Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
az pyk si kupih ot ilienci nekvi DC...ma kolko sa DC samo te si znaqt kakto i da e....misleh 4e za parite koito dadoh 6e se skysat sled 2 meseca...oba4e gi zeh noemvri...neprekysnato gi nosq ot togava-cqla zima s tqh ta do sega! i en sa mrydnali! daje velurenite 4asti sa kato novi
a sega si zeh kato tezi, koito Boot pokaza....samo 4e 4erni celite....i na velikata marka mat star i sa mi adski udobni i gi obojavam.... sry....ama nito az, nito na6te iame vyzmojnost da davame po 150-200lv za kecove

Еми не е и нужно да даваш 150-200 лв за кецове. Аз съм си едни на Маниа(немога да кажа модел, ама са със некъв светло кафяв или бежав велур и малко зелено) и са си много яки и здрави . А тва, че имаш примерно Lakai, не значи че си некъв скейтър. Напротив, повечето така избиват комплекси, щото мога да ви кажа, че съм виждал много добри скейтъри дето си ходят и карат с некви дърти и скъсани кецове на Мания.
ne6to protiv kecovete Lakai li ima6?

P.P. Sigurno ima6 prevdid men 4e ne stavam.. ili?
Хаха, брато, акт не цепиш кво имам предвид, не се обаждай. А теб нито те познавам, нито съм те виждал, така че немога да кажа дали можеш да караш.

Иначе поне на мен много повече ми харесват Fallen от Lakai, но това е лично мнение .