.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated: От няколко дена ме боли черния дроб

От няколко дена ме боли черния дроб. Болката е остра, но не е чак за умиране. Подозирам, че нещо съм го деформирала от неправилна стойка, понеже цял ден стоя на компютъра в една особена поза. Сутринта съм добре но вечерта ме почва.. Знам, че трябва да ида на лекар, но ще се радвам да чуя мненията ви...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мога ли да попитам какво чустваш на колко години си колко килограма си с какво се храниш, пиеш ли пушиш ли, тежест имаш ли, промяна в цвета на урината имаш ли, промяна в навиците за ходене по голяма нужда и изпражненията имаш ли, повишено газоотделяне има ли, боледувал/а ли си скоро , употреба на наркотици , употреба на антибиотици или други медикаменти, анаболи и др. фитнесв химии?? След това мога да коментирам.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Мога ли да попитам какво чустваш на колко години си колко килограма си с какво се храниш, пиеш ли пушиш ли, тежест имаш ли, промяна в цвета на урината имаш ли, промяна в навиците за ходене по голяма нужда и изпражненията имаш ли, повишено газоотделяне има ли, боледувал/а ли си скоро , употреба на наркотици , употреба на антибиотици или други медикаменти, анаболи и др. фитнесв химии?? След това мога да коментирам.
    На 15 години съм. Момиче. Максимум 54 кг да съм.. 1.64. Не пия и не пуша. Тежест...не мога да определя все още. Става ми само като стоя цял ден на компютъра така. Не нямам промяна в цвета на урината, или поне не забелязвам. Мисля, че имам обаче разстройство Ама нямам повишено газоотделяне, да не казвам хич... Ами да през зимната ваканция кащлях, но се оправих. Не съм употребявала наркотици. Когато бях болна вземах ефизол и едни хапчета на д-р Тайс май. Друго не. Храня се съвсем нормално, като всеки тийнейджър не много здравословно, но... не пия често кафе. Изключително рядко...

да не те боли жлъчката а не черния дроб?
    земи ходи на лекар или пробвай да не стойш на компа толкоз време
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ето че лека полека ще стигнем до същината с питане.... Кажи сега малко за разстройството... колко често се появява, за колко време изчезва, колко е разстроен стомаха ... колко често ходиш по голяма нужда.... и за да не занимаваме форума с екскременти и други твои навици можеш да ми пишеш ЛС
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Ето че лека полека ще стигнем до същината с питане.... Кажи сега малко за разстройството... колко често се появява, за колко време изчезва, колко е разстроен стомаха ... колко често ходиш по голяма нужда.... и за да не занимаваме форума с екскременти и други твои навици можеш да ми пишеш ЛС
    Slu6ai doktora!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

имам проблем.от сутринта имам доста силна болка в черния дроб.като лежа ми няма нищо но в момента в който стана и ходя и не мога да дишам

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Авторке я ми напиши, къъде ти се намира Черният дроб ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си