- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Повечето ви оценките в даскалото са ?
и аз съм такаПървоначално написано от extra_power
![]()
5 и 6
6-ци![]()
az sam napravo `otli4ni4ka`imam 2 3 4 tyk tame 5 i taka ama kvo da se pravi kato sam v takova daskalo
6a u4a ni6to 4e pak sam si na tva nivo
![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Az sum precakan-po wsi4ko s izklu4enie na vizi4eski i izobrazitelno imam 6tici .Po izobrazitelno se zaqjda za pulni tupni-koe kak bila ma 6to ne taka izobrazitelnoto e nai wajniq predmet koito izo4awa6 a ne se oprajnqwa6
Fizi4esko-6to ne trenira6 we?!Towa e tolkowa wajen predmet....
Ostanaloto puno 6!Wikat mi zubar,na 1 mqsto sum po uspex no tezi 3ki i 4ki po fiz i izob sa mnogo gadni i tupi!![]()
Запеторила съм се от всякъде![]()
ау туй е болна тема.имам високи оценки смао щото даскалите ме знаят иначе бакел незнам по нищо.ама иначе се водя добра ученичка.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Странна птица си. Аз по чуждите езици и литературата имам най-вече шестици, по математика - тройки.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
МАЛЕ!!!! Какви зубъри.........![]()
Сега моят случай.
Имам 6 по История, География, Английски, Немски, Физическо (хаха), Информатика, Етика и Право
Няколко 5-ци и 4-ки
Няколко 3-ки (БЕЛ)
И се очертават 2-ки по Математика, Химия и Физика
Айде късмет другари!![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
При мене яко 3-4 туктаме некоя 5тица по физическо или по рисуване по музика сфършвам с 3.34
5 и 6 - като преобладават 5-ците май :Р По принцип литература, история география и химия ми вървят най-много![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
В момента много добри.