.
Затворена тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 386

Град
    vidin

Re: ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА

френдовете павкат и аз също за пръв път на 14 на един купон беше яко но не пуша редовно като някои а btw не пуша цигари
    \/

dyrt trewuman
    Guest

не ставайте като мен

ква странна тема хахахаха е то е ясно всеки що почва, щото му е интересно и странно защо я възхваляват толкова тази трева и затова всички пробват щото си мислат аааа баси якото кой знае напрао ше почна да летя и разни такива глупости просто се отпускаш - самонагласа.

и аз пробвах затова, интересно ми беше егати исках и аз всички пушат аз не.... ами бях на 15 демек 9 клас ама лятото там (имам рожден ден септември и затова така са получава не че съм оставал в даскало)
    апак сега....ами пуша кво да правя...то това е като кокаина пристрастяваш са психически. демек : като ти е тапо знаеш че тай щи стане яко и ти са пуши... това е пристрастяването, ако някой ми казва че няма....има има и още как (и аз казвам понякога че няма, зависи пред кой) ако се замислите и към кока-кола има пристрастяване....към кафета..... същото е това от мен, апак за тези които се чудат дали да пробват, абе недейте - тва ми е съвета,апък ако искате толкова много пробвайте ще видите че е тъпо и няма нищо интересно....

dyrt trewuman
    Guest

pak sym az

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Елито
    Ми на 14.И то преди 2-3 дена.От тогава не съм спирала.Много ми харесва
    T'вачка бях аз
    лошо лошо съвземи се докато е време....

междудругото и аз не пуша цигари

re

ам на 14 години мисля че за първи път ... защо хммм ами беше ми любопитно какво е но като пробвах не ме хвана и следващия път пак не ме хвана и се отказах ... беше ми тъпо да пуша нещо за нищо ... но още няколко пъти след това така се случи че пробвах ... и викам може пък да ме хване и чак след това разбрах че първите 4-5 пъти те хваща по трудно нали всеки различно и след това почва да те хваща като трябва ... и така де ... след това се омазах на 1 път много ... мога да каже че е страхотно нещо но трябва да се употребява с мярка ... само когато се съберете и искате да си направите мн весело ... мога да кажа ДЕЙСТВА но може и без него .... но има някой които просто пушат познавам хора взимайки си по 20ка на седмица просто така пушат и лягат да спят ... просто никаква кирия ... това е
    Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!

NQMA
    Guest
    MI az probvah za prav pat predi edna godina....to4no na4aloto na u4ebnata godina i ot togava pu6a po 4-5 do 6 pati na den i ne mislq da spiram 6oto nqma takav hileg!!! \/

Re: re

Цитирай Първоначално написано от Little_Timmy

просто така пушат и лягат да спят ...
    Не знаеш какво блаженство е едно слимче на балкона,пускаш музика, слагаш нещо за пиене до леглото и си лягаш...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Не знаеш какво блаженство е едно слимче на балкона,пускаш музика, слагаш нещо за пиене до леглото и си лягаш...
    Дааааа, пробвал съм
    Със един приятел в тях, разбивация на двата фотьоила, след тва сме спали около 15 часа сигурно
    Едно обобщение - И непушачите умират
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    на 16
    ми защото ми беше любопитно....беше петък ....на аванта хаха един приятел почерпи в една дискотечка след това пак пуших на някво парти ........не намерих смисъл във тревата но защо пък да не опиташ едно от най исползваните неща във момента \/

NQMA
    Guest
    dobre be deba,si4ko e OK,ma za kwo trqbva da ima smisal??????????ot qdeneto kav e smisala,nali sled otiva6 do kenefa i puska6 izqdenoto?????????????kato se naqde6 si sit,a kato se napu6i6 se hili6....smisal nqma!!!!!!za kvo trqbva da ima smisal da mu eba maikata?!?!

Еми аз тази година за първи път пробвах трева , на 14 съм .Исках да видя какво е ,не е лошо
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

емм бях 5-ти клас... т.е. май 12 некаде нз

no name
    Guest

trevata

az pochnah da pusha kogato bqh na 14 sega veche sam na 16 imam nova kompaniq pulna s kakto mu se vika narkomani nqma nachin i az da ne pusha tova e neshto mnogo hubavo neshto ne ne zapochvaite posle shte izkate da q sprete no nqma da mojete kato mene ne zapochvaite kazvam vi go otnovo pochvate da zvimate pari ot tam ot sam samo za treva da imate !!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    6-ти клас
    щото жевея в гетото и секи пафка

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

Re: trevata

Цитирай Първоначално написано от no name
    az pochnah da pusha kogato bqh na 14 sega veche sam na 16 imam nova kompaniq pulna s kakto mu se vika narkomani nqma nachin i az da ne pusha tova e neshto mnogo hubavo neshto ne ne zapochvaite posle shte izkate da q sprete no nqma da mojete kato mene ne zapochvaite kazvam vi go otnovo pochvate da zvimate pari ot tam ot sam samo za treva da imate !!
    ахахаххаххахаххахаххахахх ахаххахаххахаххахаххахахх ахахаххахаххахахаххахахах хахаххахаххахахаха
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ ТИ СИ КЕНЕФ

много ме кефи тревата за6тото ме спасява от стреса и ми е мн якооо :smt013
    :smt013

Re: trevata

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    ахахаххаххахаххахаххахахх ахаххахаххахаххахаххахахх ахахаххахаххахахаххахахах хахаххахаххахахаха
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ ТИ СИ КЕНЕФ
    Я кажи и аз да се посмея...

NQMA
    Guest
    abe mnogo ste zle!!!!!!Tvas parite e vrno,az bate,a i moite priqteli samo tarsime kinti..i ot na6te zimame i se ne stigat....ma vie ste balamurnici i samo govorite a sam ubeden 4e pove4eto deto pi6at sa pu6ili 1-2 pati

Az propushih treva ot 12 godishen
    Posle se zaribih po trevata i prodaljavam da si q pusha!!!
    Smoke Whead Every Day !!!
    131313131313131313131313131
    ebe ti sa ta 2 nevidi6

ми на 13 , едно ф4е беше намерило и ние да пробваме кфо е и така , но се закашлях и не ми хареса тогава

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Цитирай Първоначално написано от n0^WaY
    Whead
    Начи whead пушиш,колко интересно.

WeeD probvah. ne pomnq ve4e. ama ne beshe otdavna.. pusha mnogo rqdko.. i to samo kato mi e gadnu i napregnato za da moga da zabravq za realnosta.. i kolkoto i maloumno da prozvu4i.. purviq put kato se napushih si spomnqm 4e vidqh na prozoreca da mi tropa angel4e i imah 4ustvoto 4e ne sam na zemqta

Мда пробвала съм.Не ми хареса особено и не възнамерявам да пуша занапред

Град
    Sofia
    хаххахахах kakyra първият път аз кат се напуших един гарван ми разказваше вицове
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

\/ Еии не сам сам такъв не са ми говорили само на мен Абе няма нищо лошо в треволяка само да е в ограничени количества

Град
    Sofia
    не знам що ма съм мнооооооооооооооооо съгласна с тебе
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си