Vij..spored men ne trqa da se ot4aiva6 nap1lno ! Moje bi ne vsi4ko e tolkova 4erno kolkoto ti izglejda..4ovek jivee taka kakto sam si go napravi ! Spored men trqbva ti da si go napravi6 po-hubavo ! Znam 4e ne vsi4ko zavisi ot teb no se pom14i kvoto moje6 da napravi6..v1rvai mi vseki ima problemi..vseki moje da se hvane za mn. ne6ta no tova ne e na4inut da gi opravim..spored men izlizai s nqkoi priqtlki zabravi za problemite v k16ti..aa p1k za mom4etata moje bi sega ne e moment1t..vseki vse nqkoga namira svoqta polovuinka ! Nz na kolko si no s1s sigurnost ima6 vreme da nameri6 podhodq6tiq 4ovek prosto iz4akai !A v semeistvoto..napravi vsi4ko v1zmojno da se razbira6 mn. dobre s maika si i sestra si i spored men 6te se 4uvstva6 dovolna ot tova koeto pravi6.Spored men ti samata si vt1lpqva6 4e si smotana i nz si kvo..ne e taka vseki 4ovek nosi svoqta krasota kakvato i da e tq..i drugiq variant da se spravi6 s problemite e da ima6 4ovek do sebe si na koito moje6 da mu spodeli6 vsi4ko ! Uspeh !