- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА

Na 15.
Za6to? Za6toto iskah da vidq kvo e
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола!

Всеки с пороците си.Първоначално написано от Анонимко

nikoga ne sum ispitval jelanie da vidq kakvo e 1 den prosto si rekoh da vidq kakvo e za da znam kakvo moga da o4akvam ot okolnite mi det sa pu6ili be6e minalata godina bqh na 17 do sega ne sum povtoril ne6to ne mi dopada ose6taneto

DA JIVEE ALKOHOLAAAA!!!Първоначално написано от Анонимко
TREVA ZA P1RVI P1T OPITAH NA 14 NA AVTOBUSNATA SPIRKA S NQKVI PSETA DETO DORI I NE POZNAVAH...
ZA P1RVI P1T ME HVANA V MORSKATA S EDNA AVERKA I ME IZBI NA AGRESSIQ NE6TO...(NA 16)
OT TOGAVA S1M PU6ILA OKOLO 5-6 P1TI, NO S1M PROTIV TREVATA...NQMA SMIS1L. NITO E TOLKOVA SME6NO KOLKOTO SI GO PREDSTAVQH, NITO E TOLKOVA HUBAVO...
OB6TO VZETO S NARKOTICI IZBQGVAM DA SE ZANIMAVAM. PROBVALA S1M DVE NE6TA SAMO, I NQMAM NAMERENIE DA PROBVAM POVE4E. VTOROTO BE6E EDNA RAZKO6NA KUBINSKA KOKA, E TOVA VE4E SI ZASLUJAVA
. NQMA MQSTO ZA SRAVNENIE S TREVATA. NO NE BIH POVTORILA. TOKU VIJ S1M SE PRISTRASTILA...

DA JIVEE ALKOHOLA!!!!!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

на 14 за пръв път и от тогава съм пушила 5 пъти сигурно...не ми и трябва повече! Не ме кефи особено, а и е толкоз вредна...не че цигарите не са, ама със сигари съм си свикнала...от 6ти клас :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Leleiiiiiiiiii xaxa vie o6te ne ste znaeli kvo pu6ite ama nali drugite go praat ta dai i az \/

abe seki proba po tupoto e da pu6i6 6toto si s drugite koito pu6at ... barabar petko sus mujeteПървоначално написано от Анонимко

Има нещо вярно.Първоначално написано от korn___

nekade 13/14 posle pak sam probvala ama izbqgvam
mi za prav pat na v 8 klas.posle pu6ih non-stop blizo dve godini,ama mi pisna i sprqh za 1 godina.posle ei taka ot vreme na vreme.no si uvajavam koz4eto
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!

na 13 godini mi beshe purviq masur..hvana me chak ot tretiq put!Veche 5 godini si pusha moje da se kaje redovno i ne mislq da spiram..Nqma po qko neshto ot tva!I koito mi kaje che ne pushi shtoto vredi sha mu se smeq mnogo..alkohola vredi tochno tolkova kolkoto i trevata..no prosto trevata se upotrebqva po chesto ot tam idva vredata..
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
Е то по тая логика нито требе алкохол да пробваш, нито цигари, нито чадел,а и не е ли същото като да видиш някой,че яде некфо си кроасанче и си викаш дай и аз да си купя. А и ако човек не бъде понякога Петкото то тва няма да е живот...та нали за вси4ко разбираш или виждаш от някой...Първоначално написано от korn___

KAKVO E 4ADEL?
If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

trevica,darling,trevica...Първоначално написано от missing_girl
we like it DARK&HARD

На 15 ако не се лъжа. Беше ми любопитно
Сега просто няма кинти за трева (отидоха за хероин)

Ами за пръв път пробвах в 8-ми клас, ако не се лъжа!
Не се напуших, но както и да е! После след около половин или една година реших пак да пробвам за да се напуша и да видя аджеба за какво иде реч, успях май от четвъртия път и цяло лято си пушех редовно. После обаче ми мина мерака и до ден днешен пуша много ама наистина много рядко!
za pryv pyt na 15 godini,kompaniqta na priqtelq mi pu6e6e i az da ne ostana po-nazad,a sega kato ne sme zaedno pu6a po rqdko,no vse pak........
za pryv pyt na 15 godini,kompaniqta na priqtelq mi pu6e6e i az da ne ostana po-nazad,a sega kato ne sme zaedno pu6a po rqdko,no vse pak........
na 13...na lagera...sega 6te prava 14 dei sega o6te si pafkam ot vreme na vreme......
На 14. Ми кво да кажа, случва се по купони.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

xaxa.mi az ne s1m probvala i ne prepor14vam ni nikoi,za6tot imam mnogo poznati,koito pu6at i znam,4e tova ne im e pomognalo po nikak1v na4in,a naprotiv

em az opitah kat bqh na 14
za kvo opitah:6tot iskah da vida dali 6e me hvane smqh ma 1-viq pat ne ma hvana tak i ostanalite 5-6 pati
ma sega ve4e e drugo ne6to qko ne se pristastih kakto drugi ne6ta
V nachaloto na peti klas propushih cigari i sled 3 meseca jointec ot togava prez den s kompaniqta se kozim a sybota se ubivame ...
mmm znachi az na 14 mislq.. april mesec be6e , hodih s 1 deto pusheshe treva i me popita iskam li da probvam i az iskah .. cqlo lqto sled tova ne bqh pushila ve4e bqh na 15 i sq taq esen prosto se razmazah!Nqma da spomenavam ama iam chusttvoto che v pld nqa pochti chovek det da ne pushi.. kakto i da e , nz za kvo no vze da mi stava seki put po gadno i po gadno kato se napusha i edin pyt se napushih ne se pribrah cql den posle zaspah v reisa huu che jiveq na poslednata spirka na reisa.. i se pribrah nz kak..bqh sa filmirala che ne moa da hoda che umiram i mi idvashe da legna na zemqta!!!!i edin den ve4e POSLEDNIQ PUT neznaeh kak sam se pribrala maika mi sa be6e uplashila mn..bila sam super bqla..chak mi gledalha racete s tatko(nqmashe za kvo de),ama az bqh tolkova zle che ne mi i pukashe..Marzeshe me dori da mislq..kakto obiknovenno sa zaravqh v misli!sabuha me,sablqkaha me
i bam v krevata na drugiq den ai obqsnqai..qla sam razvelen sandvich sig.. a u lagah,mazah .. te si pomislili che sym pila.. nz dali sa mi povqrvali i s nai golqmata si glupost na 1 rd shtqh da pusha pak obache za shtastie nz kak tochno predi da doide moq red mi zvynna maika da pita kvo pra..kaza che ne iska izdynki i ot togava ne sym barvala...Maika nqkav angel hranitelRadvam se che ve4e ne se zanimavam.. minali sa tochno kam 5 meseca ot kakto ne sam pushila..a na skoro moi priqteli pushiha pred men i chak v ustata shtqha da mi go slojat ama az tvarno

i sam gorda sas sebe si ! sq sam v proces na otkazvane na moi priqteli.. Varvi dobre =D> naistina nqma nujda ot tva.. Seki sledvasht put kato se napushvah osaznavah kolko mi e po dobre bez da go pravq i ZASHTO LI pak go pravih.. i kogato prikliuchi vsi4ko ne sam i pila ot togava.Mn po zabavno mi e trezva i go preporachvam i na vas..
Sashto taka i moq priqtel znae za tezi neshta hodim ot 5 meseca pochti tochno kato sprqh trevata,toi e kategorichno protiv..i mi e kazval che ako probvam otnovo prosto da go zabravq.. Estestveno moga da go napravq i bez da razbere no vi kazvam chesno naistina nqma nujda ot tva!
Nikoga ne sym opitvala drugo osven treva i nikoga nqma da go napravq..!
mladi hora ste ne si provalqite jivota.. sled ednoto vinagi idva drugoto.. Gluposti che ne e verno prosto ne iskate da povqrvate che e taka.. a sled vreme
Nadqvam se pone nqkoi da se pouchi i da se usaznae ! To rano ili kasno seki se osaznava no vaprosa e che za nqkoi e kasno..
kakto i da e malko se otklonih... tva e moito mnenie..