма да ти помогнат , просто защтото са за мускулна маса , на тебе ти трябват повече калории,а протеинът садържа около 240 на 100гр,а се приема според теглото , тоест при тебе не повече от 40 грама на ден(нищо работа).За качване на килограми мога да препорачам Supermass 2000
или някой друг gainer.Аз съм момче но имах същтия проблем 187см/70кг,сега съм около 90 точно с помощта на тези gaineri + протеини и фитнес естествено.И аз си мислех че ям много докато не разбрах ,че за теглото ми са необходими около 3000кал. на ден за да го запазвам , а да качвам много повече.Започнах да спазвам диети за напълняване и няма проблем.Порови се в нета и потърси за твоите кг колко калории ти трябват на ден за да качваш и ги спазвай.Виждал съм диета за качване на 450 грама на ден ,но се състои от 7000 кал. ,
които не мога да изям посмъртно.
A ti znaesh li kakvo tochno predstavlqva anoreksiqta i v kakvo se izrazqva vsashtnost? Nqkoi hora sa taka, geneti4no, pak i tq v momenta se razviva. Ako se hrani normalno i se chuvstva dobre fizi4eski ili ne e bolnava, zna4i nqma kakvo tolkova da se pritesnqvate. Bratovchedka mi be6e sa6tata situaciq - 35-36 kila, 163 sm prez puberteta, sega e 55 kilograma 172 sm - stra6na macka. Ako tolkova mnogo se pritesnqva, moje da potarsi mnenieto na medicinsko lice.Първоначално написано от nikitooo
Τώρα είμαι καλά.
Виж няма за какво да се притесняваш!В човешкия организъм има един хормон (не му знам името), който определя това колко бързо се смила храната. При теб той е в повече, храната се смила бързо и не трупаш мазнини
И аз съм така
Ям като свиня буквално, но и грам не качвам
Затова яж когато каквото ти се яде и да не ти пука
Има хора, които всичко биха дали да са с твойте килограми
А ако не се харесваш просто носи малко по - широки дрехи
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
То и аз горе долу съм със същите размери.Спортувай! Някои хора си мислят, че спорта е само за хора, които искат да отслабнат, но откакто започнах да ходя на фитнес и да тичам, съм качила маса (мускули) и изглеждам по-добре.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
нямало за какво да се притеснява? вие акъл имате ли?
я да обобщим малко
Възраст: 14
Височина: 1.64
Килограми: 35
съвсем нормално казвате,а?![]()
vie bolni li ste we olelele 35 kila 4e ti ujas ujas
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
дам.. хапвай повечкоПървоначално написано от kaua
не дей да се лишаваш от нищо ... но все пак се храни здравословно
![]()
А бе вие, които казвате, че е нормално, знаете ли изобщо кво говорите?Или само се правите на интересни.. Ужас направо!Ходи на лекар.Ще вземе да ти стане нещо и тогава вече връщане на зад няма.Мисли докато е време.
Ох мила струва ми се, че е прекалено малко.Аз съм по-ниска от теб (160см) и съм повече килограма (43кг).Няма да е лошо да се консултираш с доктор, според мен не е много нормално.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
значи немога да ти кажа колко съм тежала аз на 14...колко е нормално...но си мисля 40 +
и слушай....хубаво е да отидеш на лекар,не искам да те стряскам...но ако това продължа наистина посети поне джи пито си...
защото освен анорексия,булимия(което се съмнявам ти да си..и дълбоко се надявам да съм права),има болест...която...самите власинки от вътрешната страна на червата не поемат полезните вещества и това може да е причина да си слаба...
то се оправя с някакви лекарства все пак
Не искам да те стряскам в никакъв случай,надявам се просто структурата ти да е такава...но ако не се оправи с времето...15...16... вземи някакви мерки - лекар!
Късмет!
Когато бях колкото теб и аз бях доста слаба,сигурно не точно 35,но 37-най-много 40. И аз исках да напълнея малко и ядях повече от колкото трябва,тогава не качвах,обаче сега всичкото това ми се е лепнало и проблемът е,че трябва да свалям...
Така,че моят съвет е да не се тъпчеш,всичко ще си дойде на мястото))