.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Как да накарам 1 приятел да разбере че греши някъде

Значи седя с един приятел от началото на учебната година. но напоследък започна да ме дразни и да ме занимава с някакви дребнавости и глупости което не ми харесва и искам да го разкарам.. По принцип с други хора то правя като не им се обаждам държа се хладно и така. Но проблема е че с него седиме на 1 чин. Ако се преместя на друг ще стане вече много демонстративно. Пробвах да не му говоря а той си мисли че не съм на кеф и затова не му говоря. Ако му кажа какви са нещата които ме дразнят ще се обиди и аз може да не се сетя какво точно да му кажа на момента докато се караме. Та значи.. просто искам някакъв съвет как да го разкарам по най-добрия начин и да се сети че нещо и някъде бърка затова имам такова хладно държание към него?

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Защо мислиш, че ще ти се обиди? Не си виновен за това, че искаш да се преместиш. Просто в понеделник, когато сте на училище, седни на друго маса, а ако те попита защо, ти му кажи, че повечети харесва да седиш там. Не си длъжен да даваш обяснения!

S edna ot klasa det me klukari imam podoben problem no w slu4eq tq e poturpef6ata.
    Kaji mu 4e ne e praw zapo4ni s izwinenie(ako ste se karali)i gowori s nego za drugo.

Супер фен
    деца....ако кажа какво ме дразни в приятелчето ми то ще се разсърди Айде стига глупости.
    Ако се преместиш ще се скарате най-вероятно,ако му кажеш пак има такъв шанс,но не се знае.Ако има капка мозък в главата ще те изслуша и ще приеме критиките ти.Защо трябва да губиш приятел /дори да не е мн. добър/ само зарди някви 'дразнения' без да се опиташ да му обясниш ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Shte ti mine. Men kolko hora sa me draznili za gluposti???? Mani mani...Syznavam, che sa vreli nekipeli i si mylcha, dokato mi mine,zashtoto dyrja na tezi hora. Ako iskash da zapazish priqtelstvoto si s tozi chovek, ne mu obryshtai vnimanie i imai tyrpenie. Ako e tolkova netyrpimo, kaji mu go direktno. Ako si mu priqtel, taka se pravi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си