.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    LiDka`Lofeee
    Guest

МoderatedКакво бихте направили ако са ви причинили мн болка

zdraveite na vsi4ki!Iskam da kaja na vsi4ki kolko mnogo gi obi4kam!Naistina do sega jivota mi e bil mnogo tejyk i truden i mnogo pyti mi e minavalo prez akyla da se samoubiq no tva ne e re6enieto za6toto taka samo 6te navredq na drygite hora okolo men koito me obi4at no kakvo bihte napravili vie ako nqkoi vi e pre4inil mnogo golqma bolka:{

Moderated by Tiffany
    по т.1 и 7 от правилника.

Мега фен
    Ще търся съвет от непознати, вместо да споделя с хората, които ме обичат.

obraten
    Guest
    Опитай се да разбереш колко голяма е болката ти. Невинаги голямата болка е голяма. Ако има начин, поговори с човека, който ти е причинил болка. Може и да те изпробва, макар че е много садистично.
    Самоубийството не е помогнало на никого.

Фен
    Град
    Добрич
    Moje i purviq put da si zatvorq o4ite,no povtori li se 6te si otmustq.Ne obi4am da me naranqvat ili lujat,no po prinzip 6te prekusna vsqkakva vruzka s tozi 4ovek.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ами много ме е боляло имайки предвид скромните си 16 годинки...
    но ако не беше тази болка, ако не беше всичко това, което съм прежияла, сега нямаше да съм това, което съм, а щях да съм съвършено друг човек=)
    а сега много се обичам и най-вече се уважавам..забравяш кой какво ти е казал, продължаваш напред с високо вдигната глава и със зъби и нокти се бориш да получиш максимално всичко от живота
    алелуя.

..

Бих им пожелала да са живи и здрави...

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Purvo iskam da kaja, 4e samoubiystvoto e krayna proqva na slab harakter i do nego pribqgvat samo hora, koito ot4aqno mn iskat da jiveqt. Nqma smisul, za6toto jivotut e kolelo- vednuj si otgore, vefnuj si otdolu... Beazkrayna bolka nqma, nqma rana, koqto da ne se zatvarq s vremeto.

Az ne sum ot horata, koito mrazqt. Mn sum mili4ka i dobri4ka kum horata, koito mi otvru6tat sus su6toto, kum horata, koito haresvam. Drugite prosto ne gi zabelqzvam.
    Predi godina i malko jivotut mi be6e istinski AD v produljenie na meseci, a nqmah vuzmojnostta i silata da se za6titq, kakvo ostava da otmu6tavam.
    Sled vreme mi se otdade vuzmojnostta da podloja vinovnata na mn brutalno publi4no unijenie... S tri repliki q razplakah i q napraih na ni6to. Udrqh, kudeto nay- mn boli. Mojeh i da i s4upq ot boy klyo6tavoto zadni4e ili da nakaram nqkoy drug da go napravi, no kato 6te boli, pone da e mnogo.
    Po- dobre se po4uvstvah, mamka mu!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи каква и колко силна е болката.
    Най-вероятно ще се опитам да го забравя и ще продължа да гледам напред.

Guest
    Pri4inqvali sa mi bolka...mnogo pati.Bila e silna,bila e i po-malka.Opitvam se da bada silna i da prodalja napred,vapreki neq.
    Nai-lo6oto e,kogato te narani nqkoi,ot kogoto ne si go o4akval,togava boli mnogo pove4e.No nali znaete-vsi4ko se vra6ta...koito e naranqval umi6leno,rano ili kasno 6te useti vsi4ko na garba si...pone taka se nadqvam

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pri4inqvali sa mi bolka...mnogo pati.Bila e silna,bila e i po-malka.Opitvam se da bada silna i da prodalja napred,vapreki neq.
    Nai-lo6oto e,kogato te narani nqkoi,ot kogoto ne si go o4akval,togava boli mnogo pove4e.No nali znaete-vsi4ko se vra6ta...koito e naranqval umi6leno,rano ili kasno 6te useti vsi4ko na garba si...pone taka se nadqvam
    Tova bqh az
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Доколкото се познавам можеби бих му го върнала,
    но понеже знам че отмъщението не връща загубеното.И за това ще се опитам да бъда безразлична към него и да го забравя
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    на всеки един овек са му причинявали болка..малко или много.Простоо се случва...Трябва да се опитаме да преживеем това,което ни се случва и да гледаме напред.Ако не - времето лекува и най-голямата болка!
    HaPpiLy EvEr AfteR

Голям фен
    Mi bih ostavila si4ko v minaloto i bih prodaljila napred zashtoto vsi4ko rano ili kasno se vrashta
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    когато човек го боли се защитава
    аз лично не мога да претендирам, че съм кой знае колко голяма, но съм натрупала житейски опит който много ми помага
    когато някой или нещо ме нарани, си вдигам главата високо и с времето всичко се връща. опитвам се да съм позитивен човек на който винаги усмивката е на устата, защото не искам да порастна виждайки как изпадам в дупките на живота
    всеки има перипети в живота си - вярно е, но сами избираме дали ще продължим напред или ще останем в калта
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си