- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
na 17 s edna fr izbu6ixme i se napu6ixme![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ми на 14.
Що?Що пък не.Ами беше ми интересно какво толкова я хвалят тая тревица,и рекох да пробвам.Първия път беше с един олигофрен,от там на татък с една мацка
страхотно изживяване
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
не и на тази възраст(15)Първоначално написано от Master_88
когато стана на 20-22 с приятеля ми...,ако живеем сами,...ще се навия
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
13рщото исках да разбера кво е-ми не съм о4арована![]()
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
probvai probavi ZADYLJITELNOПървоначално написано от DEVIL BOY
ma da dyrpa6 hubavo 4e da te fana,6ot ponqkoga pyrviq pyt kat ne dyrpa6 kat trea i kat ne gylta6 i... da
pyrvoto napu6vane vinagi e nai-zabavno,nai dobre ne smesvai alkohol c trevata za da moje6 da se nasladi6 da 4uvstvoto....naistina pyrvoto napu6vane e super prosto,nikoga nqma da se povtori tolkova qk efekt,nikoga nqma da ti e tolkova zabavno....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kopele az pu6a marulq ot 1 godina po 3-4 pati na den i nikoga nqma da spra da pu6a muxaxaxaxa
Ami bqh na 14 prosto ot lubopitstvo rehi6.Vtakava kompaniq 4e sum 4e poi4ito si pu6at trevi4ka.Ta bqhme se sabrali v edna priqtelka i pafkahme...ama posle maika i otkri malko treva
ama tq poneje moi da lyje i si4ko sq e o.k.Ina4e me hvana malko-zeh da se hilq 6toto imalo duh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
kato spre da ti stava she peesh druga pesen...Първоначално написано от nema
za pruv put pushih v 8mi klas, na 14, sled tova imashe edin period v 9 klas ot polovin godina kogato pusheh na den po 4-5 puti i poveche i sega veche ne pusha shtoto precenih che ne mi e nujna trevata za kakvoto i da bilo ..
emi az probvah v 7-mi klasotidohme v edna decka gradina vidqhme edni golemi da si svivat i gi popitah moje li da si drapna dadoha mi pi4ovete drapnah si edin pat o6te edin i 4-5 pati i posle mi nateja glavata pribrah se v nas i.. ludnica stana mi qko
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
az za prav pat pu6ix treva kogato bqx na 8 ma nz a seriozno na devet cigari propushix na 10 abe sa ve4e sam si dobre sqkvi narkotici sam probvala nosega se borq s cigarite ne sam pu6ila ot mesec i polovina i sam si super
8 klas za parvi pat pushih![]()
-= LAUTA-ARMY =-
the usual suspect
will never die 1936
Хаммм..уф на 16 бях...аз още съм си де.Беше точно преди края на учебната година миналата.2 мои приятелки бяха си купили от един от класа и решихме да ходим в парка.На тях им беше за 2 път,на мен за първи.Тях ги хвана,мен неРешила съм повече да не пуша трева,надживях го вече периода с любопитството и желанието да пробвам.
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
na 16 , sega sum na 18 i sum pushil samo 5-6 putiПървоначално написано от p4elata_brumze
am ot chisto lubopitstvo , az sum na mnenie che za da se pazish ot neshto trqbva da go poznavash
ne go smqtam sa golqmo geroistvo
Ем .. до сега не съм си и дърпала.. карай, че съм се събирала с хора които са се напушвали.. всичките... с изключение аз.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
на 13, на морето, на един купон..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
За пръв път..... на 13. От тогава до сега не сам си свалял усмивката от лицето...![]()
Only God will judge me!
Беше лятото на 2003та...Тогава бях на 13(май,може и да съ била на 12)
Бяхме 4-има човека.Имахме петица.Направихме се на нищо...
След 2 часа се осъзнах,че за 1ви път съм се напушила...
Беше яко,след тфа спрях за малко,но тая година почнах пак по няколко пъти в седмицата...
А на въпроса ''защо'' ще отговоря: ''Защото ми беще любопитно!''
\/ peAce all
na 12
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Първоначално написано от p4elata_brumze