.
Затворена тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 386
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    не е важно кога,важното е обичаш ли.
    ...но повечето хора пушат, за да се правят на гъзари, а не защото им харесва.

Ми аз на 15 съм пробвала неколко пъти,все не ми действаше и си казах,докато усетя кво е ще пуша и след като пуших още два три пъти станах мн зле,халюцинации получих и от тогава дори не съм мирисала трева пак и нямам намерение
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

МАрихуан
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Ми аз на 15 съм пробвала неколко пъти,все не ми действаше и си казах,докато усетя кво е ще пуша и след като пуших още два три пъти станах мн зле,халюцинации получих и от тогава дори не съм мирисала трева пак и нямам намерение
    Ти направо си се насрала бе.
    Стига с тея халюцинаций 2 години подред съм пушил и не ми се е случвало вече съм чист от 2 месеца.
    Започнах в 9 клас щото исках да видя пушех си за мене а не за другите (демек не за газарията )

Голям фен Аватара на pathetic
    p4elata_brumze

повечето хора да си го настанят удобно отзад.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Guest
    ami bqh na 13,parviq pat mi be6e interesno i za tva probvah,ama ne me hvana,haresa mi,posle vtoriq pat mn qko se zapih i sq si pu6a ot vremena vreme

bqh 5 klas za6toto brat mi be7e 7-mi i toi tamun se zaribqva6e i taka propu6ih i az

slatkoto
    Guest
    ne sum pu6ila treva,no mn iskam koito moje da mi dade da se svurje s men.[/b]

Guest
    awe vie ste ebasi narkoman4etata, ei tva e dne6noto pokolenie. i ne si mislete 4e sum niakva lelka det e trugnala da vi se kara, na 15 sum( a sia niakoi 6te kajat 4e ne sum dorasla vuzrastta si). ne moa da poviarvam 4e ster padnali tolkova dolu. KATO V MI6A DUPKA STE I 6TE ZATUVATE VSE PO NADOLU I PO NADOLU I NIAMA KOI DA VI IZDURPA, ARE SLED 10 GOD 6TE VI PITAM(VE4E ZBRU4KOSALI SE, CELITE MURLIAVI I NEMOJE6TI DA RAZSUJDAVAT)S KUV AKUL STE PO4NALI !!!!! AMA NA VI NA TUPITE BEZMOZU4NI GLAVI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVETE KVOTO ISKATE!!!!!!!!!! EI TVA E MOITO MNENIE I NE MI GOVORETE SLED MEN KOLKOI SUM ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK??????????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe vie ste ebasi narkoman4etata, ei tva e dne6noto pokolenie. i ne si mislete 4e sum niakva lelka det e trugnala da vi se kara, na 15 sum( a sia niakoi 6te kajat 4e ne sum dorasla vuzrastta si). ne moa da poviarvam 4e ster padnali tolkova dolu. KATO V MI6A DUPKA STE I 6TE ZATUVATE VSE PO NADOLU I PO NADOLU I NIAMA KOI DA VI IZDURPA, ARE SLED 10 GOD 6TE VI PITAM(VE4E ZBRU4KOSALI SE, CELITE MURLIAVI I NEMOJE6TI DA RAZSUJDAVAT)S KUV AKUL STE PO4NALI !!!!! AMA NA VI NA TUPITE BEZMOZU4NI GLAVI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVETE KVOTO ISKATE!!!!!!!!!! EI TVA E MOITO MNENIE I NE MI GOVORETE SLED MEN KOLKOI SUM ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK??????????
    da,che daje sa i gordi che sa probvali...

на 14
    имах прекалено глупости на главата
    и реших,че моа ги реша тка и помогна
    хахахха

от там на сетне е проблема,че и до ся продължавам и то не само с тфа
    ама боли ма фара поне не ми треа сън вече ахахха \/

)

миии на 14-за пръв път!хахах! пробвах щото така си пожелах! беше много готино! хубавото е че хем ти е смешно хем почваш да развиваш някви теории за нещата от живота ии т.н.

И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!

бацети
    Guest
    az si drapnah za parvi pat nqkade v 2-3 klas bez bazik,ot togava(sq sam 8 klas ) kogato moga si palvam (kogato ima de..).togava mnoo ne znaeh kakvo e i re6ih da probvam .zapo4nah naprao ot joint , a ne ot cigari kakto pove4eto mi frendove .ako bex po4nal ot cigari ,nema6e da mi xaresa jointa(cigari suxXx)

Na 15.Zashtoto iskah da vidq kakvo tolkova hubavo ima i ne ostanah ocharovana dori naprotiv obratnoto

Град
    www.flirt4i.com

...

на 8 годнинки ( напушиха ме едвам не умрях снимка: tuk

Guest
    Баси тва ганджата луда работа... за първи път пробвах в 8-ми клас сега сам на 19 години и продължавам да си пуша масурите брат.... пуша щот ми харесва даже си отглеждам тревичка...

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от бацети
    az si drapnah za parvi pat nqkade v 2-3 klas bez bazik,ot togava(sq sam 8 klas ) kogato moga si palvam (kogato ima de..).togava mnoo ne znaeh kakvo e i re6ih da probvam .zapo4nah naprao ot joint , a ne ot cigari kakto pove4eto mi frendove .ako bex po4nal ot cigari ,nema6e da mi xaresa jointa(cigari suxXx)
    xax i az taka
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

p3n4o t
    Guest

xxaxa begai we

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола!
    Begai we alkoholik , ti puk ako si misli6 4e alkohola e po bezvreden ot trevata moga da ti kaja 4e si se oburkal seriozno mnogo seriozno , vredata e su6tata kakvo si misli6 samo 4e kafeto alkohola i cigarite sa legaliziranite narkotici na takiva hora kato teb samo im se 4udia em ne znaqt em govorqt q podobre ne govori ili si hodi si Student sum u4a zastrahovane i osigurqvane rabotq super qkata rabota i tova ne mi pre4i kato ne prekalqvam taka 4e po dobre

p3n4o t
    Guest

xxaxa begai we

олдфешън бил бегай бе изгърмел алкохолик ти да знаеш алкохола не вреди looser

Град
    София
    ni6to interesno

Az na 14 i pove4e nqmam namerenie da probvam 6oto ot tri drupki se nakozih kato .....

Guest
    mi az nesum probval ama iskam da probvam da vidq kvoe ama neznam ot kade da namerq

Еми всички мои приятели от компанията са се напушвали и то не един път,но аз така и не съм пушила все още .Някак си не ме влече .предпочитам да си пафя обикновените цигарки ...Е поне за сега
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

ем на 15
    просто братовчед ми изкара и така ..и двамата се напофихме

Guest
    e pone kajete ot kade q vzimate

-_-
    Guest
    Пуша си трева отвреме-навреме, харесва ми, но мога и без нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си