.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Срока свърши! Имали прецакани?

Срока свърши! Това за повечето вече е факт. Сега се чувствам доста прецакан от госпожата по литература. Влагах големи надежди, че поне тая ще ми пише 6, но както става в живота, бях прецакан с 5ца! И защо мамка му да еба? Защото на последния шибан тест имах 4. А общия ми бал е поне 5.50. Тая обаче реши, че ако ми пише 5 ще ме "стимулира" да уча! Мамка му да еба! Та аз като че ли не съм учил целия срок. И прецака само мен... Абе шибана работа...
    Искам да питам има ли недоволни от тоя срок? Има ли някой тъп даскал дето да ви е прецакал? Кой и с какво?
    Надявам се втория срок да се стегнем и да се подобрим!
    \/
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Повече от фен
    Град
    ruse
    vsa6tnost pri men e to4no obratnoto gospojata mi podari malko i stana 6 po matematika

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    mene ne sa me precakvali,pisaha mi kolkoto zaslujavam i az sum dovolna ot tova
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    върху облаците;)
    I mene kato teb,me precaxa po geografiq,makar 4e imax dve 6estici gospojata me izpita,pisa mi pet i mi ostavi petica za sroka ...kofti rabota
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    е мене колкото са ме преебали толко са ме дигнали малко за което им благодаря

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    tukmo naprotiv: az precakah daskalkata po filosofiq. po princip tq me mrazi kato mi vidi imeto i ocenkata e qsna: 3=. no az se izhitrih i na edna doma6na ne si napisah imeto i tq mi pisa 5. posle pita 4iq e taq rabota i az vikam moita. i kato nanasq6e sro4nite ocenki vazduhna sas pogrebalno-sajalitelen ton "tova lis4e be6e tvoeto nali?"

Град
    Преди живеех срещу лудницата,сега живея срещу нас :Pp
    Мен ме прецакаха по Английски език на устен.Общият ми бал беше 5.75,ама педала,дето ми преподава реши да ми остави 5...нямам думи просто.Тъпи даскали!Иначе по другите предмети си имам 6-ци \/ Абе хора не се отчайвайте заради някви си тъпи,сбъркани даскали.Аз съм непукист и тъй ми е мн яко
    KogatO nqma na4in da spre6,kogaTo NqMa6 sila Da UmRe6 I Da naMerI6 IzHoD Ot TbgATa..Ot BolK@ta I SaMoTaTa I zN@e6 4e nE6tE Obi4@6 PaK Taka 4e nqMa k@k da VbrNe6 luBovTa oStaVat saMo DyMiTe I sbLzite,KoiTo Da Li4@T v O4iTe{{}}

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Да ви имам пробемите за петици ми ревете Аз кво да кажа...
    Математика 2 и 3
    Немски 4
    Български 5 (с много зор)
    Физическо 5(при условие че за цял скор съм влизала 3-4 пъти )
    На мене това са ми предметите, щото съм зайка

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    успеха ми е 5.46
    за една бройка ми преебаха стипендията,тази по микроикономика ме прецака
    БЕЛ 5
    математика 5
    физика 6
    химия 6
    немски 5
    микроикономика 5
    счетоводство практика 5
    счетоводство теория 5
    физическо 6
    история 6
    биология 6
    информатика 5
    психология 6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз съм всичко '6' \/ .Само физическо 5,щото спя цял час и не правя нищо .

Голям фен
    Matematika mi napisa 3 shtoto e typa i posledniq chas dade ,,pismeno izpitvane''koet si beshe chista kontrolna i se naloji da predam prazen list
    Po ispanski sashto imam 3 shtoto typata daskalka mi pisaaaaaaaaa 2 ..mnou typo parche i po fizichesko -3 ( i to po milost shtoto ne sam vlizala v chas)
    Obshto zeto sama sa precakah
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    аз не се оплаквам, макар че последните 2 седмици не съм ходила на даскало и не съм много много запозанта с успеха ми, но се надявам всичко да си е както беше планирано
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мен само по математика даскалката нещаста ми прецака оценката вместо 4 ми писа 3
    "Целувка за лека нощ"

Аз съм много доволна пък. По химия(4), физика(4), история(4), БЕЛ(5), Испански(6), Английски(4) и Психология(5) ми завишиха оценките - сега са такива каквито са в скобичките!
    Само тая по Математика и тоя по География не се смилиха над мен хаха. И двамата ме оставиха с 4ки, въпреки че бях над 4ка.

Guest
    brei golemi otli4nici stanhte we . az imam tri 4etvorki za sroka deeba.
    V na6to daskalo vseki gleda da te precaka ,a do 7 klas bqh otli4nik daje i gramoti vzimah

sq sum 10klas i 5.00 za sroka.

Guest
    мноо съм прецакана...
    само ако шибаната ми класна
    ми беше написала 6 а не 5 за
    срока по физика...можеше да
    хвана пенсия

но както и да е..станалото станало
    доволна съм от себе си, защото
    цял срок си вях гъза натам насам
    и не пипнах да уча...и свърших с 5 шестици
    и 6 петици \/

:)

emi az u4a v sportno u4ili6te...i ne si naprqgam mnogo mnogo mozaka i imam baq troiki 4etvorki i mi e prez kura da minava treashe po sporta da imam troika no naskoro bqh na sustezanie az sam judist i vzeh medal i me povi6i na 6 !
    Лошо има,но по-лошо от мене няма

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    е мене колкото са ме преебали толко са ме дигнали малко за което им благодаря
    Същото е и при мен..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен
    Не са ме прецакали, даже точно обратното, особено по математика - можеше да завърша с 3, но ми метнаха една 4

Повече от фен
    Град
    Варна
    Разбира се, че ме прецакаха! Тая тъпа тъпанарка по история пак ми писа 2 за срока!Толкова много й говорих и разказвах и пак недоволна!При нея трябва да знаеш за 6, за да ти пише 3!И на всичкото отгоре някой й говориха много по-малко от мен и пак им писа 3 щото й омръзна да слуша едно и също вече, бяха от последните изпитани!Много ме е яд!Иначе по другите предмети съм доволна като се има предвид, че почти целия ми клас е с нисък успех.Физика - 4 География - 5 Философия - 4 Английски - 5(и тука не съм много доволна щото съм си за 6 ама айде...) Информационни технологии - 6 Математика - 3 Български - 4.

Аз пък се оказах с една шестица повече - според госпожата по рисуване, аз ходя на СИП-а й. Вярно е, че се мяркам от време на време, ама ходя само като правим приложни неща. Както и да е.

Супер фен
    abe as sum taka sus 4asovete 4e .... 80 % ot predmetite mi nqmat sro4na ocenka mi samo godi6na ... i za tva uspeha mi e malko nisi4ak 4.17 no na kraq na godinata 6te e pone 5.00 ama men puk i tolkos me interesuva ...

аз пък съм си горе долу доволна ..

?!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    мен само по математика даскалката нещаста ми прецака оценката вместо 4 ми писа 3
    и мене така баси по геометрия.... а и по френски цял срок учене ала бала 6-ци на контролни, сичко точно и накрая 5.... мн гадно
    ама както и да е дано втория срок имам повече късмет....
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi nai-qkoto e che tapata mi klasna mi ostavi po geometria 2... za koeto shte sajalqva prosto shte q

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си