- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Повечето ви оценките в даскалото са ?
хех.отлични естествено!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
zavisi po koi predmet me pita6 .... no po prakti4eskite mi 4asove koito sa mi po 20 4asa na sedmica za sega imam samo 6-tici poneje e vupros na logika i malko poznavane na materiata .... vij po drugte predmeti ... 4-ki ....
Имам 6 по Сравнително образование, 5 по информатика и най-вероятно 6 по Въвеждане в специалността. Другите предстоят.![]()
6 i 5!
предимно петици,тук-таме 6 ,ама успеха ми сега гони 5.50![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не че се хваля, но дипломата ми е 5.98.
ами всякакви са ми през срока...шаренииама винаги за срока и за годината имам над 5 и 50...сега съм 12 клас и не отделям много време да уча за даскало...имам други по-важни занимания..ама пак ще имам над 5.50...е,надявам се де..
Първоначално написано от TheNightRider
Срамота!!!!ти българин ли си или англичанин!!??
![]()
nikoga ne sam imal pod 5.5 uspeh. 6-cite preobladavat, vupreki 4e se e poqvqvala i po nqkoq 3ka ili 4ka, ama tova be6e predi. v 12 klas izkarvam 6ci bez izob6to da se naprqgam. oba4e ima 2 predmeta koito vinagi sa mi bili problemni: literatura i filosofiq. primerno po lit ne sam imal 6estica ot 3 godini![]()
Първоначално написано от Whisskas
простено ти е!!ама само по френски!!!
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Sredni sa mi ozenkite,kvo da prai6.Ne mi se u4i mnogo i zatva taka ina4e znam 4e moga i pove4e,no toz proklet murzel do nikude 6e me dokara.Uspeha mi e kum 4 i ne6to,no vtoriq srok 6te si sedna na guza i 6e u4a malko pove4ko.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Различни са.
3 и 4 :P
Преобладават 4-5![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
имам пълна палитра от оценки с преобладаващи 4-5![]()
но както някой каза-втория срок-строг режим![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
abe to i az sqka godina taka si vikam...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ama ne6to ne stava nomera
![]()
Имам от всичко, но най-вече 6ци. Познайте как съм ги изкарал?!![]()
Малко помощ- не е с учене.![]()
Хм...ами аз обикновенно имам от всичко в смисал че винаги завършвам с 5.90 ( от 3 години насам) само с една 5(по химия) ама имам лошия навик да съм на етапи...наредила съм по една две 6ци и като ме хване мърезла и хоп 3 и после си късам дупето от учене да го направя пак 6... затова системно учене му е майката![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Много добри и отлични, но се срещат и някои добри и средни...
Amii ... az tak0fa ...
Mi primern0 p0 Bi0l0giq (kydet0 trqbva mn da se u4i) imam 2 3 3![]()
Pyk p0 Geografiq - 6 6 6
P0 BG - 3 4 4 5 6 6
P0 Matematika - 6 4 6 4 6 4 5
Ei takifa rauti ...