.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    plovdiv

тема по англ.ез много спешно

трябва ми някаква тема за природни бедствия няма значение за какво ще е(ораган,турнадо,заметресе ие)все тая.Трябва ми до днеска вечерта моля Ви много ми е спешно

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori i kogato ti e tujno...otkude da znaesh,moje nqkoi v tozi moment da se vlubi v neq!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mmm temata trqbva da e v u4ili6te i priqteli! ei sega 6te ti napi6a ne6to vupreki vsi4ko!

One nice and peacefull day I was walking around the hood whit couple of friends. And then I saw you and smash your stupid head in the wall! WTF are u doin?! Dont u have Google??????!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Летящо с над 510 километра в час, ТОРНАДОТО е най-бурзият и силен вятър на земята. Породени от яросните гръмотеви4ни бури, тези подобни не фуния завихрени стълбове се спускат от буреносните облеци и помитат вси4ко, което се изпречи на пътят им. Цветът на торнадото зависи от цвета на калта и отломките, които то поглъща, докато придвижва.
    Родени от топлите води на тропическите морета, УРАГАНИТЕ всъщност представляват няколко бури, които се завихрят заедно като гигантско колело. В северното полукълбо тези гигантски бури се въртят по часовниковата стрелка и обикновенно се придвижват на запад. Те донасят пороища и ужасяващи ветрове, които се придвижват с над 250 километра в 4ас. Синоптиците им дават ту мъжки, ту женски имена.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    надявам се да ти свърши работа....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    абе то трябвало на АЕ...опс...сори

Град
    plovdiv
    vse pak mersi ama mi trqbva nesho po obshirno ne tolkova kratko
    nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori i kogato ti e tujno...otkude da znaesh,moje nqkoi v tozi moment da se vlubi v neq!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си