- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Айде да видим и за веждите
Аз нямам много ясен спомен , май беше 7-8 клас.
т. 2, 9
az si gi izkubah v 6 klas pri kozmetik
2 т. системно.
5 klas, sama![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
ami az zapochnah da gi skubq v 6-ti klas.ama i do sega samo gi oformqm,zashoto mislq che nqkakvi tynki vejdi edva li shte mi stoqt dobre.![]()
![]()
![]()
Ми за първи път май в 8 клас, но при мен беше малко по-различно щото точно тогава ходих на уроци за манекенка и гримьорката ми ги направи не бяха много гадни, но им трябваше малко форма :P
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
ами аз си ги изскубах в 6 клас видях една от съседния клас и си помислих че и моите вежди трябва да са такива хванах пинсетата и ги оправих спомням си че мнооого ме боля ама сега до толкова съм свикнала че не прави никакво впечатление!
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Ми аз на 3 април 2005 година помолих майка ми да ми ги оскубеи тя го направи. Оскуба ми го 3-4 пъти. После аз самичка започнах. Само дето първия път без да исках си я прекъснах малко веждата, но бързо се заличи. Някой път наистина доста се поувличам, но не съм стигала чак да ги рисувам. Ужасно е. Едана даскалка си ги рисува, ма тя е рускиня...
California написа:
Ми неестествено е...ти си я харесвай, няма лошо, но не разбирам, защо момичетата трябва да си развалят естествената красота по тоя начин...
Защото, ако разчитат на нея, по-добре преди среща с мъж да се уверят дали се е напил добре, защото иначе действа зле на самочувствието. Ако отиде с естествена красота (най-малкото без грим, макар някои да смятат и окосмяването за естествена красота. Представяте ли си да отидете окосмени на среща? Естествена красота, а? Но все пак айде да ги няма космите, но просто да го няма грима, за този случаи говоря.), дооооста, ама дооооста малко са момичетата, които наистина я притежават, и на които не им трябва грим, за да изглеждат добре. Те просто имат чар, но за жалост процента на естествените чаровници е нищожен. Затова призива за естествена красота не ми се струва много удачен. 100% за тънките вежди, както и за пълното обезкосмяване при жените.
........prosto nz 4ydq dali si normalen sazalqvam ma kato ti pro4etox mnenieto ne prosto hha ne moga spra se xilqq 4stny![]()
ne samo edno 6t ti kaza nqma ne6ty po grozno ot momi4e(kyrva) s risyvani vezdi..po grozna gledka ot taq nqmaaaaaaaa.....i nz 6to barkas obezkosmqvaneto s vezdite .. haha xybavy se obezkosmqva momi4eto ma tqra si maxne i celite vezdi i psole se narisyva i se naprai to4ny na nekfa maimynaaa... hahaha ..prodalzavam da sa smeqq
California написа:
Ми неестествено е...ти си я харесвай, няма лошо, но не разбирам, защо момичетата трябва да си развалят естествената красота по тоя начин...
Защото, ако разчитат на нея, по-добре преди среща с мъж да се уверят дали се е напил добре, защото иначе действа зле на самочувствието. Ако отиде с естествена красота (най-малкото без грим, макар някои да смятат и окосмяването за естествена красота. Представяте ли си да отидете окосмени на среща? Естествена красота, а? Но все пак айде да ги няма космите, но просто да го няма грима, за този случаи говоря.), дооооста, ама дооооста малко са момичетата, които наистина я притежават, и на които не им трябва грим, за да изглеждат добре. Те просто имат чар, но за жалост процента на естествените чаровници е нищожен. Затова призива за естествена красота не ми се струва много удачен. 100% за тънките вежди, както и за пълното обезкосмяване при жените.
........prosto nz 4ydq dali si normalen sazalqvam ma kato ti pro4etox mnenieto ne prosto hha ne moga spra se xilqq 4stny![]()
ne samo edno 6t ti kaza nqma ne6ty po grozno ot momi4e(kyrva) s risyvani vezdi..po grozna gledka ot taq nqmaaaaaaaa.....i nz 6to barkas obezkosmqvaneto s vezdite .. haha xybavy se obezkosmqva momi4eto ma tqra si maxne i celite vezdi i psole se narisyva i se naprai to4ny na nekfa maimynaaa... hahaha ..prodalzavam da sa smeqq
Бях 7 клас май.Почнах постепенно и накрая си ги хаправих както искам.Сега дори се кефя като някой каже че съм си ги оформила готино
az oshte ne sum gi skubala![]()
![]()
ama ne sum nqkva super hiper topka kosmi vuv vejdite de...
![]()
6ти клас,сама и си напраих форма,на която всички се възхищавахаи още де
![]()
ammm moite sa neskubani samo malko otdolu ama ne sa nekvi tanki gadni oformeni 4arti4ki i no ne sa i Dqdo Mrazovski vejdi de![]()
Аз също май в 7 клас си ги оскубах,бяха си добре не бяха някви дебели и гъсти,просто трябваше да се пооправят малко.Но не съм ходила на козметик сама си ги правя \/
Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...
skype name:zuza_92
TVA E OTVRATITELNO MN MRAZA TUNKI VEGDU BAHTI KURVARSKOTO BLQK...Първоначално написано от California
Мойте са си горе долу уформени не съм си ги скубала още защото не мога![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами аз в началото на 8ми клас си ги оскубах за първи път.. Самичка си ги оскубах, но понеже бях неопитна..ии не си ги докарах до правилната форма. Сега обаче много си ги харесвам :P
ami az moite gi oskubah kogato bqh 5 klas i ottogava sama si gi oformqm
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Не ги скубя...не са някакви орангутански, харесвам си ги такива, е имат малко нужда от оформяне де...пък и майка ми не ми дава..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз моите не ги скубя ми само им махам излишните косъмчета отдолу и по-средата не смятам да ги правя много тънки ,защото неми отиват,а тези които си ги правят с молив представятели си в големите жеги като почваш целия да се потиш и тоя молив като се разтече ужасА иначе за пръв път в 5 клас почнах и то една приятелка ми помогна а сега съм 6
![]()
Аз запо4нах да си скубя веждите в 6ти клас.Според майка ми не си ги оформям добре на на мен си ми харесва и смятам 4е ми отива.
"Una mujer que trabaja en la TV
lleno de complicaciones y libretos que aprender.
Una mujer que trabaja sin parar,
llego tarde, bien cansada, en casa no hay con qu
ami az sama za purvi put v 5-ti klas.a to 5-6 - nqma golqma razlika.........[/list][/code]
Най-лесно става с бръснарско ножче,
ама внимавай вашите да не те видят.![]()
A kak si gi skubete?
Nqkoi moje li da mi obqsni?Az si gi oskubah,no barzo mi poniknaha i se obrazuhava edni 4erni kato to4ici,koito trqbva6e da 4akam da porastat,zashtoto bqha tolkova malki,4e ne mojeh da gi otskubna!MOLQ VI DAITE MI NQKAKAV SAVET [-o<