- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да предложа на момиче?
Интересно попаднах в доста интересна ситуация, затова ми се иска да видя как вие бихте постъпили на мое място.
Запознаха ме с едно момиче, което много ми хареса, обаче не съм сигурен дали тя ме харесва. Излизахме 2 пъти на кафе, говорехме си много, оказа се че имаме много общи интереси, но май ме страх да и предложа, защото си мисля, че тя може да ми откаже![]()
Вие на мое място как бихте предложили? Или пък е малко рано за крачкатада изчакам още малко време, обаче лошото е че тогава може да станем само добри приатели, както вече ми се случи с няколко момичета...
Kakvo da i predloji6 be?Първоначално написано от petscho
![]()
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
мисля че се подразбира да тръгнем заедно
Maleee hora ... moje li tolkova zle da ste!Ami az li da ti kaja kakvo da i kaje6 ili nqkoi drug!I ko otiva6 tam s lis4eto v ryka i i go 4ete6,za da ne obyrka6 ne6to!To tova ne stava taka .. prosto izberi nai podhudq6tiq moment i deistvai dokato ne e stanalo kysno!Aide i uspeh!
Съвсем нормално е да се притесняваш.Излиза ли сте на кафе, лафили сте...това добре.
Да те питам, показвал ли си й,че те кефи? Флиртувал ли си с нея?![]()
А за предлагането......вместо да й предлагаш, изчакай подходящ момент, заведи я някъде, където ще сте спокойни и ще сте само двамата, и я целуни...не по бузата ей
!
Ако отвърне на целувката....заедно сте.![]()
Айде успех.![]()
Ako naistina ne samo si govorish s neq a flirtuvash tq shte te razbere i shte otgovori ako go iska...Taka che davai smelo!Mislq che otdavna veche ne ste na 10 za da i "predlagash") nali? p4elata_brumze e adski prav edna celuvka..ne gubish nishto
Uspeh!!
daje napi6i go na rukata si mnogo po-luzer... iskam da kaja efektivno e!!Първоначално написано от FiRe_LaDy
I am in your fridge stealing your foodz!!
Tva ne6to s predlaganaeto mai samo v detskata gradina minava. Spored mene po oferta e da i pokaje6 , 4e naistina q haresva6 . Izlezte nqkolko puti pogovorete si za rabotite ot jivota i kakto kazaha horata po gore vsi4ko 6te se naglasi samo
![]()
Vseki den koito 4aka6 e poredniq den koito nikoga nqma da si vurne6 obratno.
OTH FAN{}
Напълн0 съгласен! ! !Първоначално написано от p4elata_brumze
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!