КОя е книгата, която сте чели най- много пъти? uroci po celuvane (4ela sum q celi 2 puti )
А кой филм сте гледали най- много? magistrala 60 (e tuk 4isloto e po dobro.. kum 16 puti sum go gledala :P )
КОя песен сте слушали 56412829568 пъти и пак бихте слушали?Cannibal Corpse - Skull Full Of Maggots

Защо? Какво ви харесва в тях, или просто мислите че от втория път се разбира и осмисля по-добре? po princip mrazq da gledam ili 4eta neshto pove4e ot vednuj.. prosto kato 4eta kniga po princip q 4eta dostatu4no vnimatelno i zapomnqm dori i replikite na geroite.. i nqkak pri vtoriq pro4it ili gledane mi stava ... bezinteresno

И обратното, кои е филма/ книгата/ песента, който/която никога повече не искате да видите/слушате/четете?
Защо? kniga.. hm... tiq deto ni gi davat v daskalo.. napravo ... nz kude mi burkat (nqkoi ot tqh de) filma .. ami imashe edin "umiram ot glad" ne mi haresa a pesenta... imam si cqla papka v kompa s takava muzika (to vutre ima 3 pesni de) Pink - Stupid girls i Dido - Hewewithme ne iskam izobshto i da gi 4uam