- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще правите през междусрочната ваканция?
Е, въпроса е ясен. Аз си нямам представа. :P
Ми мисля да ставам пълнолетна на 6 имам РД
Иначе бая неща съм си запланувала като за 2 дена![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами засега ще съм вкъщи като същевременно ще излизам по кафета и т.н
Ще се занимавам с разни щуротии...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
мии...сега отивам да пия![]()
С физика - ще решавам задачи. А иначе ще обиколя кафетата, после на 6 съм на рисуване!![]()
ami 6te izlizam s kompaniqta po kafeta, nqma da u4a i 6te se zabavlqvam.Roditelite mi me pusnaha da otidem s gadjeto mi do edni priqteli v Sofiq za 2 dni i smqtam da si prekaram super
Охх, днес си починах. Утре обаче ще трябва да седна да чета по география и английски...и останалите дни също.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Ми с няколко приятели сме решили да си наемем къща в Балкана и да си починем 2 дниТака или иначе в сряда имам изпит
![]()
Ще се наспя хубаво че всеки ден ставам в 7
Мии...на тренировки съм в събота,неделя и вторник..в неделя съм на хекче...Мисля си и да уча...и се чудя дали да се видя с някой авер...
Eм утре отивам да си купя билет за Лу-тенг после на някъде шсе мотам. В неделя ще ходя да карам борд. В понеделник сутринта съм в една приятелка,а вечерта на купонче. Вторник се прибирам да спя и после ако имам сили ще излезаЛеле как съм си планирала времето...ужасТ
![]()
Откакто започнах училище спя по 4-5ч, имах вид на наркоманка и ми се спеше та две не виждах,но тази нощ си изключих телефона и се наспах като хората от месеци насам - 16ч!!! Мисля и през останалата част от вакацията да се отдам на заслужена почивка,ще спя в една приятелка, пък и с гаджето ще се видим.И измежду хубавите работи трябва да набутам и ученето.Приятна ваканция на всички \/
Незнам,но мисля да го карам нещо от сорта-ден за ден.![]()
![]()
![]()
Очертава се да съм предимно вкъщи, тъй като нещо нямам настроение за разходи...Последните седмици се скапах адски много и сега предпочитам да се отдам на един приятен релакс...Защото краят на началото свърши, но сега започва началото на края...
Е,па ако наричате някви си два дена ваканция...
Събота и неделя и без тва са си почивни дни....![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ми .. мислех да отскоча до леля ми в Благоевград,но май ще си остана тук,че приятелчетата ми ме искат при тях![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Верно ли,кой идиот каза такова нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ами аз пак съм болна....но тва е още една причина да не излизам много много....Някви френдс ще идват към нас евентуално..такива работи,Нищо интересно,но поне ще си почина от всичко.И в сряда...1ва смяна....![]()
Първоначално написано от vra4ka
хахах,Варс,ти си един от главните идиоти,които ме искат при себе си![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Да,чакам моменти на слабост,за да мога да те .......![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ами ще спя![]()
Иначе нищо особено..всичко, което правя през събота и неделя. И ще гледам да поуча малко.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
E тва права http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=663274&start=420
ходиме по бункери. Тръпка си е![]()
Ами ще спя повечето време, а и от време на време ще излизам с приятелите на кафенце...![]()
ще мързелувам и ще скитам по улиците еххх райййййййййййййй
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн