.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ebane
    Guest

Секс след два дена

moga li da zabremeneia 2 dena sled kato mi e svar6il cikalut?
    pp: ne e svur6val prqko v mene ama moje ot predi6niq put da e ostanalo ne6to
    pps:bez prezervativ

Guest
    Abe momi4eeeeeeeee ... Kak moje bez prezervativ?!
    Tova e adski bezotgovorno!Ne samo zaradi bremennostta, no i bolesti se predavat taka!
    Ne iskam da govorq s nazidatelen ton oba4e ako sama ne se grijish za sebe si, nqma koi drug.
    I da moje da zabremeneesh!Moje dori povreme na mese4niq ti cikyl da zabremeneesh!Vsi4ki znaem za qicekletkata i 4e nai-riskovi sa dnite okolko ovulaciqta (okolo 14-tiq den ot cikyla)oba4e se nabliudavat izmeneniq.Ne vinagi ti idva to4no na 28-iq den, nali?
    Taka moje da ima uzrqla qicekletka i ako v tqloto ti ima i jivi spermatozoidi ... kakvo im pre4i?
    Ti na kolko godini si?
    Nadqvam se sega da nqmash problemi sega osobeno ako si i ne mnogo golqma, no drugiq pyt obezatelno izpolzvai prezervativ.Tiq raboti s izprazvaneto navyn pak da si gi pravi am spermata koqto se otdelq ot penisa predi eqkulaciatq nikoi ne q broi ama e opasna

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може разбира се!!! Ако не е късно - ПОСТИНОР!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    естествено че може да си бременна
    използвайте презервативи бе хора,не са ги измислили само за красота
    но след като си решила да правиш секс си носи отговорността и си задействай мозъчната дейност следващия път
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    sofia
    da moje

makar i brutalno kazano e to4no taka,v dne6no vreme mai mnogo hora ne znaqt 4e ne vsi4ko koeto "leti" se lapa,kato ste re6ili da vodite polov jivot ne e li dobre purvo malko da se poobrazovate?i to ne samo ot tva koeto ste 4uli ot priqtelkata vi deto go e praila onq den i e mn "kompetentna".....tuk i v dosta dr forumi ima dostatu4no statii koito katop pro4ete6 6te si naqsno s riskovete i t.n.,hora...4etete gi tezi temi ne sa slojeni da pulnqt stranicite na foruma

Moderated by ^npocTo^a3^f^

abe devoiko ve4e da znaish 4e moje da se zabremenee DORI PO VREME NA CIKALA....

Както ти казаха вече - МОЖЕ, НО (пропуснаха най-важното!!!) вероятността да си бременна е изключително малка, да не казвам нищожна! Така че...спи спокойно и внимавай за напред!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    естествено че може да си бременна
    използвайте презервативи бе хора,не са ги измислили само за красота
    но след като си решила да правиш секс си носи отговорността и си задействай мозъчната дейност следващия път
    to pa ednata krasota....kakto i da .Po temata-napulno evazmojno da se zabremenee ako ne e kusno pii postinor ako ne...mojesh samo da se nadqvash da ne e stanal fala

za mojene moje , trudno no moje , takak 4e prezervativ i ako ne e lysno naistina pii postinor duo

Drajko
    Guest

misli predi seks

az sam ot majkata alditoriq i nz dali moje da se zabremenee tolkova skoro no moga da kaja 4e az vinagi izpolzvam prezervativ spored men samo 4ovek koito iska dete 6te pravi seks bez predpazni sredstva a i ima protivoza4ata4ni nie majete li trqbva da mislim za tva ili vie damite ae bb do skoro \/

Сичко може да стане може ли неможе ли няма ли да спрете с тия тъпи въпроси има си тест за бременост иди купи си и се увери! Какво чакаш някой да те успокои ли ми няма да стане бременна си!

Според мен не е възможно да забременееш по време на цикъл-това е периода,в който ти дефакто изхвърляш вече негодната,за оплождане яйцеклетка. След това са необходими 10-15 дни,в които се подготвя новата яйцеклетка за бъдещо оплождане. Настъпва овулация. След нея яйцеклетката става негодна за оплождане и започва да се подготвя за изхвърляне от организма.след това настъпва менструация и всичко се повтаря Затова се нарича и цикъл,периодично явление.
    Изводът е,че може да се забременее само по време на овулация-около 12 часа. Вече съществуват и тестове за овлация. 3 теста за 5.20. Това е.

Макар и малка я има вероятността да си бременна..макар че това са редки случай.Ако не са минали 72 часа за по-сигурно тичай за хапчета успех

Guest
    Я , да ви питам Постинор-а на 100 % ли бачка ? Тоест може ли да се изпие 1 ден след сексО , и пак да се забременее ? Това е моят въпрос , аз съм момче , но трябва да знам все пак !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Я , да ви питам Постинор-а на 100 % ли бачка ? Тоест може ли да се изпие 1 ден след сексО , и пак да се забременее ? Това е моят въпрос , аз съм момче , но трябва да знам все пак !
    Постинора не го произвеждат вече,но действаше,да. Сега има ескапел,който също действа,доколкото знам.

темата е стара!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си