.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    АА,това си е много гадно бре!И аз да бях,и аз нямаше да искам да спа с теб,че даже щях да те скъсам честно казано.
    hah nqkak si mi se vijda grubi4ko izkazvaneto ti 4esno nemoga da razbera kakav e problema...tova e biologi4en proces koito nemoje da byde sprqn..nqma ni6ty koi znae kolko fatalno v tova..pak i edva li tq e iskala da i doide..basi kvi ste takiva mom4etata idiotsko se dyrjite...

...........none..........
    Guest
    mi da vi kaja az nikoga ne use6tam koga 6te mi doide- nito me boli korema, nito gardite. i edinstveniq na4in da znam koga 6te mi doide e da si gledam kalendar4eto, a otgore na vsi4ko cikalat ne mi e i mn redoven- E KAK DA GO PREDVIDQ???!!! nz moje i da ste pravi 4e tova e samo izvinitelnata pri4ina za tova. )) no nz vsi4ko be6e tolkova istinsko i tolkova ne6ta e pravil za men 4e ne mi se vqrva ili ne iskam da povqrvam. ))) hah nz ....... thank you about the answers.

Град
    na ulicata
    ako pita6 men tva ne e vaob6te ne6to ot koeto trqbva da se pritesnqva6!!! sled kato toi ne e gotov da ponese ne6to takova zna4i e..... dete. ne ti trqbva takav. na edna jena i trqbva silen maj do neq, za da se 4uvstva za6titena po vsqko vreme a i da znae 4e i da se slu4i ne6to 6te ima koi da zastane zad neq i da q podkrepi. zareji go! ne ti e nujen takav maj....

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

{}..{}..{}..{}..{}
    Guest
    zna4i e gai.......... da ne ti puka.. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си