- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
френдовете павкат и аз също за пръв път на 14 на един купон беше яко но не пуша редовно като някои а btw не пуша цигари![]()
\/
ква странна тема хахахаха е то е ясно всеки що почва, щото му е интересно и странно защо я възхваляват толкова тази трева и затова всички пробват щото си мислат аааа баси якото кой знае напрао ше почна да летя и разни такива глупостипросто се отпускаш - самонагласа.
и аз пробвах затова, интересно ми беше егати исках и аз всички пушат аз не.... ами бях на 15 демек 9 клас ама лятото там (имам рожден ден септември и затова така са получава не че съм оставал в даскало)
апак сега....ами пуша кво да правя...то това е като кокаина пристрастяваш са психически. демек : като ти е тапо знаеш че тай щи стане яко и ти са пуши... това е пристрастяването, ако някой ми казва че няма....има има и още как (и аз казвам понякога че няма, зависи пред кой) ако се замислите и към кока-кола има пристрастяване....към кафета..... същото етова от мен, апак за тези които се чудат дали да пробват, абе недейте - тва ми е съвета,апък ако искате толкова много пробвайте ще видите че е тъпо и няма нищо интересно....
![]()
лошо лошо съвземи се докато е време....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
междудругото и аз не пуша цигари![]()
ам на 14 години мисля че за първи път ... защо хммм ами беше ми любопитно какво е но като пробвах не ме хвана и следващия път пак не ме хвана и се отказах ... беше ми тъпо да пуша нещо за нищо ... но още няколко пъти след това така се случи че пробвах ... и викам може пък да ме хване и чак след това разбрах че първите 4-5 пъти те хваща по трудно нали всеки различно и след това почва да те хваща като трябва ... и така де ... след това се омазах на 1 път много ... мога да каже че е страхотно нещо но трябва да се употребява с мярка ... само когато се съберете и искате да си направите мн весело ... мога да кажа ДЕЙСТВА но може и без него .... но има някой които просто пушат познавам хора взимайки си по 20ка на седмица просто така пушат и лягат да спят ... просто никаква кирия ... това е![]()
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!
MI az probvah za prav pat predi edna godina....to4no na4aloto na u4ebnata godina i ot togava pu6a po 4-5 do 6 pati na den i ne mislq da spiram 6oto nqma takav hileg!!! \/
Не знаеш какво блаженство е едно слимче на балкона,пускаш музика, слагаш нещо за пиене до леглото и си лягаш...Първоначално написано от Little_Timmy
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Дааааа, пробвал съмНе знаеш какво блаженство е едно слимче на балкона,пускаш музика, слагаш нещо за пиене до леглото и си лягаш...
Със един приятел в тях, разбивация на двата фотьоила, след тва сме спали около 15 часа сигурно![]()
Едно обобщение - И непушачите умират![]()
![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
dobre be deba,si4ko e OK,ma za kwo trqbva da ima smisal??????????ot qdeneto kav e smisala,nali sled otiva6 do kenefa i puska6 izqdenoto?????????????kato se naqde6 si sit,a kato se napu6i6 se hili6....smisal nqma!!!!!!za kvo trqbva da ima smisal da mu eba maikata?!?!
Еми аз тази година за първи път пробвах трева , на 14 съм .Исках да видя какво е ,не е лошо![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
емм бях 5-ти клас... т.е. май 12 некаде нз![]()
az pochnah da pusha kogato bqh na 14 sega veche sam na 16 imam nova kompaniq pulna s kakto mu se vika narkomani nqma nachin i az da ne pusha tova e neshto mnogo hubavo neshto ne ne zapochvaite posle shte izkate da q sprete no nqma da mojete kato mene ne zapochvaite kazvam vi go otnovo pochvate da zvimate pari ot tam ot sam samo za treva da imate !!
6-ти клас
щото жевея в гетото и секи пафка![]()
ахахаххаххахаххахаххахахх ахаххахаххахаххахаххахахх ахахаххахаххахахаххахахах хахаххахаххахахахаПървоначално написано от no name
ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ ТИ СИ КЕНЕФ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много ме кефи тревата за6тото ме спасява от стреса и ми е мн якооо :smt013
:smt013
Я кажи и аз да се посмея...Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
abe mnogo ste zle!!!!!!Tvas parite e vrno,az bate,a i moite priqteli samo tarsime kinti..i ot na6te zimame i se ne stigat....ma vie ste balamurnici i samo govorite a sam ubeden 4e pove4eto deto pi6at sa pu6ili 1-2 pati![]()
Az propushih treva ot 12 godishen
Posle se zaribih po trevata i prodaljavam da si q pusha!!!
Smoke Whead Every Day !!!![]()
![]()
![]()
131313131313131313131313131
ebe ti sa ta 2 nevidi6
Начи whead пушиш,колко интересно.Първоначално написано от n0^WaY
WeeD probvah. ne pomnq ve4e. ama ne beshe otdavna.. pusha mnogo rqdko.. i to samo kato mi e gadnu i napregnato za da moga da zabravq za realnosta.. i kolkoto i maloumno da prozvu4i.. purviq put kato se napushih si spomnqm 4e vidqh na prozoreca da mi tropa angel4e i imah 4ustvoto 4e ne sam na zemqta![]()
Мда пробвала съм.Не ми хареса особено и не възнамерявам да пуша занапред![]()
хаххахахах kakyra първият път аз кат се напуших един гарван ми разказваше вицове![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
\/ Еии не сам сам такъв не са ми говорили само на мен
Абе няма нищо лошо в треволяка само да е в ограничени количества
![]()
не знам що ма съм мнооооооооооооооооо съгласна с тебе
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!