Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
ами парадирането със скъпите неща???
Отношението на богоизбрани и т.н.??
Т'ва да, разбирам и съм съгласен, че е повече от смехотворно за всякакви възрасти. Но като се види на улицата някой по-скъпо облечен примерно, веднага му се слага клеймо. Ето, автора на темата е видял няколко по-скъпи телефона /въпреки, че представям си що за стога е бил за 400 лв/ у малки деца и ги е заклеймил - глезльовчета.. само дето не е така. Скъпите неща не те правят глезен или 'мамино синче, дъщеричка'.

На един интелигентен човек няма да му прави впечатление кой с какво ходи, а ще се интересува от интелектуалния му багаж. Един пример:
Бях се облякъл като последния човек, с анцуг за 2.50 от магазин за втора употреба + такава блуза и някакви продърпани стари кецове, защото слизах за малко пред блока да си оправя колата. Та.. задават се 2 мадами, с които се познавам и имаме еди-каква си свалка на шега по принцип /те са 'кварталните момичета, които ходят с батковците с кинтите/. Та.. нали.. като съм с тях през деня /както и с всеки друг/ - прилично облечен, всички екстри, всичко на 100. Като ме видяха така, както си минаха, така ме и подминаха -> дори им казвам 'здрасти, ко стаа' -> нема братче, правят се че не ме познават.. само ме загледаха и си отминаха както си вървяха.

Ето това е трагичното - хора, които съдят само по външния вид - в единия случай - пълен загубеняк си, ако си облечен евтино, пък било то дори и безвкусно, от друга страна - псевдо тузар и разглезен, ако ходиш с хубави дрехи /говорим за трицифрени суми главно - дрехи, обуща, мобилна техника и дето има една приказка 'от глава до пети, заедно със съдържанието на джобовете да си 4ири цифрена сума, не за 10-20 лв аксесоари, както се спомена по-горе /