- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КеЦоВеЕеЕеЕЕЕЕЕ
в саботажа има много яки кецове......![]()
пише се саботажа. sabotageПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
аз съм си избрал едни зелени глобки мноо са яки и едни черни адио супер мноо искам да си купя едните ма немам толкоз кинти и спестявам![]()
![]()
ъхъ и мания са имат некфи яки моделчета =D>![]()
какво направихте от темата...от поредната тема за кецове...А това да впечатлиш момче с това че носиш кецове си ее..уоу:/Секи да си носи кфот си иска ако на друг не му изнасяя...да прай ей тфа![]()
Eхми, пък на тоя свят има и хора, които нито ходят на прослушване всеки ден, нито на интервю, на работа , или пък са в обектива на медийте,з а да се стремят да изглеждат представително. Кецовете, това са едни страшно удобни обувки, с които просто забравяш, че имаш нещо на краката си . Това токове, това обувки - не мерси, това си е цяло мъчение! Нямам търпение вече да си купя кецове, цяла зима ходя с проклетите ботуши. Но да не се отвлиам от това, което щях да кажа - дори и да ходиш на "прослушване" (аве ти на колко си години, че ходиш на прослушване в адвокатски кантори? ) , след това нищо не пречи, да си нахлузиш кецките и да излезеш с тайфата на бора. Тамън след прослушването да полеетеПървоначално написано от vra4ka
. А виж, съветвам те да пробваш кецките и след това да си говорим за предимствата, защото обувката не трябва да е само красива, трябва с нея и да се ходи
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Олелелелелелееее ма кви са тия глупости бе...БОЖЕ ГОСПОДИ!! /me se krusti
Първо НЕ искам да си взема кецове за да впечатля някъв sk8er който дори ме съмнява да е такъв..Искам ги защото ме кефат и защото са яки!!!После не знам откъде ги измислихте тия истории..никой не съм искала да впечатлявам..Още по-малко че вече не ми пука за него.Ако ми пукаше пак нямаше да го направя.
i'm so excited! просто не знам какво да кажа....
ако имате да пускате още кецове пускайте.БЛАГОДАРЯ на хората които ми помогнаха.
miloto златна си!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
az imam na dvs,adio,emerica i islubimite sa mi na adoi.......te sa edni takiva sivi4ki s 4erno....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Мен пък мноо ме дразнят кецове с розово.Примерно розово със черно...отврат,като ще е кец - да е кец.А също и някви заклети чалгаджийки да носят кецове..баси и просташкото.Много са модерни кецовете - те чалгаджийките за това,да са по модата![]()
А пък и какъв е смисъла да се робува на марки(има ама ако си скейтър)DVS,DC,Globe и тн. само да даваш сумати и пари за едната марка![]()
Първоначално написано от Анонимко
има смисъл да си взимаш маркови кецки,защото те са по-качествени и са здрави адски много време..
а не някакви смешни боклуци,които се разпадат за 2-3 месеца..![]()
summer_love,няма проблеми,мила![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм почти влюбена в тея кецове
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Obi4am Old Schoolkiiii!Първоначално написано от Boot
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Za men po4ti vsi4ko, na koeto ba6ta mi e kazval 'kec', a drugite nari4at 'gumenka' e old school, no veroqtno e my mistake... I na polovinata friendove, koito nari4at tozi model po su6tiq na4in.
†
†
аз ако намери тия веднага ша си ги купя,супер мноо ме кефят![]()
midnight tiq ot cyk 2 kolko struvat ????
Е 88тките са супер кецове...с нож да ги пориш пак си стоят здравиПървоначално написано от midnight...
![]()
ЬЬЬЬЬЬЬ BULL SHIT!
купи си нещо качествено ве.
Chuck Taylor One Star, това е истинатапо такива кецове съм най-издивял... Въпреки, че не мога да си намеря Converse оригинални, защото не ми се дават 40$ за тях и още около 20$-30$ за доставка... Така че може би... Runners, нашите си боклуци правят същите... само дето няма знакче Converse, ама какво да направя
Аз и без това ще си сложа нашевка на тях
![]()
Ауе кфи съ тия кубинки бе, тфа не съ кецки. DVS са кецки!Първоначално написано от Boot
Ti si super, mega, hyper, giga, ultra ZLE!![]()
Dori nqma da ti obqsnqvam za6to... Veroqtnostta da ne me razbere6 e prekaleno golqma.
†
†
Първоначално написано от Стеси
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!