.
Затворена тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 386
    трева за път пробфах на 13 ... и тогава се бяхме събрали с френдове и решихме няколко човека да пробваме тревицата...и на мене ми хареса ... беше ми някфо супер яко,нооо си беше супер голям гафф...ако пушите не пушете цялааа ше направите грешка

Guest
    трева съм пробвал 2-пъти,като втория път беше циментирана(със примеси на екстази или кока)Смятам да се напуша за последен 3 път на нова година и толкоз.цигарите и тях ги разкарвам-5години ми стигнаха!!!алкохола ще си го продължа както досега(бира и вино и много малко водка)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    трева съм пробвал 2-пъти,като втория път беше циментирана(със примеси на екстази или кока)Смятам да се напуша за последен 3 път на нова година и толкоз.цигарите и тях ги разкарвам-5години ми стигнаха!!!алкохола ще си го продължа както досега(бира и вино и много малко водка)
    ti pyk
    'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]

ахьахьа вав 7 клас отна4ало не ми бе6е някво такова яко ама ся ве4е знам как са пу6и и сам по-редовна :РрРрррРрр
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sAsHeTo0_f
    ахьахьа вав 7 клас отна4ало не ми бе6е някво такова яко ама ся ве4е знам как са пу6и и сам по-редовна :РрРрррРрр
    Колко редовна?

Повече от фен
    Az v osmi klas, zashtoto kato vsichki ot liubopitstvo ... ne me hvana pyrvonachalno, obache posle me udari v zemiata ... ne znam kyv beshe toia chuk Ottogava ne pushih izvestno vreme i sega ot vreme na vreme pusha kato se syberem na kuponche ili prosto ako ni se dopushi Nishto seriozno :P
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Emi deaznam nqkade 13-14 ma sega sa pushi obshto zeto redovno

Беше краят на 8ми клас като за пръв път козих, т.е. на 14 години А защо пуших.. Просто щото една от моя клас ми предложи, а аз естествено бях любопитна да видя кФо е ама тогава почти не ме хвана, но след няколко месеца като пак бях пушила и усетих какво е да си доволно напушен човек
    Обичай ближния и ближи обичания!

Guest
    Тъй, аз първо да си кажа, опитах трева на 14-15 години някъде. От първия ми коз са минали 4 години. 4 години филм . Имало е доста големи паузи в тея 4 години де.
    Верно е, че първия път не хваща в много от случаите. Не знам защо. Много е важно обаче първите ти няколко напушвания да са в перфектната обстановка. Без хора, дето да са ти неприятни. Да не е на някакво място където да ти е неприятно. Щото тревата има кофтия навик да вкарва паранои, особенно когато не знаеш как да си контролираш състоянието на духа.
    Четох, някои беше писал в тая тема че очаквал да му излезе дуашата от тялото, да изгуби чувство за реалност. Човек, това се постига чрез съвсем други билки . Тревата просто... ами забелязал съм че филма има едва 3-4 сценария при мене.
    Сценарии 1: Тва е най - якото. Велика поста без физически ефекти, само пси. Стимулира ти супер много мисленето. Имаш чуството че през главата ти минават сууупер много мисли. В общи линии ако имате няква арт работа тва е филма. Ама е хубаво да си записвате нещата, щото като почнете да си развивате мисълта, ще стигнете до някъде и няма да се сетите за началото.
    Сценарии 2: Яко хилеж. Тва също е брутално. Трябва да се внимава да не се задушите от смях. Сериозно.
    Сценарии 3 : Яко цикъл. Тва е най - тъпия филм. Напоследък се научих да го избягвам. Измислихме си с компанията една игра, за да не зацикляме, ако попаднем на циклажна поста. Започваме да разказва няква приказка, като всеки казва примерно по 3-4 думи. И накрая се сглобява такава история че... абе трябва да се пробва. Хубаво е, дори и да не е циклаторска постата да се играят такива стимулиращи мозъчната дейност игри.(Ако не взимате от някой монопол един съвет: ПО СВЕТЛИТЕ ТРЕВИ СА ПО - СМЕШНИ. ПО - ТЪМНИТЕ СА ЦИКЛАТОРИ(и в никакъв случай не взимайте лилави, бембени, розови или каквито и да е други цветове трева освен зелено, светло зелено, тъмно зелено до кафяво(просто шанса да попаднете на Пърпъл Хейз примерно, в сравнение с тва да попаднеш на глави оцветени с мастило и захарна вода е нищожен)))
    Сценарии 4: Никакви физически ефекти. Няма изменение на погледа ти върху света. Само дето... изведнъж усещаш уникалния айляк. Лекота и Щастие. Единственото нещо, което изпитваш е Щастие. И то не тревоманското дебилско хилежно щастие, амиии... все едно 1 към едно определението за Нирвана си постигнал Emptyness of mind.

А колкото до момичето, което каза, че от трева е имала бед трип и то силно физически. Трябва да й кажа, че това което е пушила въобще не е било САМО трева.

Guest
    А какво ще кажете да я легализираме, не че пуща де, заради вас.

Два пъти съм пробвал,пътрвият беше в 5-6 клас,причина нямаше!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Голям фен
    na 14...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    На 13...Еми бяхме се събрали една компания където всички пушеха и аз реших да опитам от чисто любопитство
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

na 14 i probvah zashtoto..nz zashto ot interes!Bqhme v edni fr i te si4ki si pafkaha i mi predlojiha i az kakto vinagi ne otkazvam
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Повече от фен
    мии мисля,че на 14.На рд-то на един friend и разправях че ми се въртят ушите. После станах редовен user и пуших 2 години и са не съм пушила от една седмица ма мисля да си почина 1-2 месеца че мноу се мачкам напоследък.Иначе обожавам вкуса и мириса на чадела.Понякога го пуша заради самия вкус не заради ефекта.Дори и да е някфа добра поста ако има вкус на жмел не ме кефи да го пуша

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dessi___
    i az kakto vinagi ne otkazvam
    То си личи, че си от тея, дето нищо не отказват...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

13 - Брата на 1 съученик ни даде да пробваме от бонга. Иначе след това 1 година никак. А сега ако има възможност - пуша, ако не - не.

Guest
    probvah na 16 samo da vidq kak e?ama 1 put n3 m3 hvana i ,si vikam ot6te nqkolko puti i probvah ama n3 mi haresa mno0 mno0 pulni bokluci i ob6to vzeto pu6ih 2-3 meseca i se otkazah nai-nakraq poneje s1m sp0rtist i sa si jeveq jvoto i mi e mno0 g0t bez treva i..... aa i da vi kaja jeveq v nai-qkiq grad VARNA idvaite tuk da kopiunqsVam3

Guest
    ne sam pu6il takiva laina i nqma

ми аз 5ти клас начи на 11 пробах
    Weed-20$ Paper-2$ Smoke with friend-Priceless

За първи път пробвах в 8 клас с една словашка трева и се размазах кат трабъ и сега си пафкам редовно

За първи път опитах на 14 шото си хванах компаниика и ми беше интересно да пробвам и така пропу6их обаче пуша по рядко не съм някоя джанка да пуша секи ден по 2 пъти Ама усештането е яко и тревата не е толкова вредна предлагам на тези които не са опитали да пробват яко е
    Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!

Град
    Kozloduy

mi sa 6ti napi6a we BRatLe iLi devoiko!

Mi az za 1vi pyt proBvah na 9 godini.
    k0ite 6te da Mi vqRva,koito ne6te neka Ne Mi vqRva.
    az kazvaM tva koeto e !!!!!!!!!!!!

a friend with weed is a friend indeed!!!
    GAAANJAAA

=)))

Emii az probvah za pyrvi pyt v 5-ti klas i za kfo probvah ... ot liubopitstvoo ....!!!!! V to0q jivot spored men sichko trqbva da se opita ... kato si pomislish kolko malko vreme shte si jiv i posle kolko mnogo umrql ..... xaXaxaxAx smeshno zvuchi amaaa .... ot opit glava ne boli
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Голям фен Аватара на pathetic
    не е важно кога,важното е обичаш ли.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си