- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КеЦоВеЕеЕеЕЕЕЕЕ
На пролет се надявам да съм с тях
S. Carter Basketball III
Ми имах един Airwalk ама ми стана малък,иначе съм си харесъл едни камуфлажни адиота ма немам кинти.[/img]
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
OMFG!!!Първоначално написано от Стеси
![]()
fuckin poser! die!
oo eto nqkoi ot moite lubimi:
Imam takiva graviski samo 4e sa sivi na cvqt http://altura.speedera.net/ccimg.cat...s/10120221.jpg
za lqtoto predpo4itam takiva modeli:
http://www.journeys.com/images/products/1_29518_FS.jpg
a takiva 6te si vzimam skoro mnogo mi haresvat
http://www.buyking.com/ShoppingMap/C...021/vans_2.jpg
![]()
И е тва много ме кефи![]()
![]()
kecove... ae obuvki... vajnoto e da sa udobni, puk... kupva6, sled edna godina stavat na ni6to i si kupuva6 novi. ei tva e cqlata raota. kvo 6e se kosi 4ovek kvi obu6ta da si zeme...
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
WILD_BOY мноо як вкус към кецове
Paffi абе има си некфо значение..В смисъл такъв аз преди се некфи кецки си зимах дет откарваха 3 месеца и нещо им ставаше...там спринтмастър ала бала...манииките са малко по-издръжливи ама поне преди нямаше модели дет да ме радват...А тез кецки дет са всъщност тук коментираните струват повече ама уж и карат повече...първите ми такива оживяха 9 месеца а са още стават ама за лятото щот им се фак подметката....май тряа се смени..та така де...по-добре повече пари веднъж от по-малко ама по-често
![]()
eehhh .. ne sa li prerfektni si4kite.. [-o< .. i want them ALL !
![]()
хм първите и последните ме кефят..тия в средата не толко
A тия ги търся..дори и да са ментак с модела г/д...не да са оригинал..в адидас аутлет ги няма..поне не номера...хм тряа видя на илиенци
![]()
^ лелеееее ако намериш суперстарки
свиркай![]()
![]()
откога си търся...
прекрасни са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега колко струват в адидас аутлет?
щот последно като ги гледах бяха 100 кинта
ама отдавна...доколкото ми казаха имало
някфи намаления блабла..?
аз черни търся...
Ми аз като хойх..ма то беше към октомври май...бяха към 100 кинта ама имаше само бели със сребристи ленти и на мен ми бяха малки..имаше яки ама пак бяха малки..хаха и съъвсем малки некфи номера за бебета
супер добри са и бих си ги носила и просто така ама са за танци ще са ми екстра за тфа нямам против и ментак:/..ма от къде ли![]()
при нас в Монтана имаше такива със
сребристи ленти/ментаци някфи/ ама ми бяха
малки..до 37 номер имаше![]()
sega az 6te pokaja moite lubimi kecki mmm....
![]()
![]()
daite link na magazin v bulgariq ot kudeto moga da otida da si kupq kecove
za sichki momicheta preporuchvam
http://www.kswiss.com/kswiss/images/.../91211_105.jpg
ако имаха само 1 лепенка отгоре и връзки щяха да са яки ма така само лепенки не ме радват
Тези си ги взех преди седмица:
Тези си ги взех за зимни:![]()
![]()
Пълен боклук са ама най- пълния 2 месеца и се разпраха отзад и им се протри подметката.
Ей този DVS ми изкара 1 година непрекъснато носене и още е читав:
нищо, че са от РАДИКАЛ винаги съм доволен от този магазин незнам защо има кофти репутация.А ей тези ги нося когато отивам да карам на Витоша вече втора година- евтини, удобни, здрави и топли:
Повече GLOBE няма да си взема съветвам ви и вас да не го правите!!!
tezi sa mi nai-starite mi..modelut im e po mujki no tva ne e problem super udobni sa
tezi gi nosq prez proletta i lqtoto
teq su6to mn gi obi4am
a tezi..sa nai novite ot predi nqkolko meseca >>![]()
Ako govorim za kecove ot tipa all star imam i edni takiva beli4ki i edni 4erveni koito ne gi nosq i tva sa
кецовете са най-великите обувки![]()
![]()
[/img]
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
mng mrazq kecove...ne sa po udobni ot nqkvi qki nike ...i taq tema dokazva, che kecovete sa mng po komersialni ot sichko ostanalo...smeete se na teq koito si puhat dunkite v botushite ili hodqt s cvichki, a ne se vijdate kak seki vtori chalgar e stanal kecar, ili puk nqkvi pikli s rozovi kecove....
edinstvenite qki koito vidqh bqha na edin pich gravisa visok s lepenka otgore i vansa...
ripcurl rulee
Simpatichni sa. Az lichno nosq kecovete ne zaradi modata, a zashtoto mi haresvat i sa mi udobni. A otnosno mnenieto na posledniq gost- ne sum suglasna, no vseki s mnenieto siПървоначално написано от VukeHceTy
...A za vsichki koito si kupuvat kecove da se haresat na nqkoi edin suvet -![]()
a q kavete oswen ot magazinite na converse otkyde drugade moga da si namerq oldschool-ki 6toto tolkwa pari nemoga da dam
Mi moite sa Globe - vice(sivi).Iz4isten model sa i me kefqt.Hresvat mi i nqkoi modeli na DVC,oba4e te sa 4erno sus rozovo,a tova e ujasno!Na Gallaz pove4eto modeli su6to ne mi haresvat.
Ми от булдозера си купи гуменкиПървоначално написано от Анонимко
Е сега съм с тея:
S.Carter няма да има в бг
SK8 SHOES SUCK!