Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? krem4et0
2. Pola ti e...? женски
3. Istinskoto ti ime? Кремена
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Мразя носа и малките си гърди,мразя острия си език и ината си.Останалото ми допада
5. Kakvo ti lipsva? свобода
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? гърдите и носа
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? Студенка съм в Стопанска академия "Д.А.Ценов"
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) аз съм си Кремена и името ми подхожда.Идва от цветето крем,което е изключително нежно и красиво,но отровно.Отровата е острия ми език, с който наранявам.Иначе съм добра душа и много ведър човек.
9. Rojdena data? 04,06,1985г.
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 е,има в темата за снимки
Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? Да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? Ами това,което имам сега.2 години сме заедно,държим 1 на друг,приятели сме,споделяме си всичко,правим секс,но и когато не правим се забавляваме.
3. Nai-dulgata ti vruzka? сегашната-2 години
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? ами хлътнах на 16.Момчето не беше кой знае какво,ма се държеше готино с мен и се влюбих.В последствие стана и първият,който целунах,но разбрах че ще е грешка да продължим.Нямахме нищо общо!
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? 2 може би.Иначе доста съм хлътвала.
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Има-аз я чувствамв мемента.не е отживелица.
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! пак гореспоменатия-каза,че не помни да сме имали нещо,после друг ми изневери с 1 от най-добрите приятелки,а трети обеща че ще се обади и вече 2 години и половина чакам да го направи!
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? ами аз не съм имала много де.Най-голямо на 24 май трябва да е сега.Тогава беше на 21,а аз на 18,а най-малък сегашния-с 2 месеца е по-голям от мен,то ест сега е на 21.
9. Sajalqva6 li za ne6to ? за много неща съжелявам.най-вече че отдавам много чувства в 1 връзка.Съжелявам за бившите,съжелявам за това че съм била с други мъже преди приятеля си.не сексуално,но все пак съм била!
10. Revniv / a li si? Много
Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? 11.03.2006г.
2. Kakvo misli6 za sexa? Харесва ми.Обожавам го.
3. Kakvo nai-te vazbujda? О много неща.Милито си знае.
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? Ами за сега колкото и да се мъчи не може-искам да правя секс само с гаджето си
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? Ами няма да го карам-ще поразхвърля дрехи,ако пак не ще-другия път ще иска.Ама той иска секс непрекъснато бе!
6. Koe nai ti haresva v sexa? Интимността,близостта между нас,разговорите след секс,гушкането.
7. Kolko 4esto pravi6 sex? За жалост рядко 1-2 пъти седмично!
8. Koe e lubimata ti poza? Аз легнала той върху мен и краката ми да са на врата му,гушнати 1 в друг или прави.
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? Да се разкарва-долни изнудвания
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? Харесва ми,даже повече от самия секс.
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? Чалга
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Ивана,Преслава
3. Kakvo misli6 za baladite? Обичам ги
5. Lubimi pesni4ki? О много са-мързи ме да изброявам
6. Ot kude si tegli6 muzika? Е сега да ме съдят ли искаш
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? в Свищов е разпространено да се казва "викам",та аз често го казвам
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? Приятеля ми-понякога се държи като идиот и ако съм на кеф е забавно.
9. Ot kude znae6 za tozi forum? от start.bg
10. Za6to vliza6 v foruma? Губя си времето!