- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
...но повечето хора пушат, за да се правят на гъзари, а не защото им харесва.Първоначално написано от pathetic
![]()
![]()
Ми аз на 15 съм пробвала неколко пъти,все не ми действаше и си казах,докато усетя кво е ще пуша и след като пуших още два три пъти станах мн зле,халюцинации получих и от тогава дори не съм мирисала трева пак и нямам намерение
Ти направо си се насрала бе.Първоначално написано от Merito_
Стига с тея халюцинаций 2 години подред съм пушил и не ми се е случвало вече съм чист от 2 месеца.
Започнах в 9 клас щото исках да видя пушех си за мене а не за другите (демек не за газарията )
p4elata_brumze
повечето хора да си го настанят удобно отзад.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
ami bqh na 13,parviq pat mi be6e interesno i za tva probvah,ama ne me hvana,haresa mi,posle vtoriq pat mn qko se zapih i sq si pu6a ot vremena vreme
bqh 5 klas za6toto brat mi be7e 7-mi i toi tamun se zaribqva6e i taka propu6ih i az
ne sum pu6ila treva,no mn iskam koito moje da mi dade da se svurje s men.[/b]
awe vie ste ebasi narkoman4etata, ei tva e dne6noto pokolenie. i ne si mislete 4e sum niakva lelka det e trugnala da vi se kara, na 15 sum( a sia niakoi 6te kajat 4e ne sum dorasla vuzrastta si). ne moa da poviarvam 4e ster padnali tolkova dolu. KATO V MI6A DUPKA STE I 6TE ZATUVATE VSE PO NADOLU I PO NADOLU I NIAMA KOI DA VI IZDURPA, ARE SLED 10 GOD 6TE VI PITAM(VE4E ZBRU4KOSALI SE, CELITE MURLIAVI I NEMOJE6TI DA RAZSUJDAVAT)S KUV AKUL STE PO4NALI !!!!! AMA NA VI NA TUPITE BEZMOZU4NI GLAVI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVETE KVOTO ISKATE!!!!!!!!!! EI TVA E MOITO MNENIE I NE MI GOVORETE SLED MEN KOLKOI SUM ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK??????????
da,che daje sa i gordi che sa probvali...Първоначално написано от Анонимко
на 14
имах прекалено глупости на главата
и реших,че моа ги реша тка и помогна
хахахха![]()
от там на сетне е проблема,че и до ся продължавам и то не само с тфа
ама боли ма фара поне не ми треа сън вече ахахха \/
миии на 14-за пръв път!хахах! пробвах щото така си пожелах! беше много готино! хубавото е че хем ти е смешно хем почваш да развиваш някви теории за нещата от живота ии т.н.
И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!
az si drapnah za parvi pat nqkade v 2-3 klas bez bazik,ot togava(sq sam 8 klas ) kogato moga si palvam (kogato ima de..).togava mnoo ne znaeh kakvo e i re6ih da probvam .zapo4nah naprao ot joint , a ne ot cigari kakto pove4eto mi frendove .ako bex po4nal ot cigari ,nema6e da mi xaresa jointa(cigari suxXx)
Na 15.Zashtoto iskah da vidq kakvo tolkova hubavo ima i ne ostanah ocharovana dori naprotiv obratnoto![]()
на 8 годнинки( напушиха ме едвам не умрях
снимка: tuk
Баси тва ганджата луда работа... за първи път пробвах в 8-ми клас сега сам на 19 години и продължавам да си пуша масурите брат.... пуша щот ми харесва даже си отглеждам тревичка...![]()
xax i az takaПървоначално написано от бацети
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Първоначално написано от Анонимко
Begai we alkoholik , ti puk ako si misli6 4e alkohola e po bezvreden ot trevata moga da ti kaja 4e si se oburkal seriozno mnogo seriozno , vredata e su6tata kakvo si misli6 samo 4e kafeto alkohola i cigarite sa legaliziranite narkotici na takiva hora kato teb samo im se 4udia
em ne znaqt em govorqt
q podobre ne govori ili si hodi si
Student sum u4a zastrahovane i osigurqvane rabotq super qkata rabota i tova ne mi pre4i kato ne prekalqvam taka 4e po dobre
![]()
олдфешън бил бегай бе изгърмел алкохолик ти да знаеш алкохола не вреди looser![]()
ni6to interesno
Az na 14 i pove4e nqmam namerenie da probvam 6oto ot tri drupki se nakozih kato .....
mi az nesum probval ama iskam da probvam da vidq kvoe ama neznam ot kade da namerq
Еми всички мои приятели от компанията са се напушвали и то не един път,но аз така и не съм пушила все още.Някак си не ме влече
.предпочитам да си пафя обикновените цигарки
...Е поне за сега
![]()
![]()
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
ем на 15
просто братовчед ми изкара и така ..и двамата се напофихме
![]()
e pone kajete ot kade q vzimate![]()
![]()
Пуша си трева отвреме-навреме, харесва ми, но мога и без нея.