.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мойте Адио бяха 125...има и 99...има и доста нагоре...ужасно зависи от модела

Град
    iz Zemqta
    heh 10x
    Cuz I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I'm not gonna cry
    About some stupid guy
    A guy who thinks he's all that

Супер фен
    http://img222.imageshack.us/img222/9...dreams2ub0.jpg

ми на мен ми харесват...но моите са едни такива бежевки..мн готин цвят-подобни са ми
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

И аз бях така, купих си едни на Circa якички не им помня номера на модела, но вече ми мина мерака и не смятам да си взимам друти!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

bululu
    Guest
    kupuva6 si kecove 6tot te kefqt i sa ti udobni....po nqkoi logiki takiva mogat da nosqt samo sk8tari 6tot ina4e bilo poziorsko-malko tapo zvu4i...a tva 4e nekvi 4algi se nosqt taka si e vqrno ama po kvo 6e sudite za 4ovek-po tva na krakata ili po onova v glavata.ako nqkoi proqvi int kum dr samo 6tot ima globe,dc i t.n. zamislete se 6to za 4ovek e
    ni6to li4no kam nikoi prosto kazvam kvo mislq \/

Добър вечер, вдигам темата, за да ви попитам: знаете ли къде в София (или пък Пловдив) мога да намеря Fallen? Благодаря.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

moite sa na mat star oranjevo i 4erno (vupreki 4e edna fr kaza 4e bili tumno sini az ne vidq sinio ... ) a tva za rozoviq variant.. ima edna ot moito dasakalo s takvia.. blqk hi4 ne me kefqt rozofki

Фен
    Град
    софия
    Ами мойте са черно и оранжево.Предишните бяха черно и електриково синьо мн яки ама си купих нови
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Mi az imam 14 4ifta kecki...ma az predi karah sk8 i se nalaga6e ve4e ne nosq 4ak tolko 4esto ma pak si kupuvam 6ot sa mi adski udobni...a tva 4e mn hora go prevarnaha v tupa moda mn me drazni
    Think black..

Guest
    СКАТЕРИСТИ ТЪПИ

Мега фен
    Град
    София
    Аэ сега съм се эапалила по Конверските !Класически кецове...накупела съм си една камара в раэлични цватове
    [size=7][b][u]fosse cos

оффф сега пък стана много модерно всеки да е с old school-ки ;P Аве яко е да си фешън и да си в крак с модата...
    Ама кво говоря,и аз нося такива в момента и мн ме радват.
    Като се замисля докато носех повече кецове,те никога не са ме радвали толкова ;P
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

m1LZ
    Guest

Pls

Hora,daite nekfi saitove na bg,60t navih na6te i e vreme da deistvam za po-barzo zakypyvane!10x

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Единствените кецове,които харесам са изчистени и бели,без никви простотии по тях (демек НЕрапЕрски,НЕскейтърски и т.н.)
    Искам да си взема на Fred Perry белите кецки,много са яки
    Харесва ми и един модел на Henry Lloyd,ама само по интернет мога да си го купя,а не ми се занимава да си вадя карти...
    Lacoste също имат готини модели.
    горкичкото, и то са филмирало...

Град
    София
    Аз не нося кецове щот са модерни, а защото...:
    1. Удобни са
    2. Стават за всякакъв случай и могат да се съчетаят с жсичко..
    3. Не спарват краката ... ( поне мойте де... )
    4. Издръжливи са.. и може да издържиш с едни дори 1 година
    5. Поддържат се лесно :P
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    [quote="v!k!tYyY"][b][color=indigo]Аз не нося кецове щот са модерни, а защото...:

2. Стават за всякакъв случай и могат да се съчетаят с жсичко..

tva che ti na razlichni sluchai hodish kato klosh si e tvoi problem, no da kajesh, che kecovete stavat za wsqkakuv sluchai. mnogo e gorzno da se sloji sladka cvetan roklq i ogromni kecove....otvrat

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Някой би ли ми обяснил разликата между кецове и маратонки?? На мен кецовете ми приличат на някви танкове, които си слагате по краката. Може и да са удобни наистина, но не вярвам тва чудо да не спарва. Питам каква е разликара между маратонки и кецове, защото половината които видях повече ми приличат на обикновени маратонки. Аз примерно имам един обикновен Converse... Та това кецове или маратонки са според вашите критерии

Град
    София
    Абе може и кец да се води ама за мене ( и сиг за половната форум) тва е чиста проба маратонка ....поне такава форма имат

Повече от фен
    ааха... 100% маратонки та само тфа исках да кажа...и на мене ми писнаха тези теми за скейт шуус..(аре няма да казвам кецки ,че повечето се дразнят) ,макар че така си наричам 'малките дечица'...стана банално вече да си показваме фешън обувчиците з атфа няма да пускам снимки на мойте 'деца' , щото ги нося за себе си, а не за другите

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Iskam da si kupq na COnverse klasi4eskite kecove ( tiq deto sa nai-populqrni. Basket style) . Ayyyyy mn sa mi qki ama sq 80 kinta . Nz,trqbva da mrunkotq na maika mi ina4e sum with them
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си