.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    На тавана в кошницата-т'ва е във Варна:)
    Sexy много ти благодаряТ'ва което каза наистина много ме стимулира.Бъди сигурна,че ще се опитам да го направя.Някои от тук ми беше написал,че трябва да бъда заобиколена от много приятели и наистина е прав-вчера с няколко приятелки и 1 приятел излязохме и си изкарах супер якоМного ви благодаря.
    Дано да не ми е така вече,а и пожелавам и на вас да не ви идват много често такива моменти.
    Нещо,което не те убива,те прави по-силен!

Re: Нормална ли съм?!

Цитирай Първоначално написано от Боровинка
    Чесно да ви кажа напоследък не мога да се позная.До сега аз бях вечно усмихната и в настроение,а в последно време хич ме няма.Ето например днес в дискотеката дълго време наблюдавах една двойка да се целува(на фона на Моранди-Love me) и ми стана много тъжно.Мисля си,че е защото съм много самотна.Някой ако може да ми даде съвет как да си бъда отново "аз" ще съм му много благодарна.
    emi qvno ti lipsva nqkoe mom4ence po tvoi vkus s koeto da zapylvash samotnite migove
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Град
    Това за момченцето е вярно

Фен
    Град
    Plovdiv
    amm...takoa...haresai si niakoe momchence...dai si svoboda na chuvstvata ...dopusni go za teb...pozvoli mu da te veseli...da e s teb..po tozi nachin niama da si samotna i shte znaesh che imash chovek do teb...tva shte te predpazi ot depresia

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Vseki ima takiva momenti ama to e si otmine ne se pritesnqvai
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Spoko, mace!!! i az sum taka,no znam 4e s proletta i LQTOTO vsi4ko 6te mine

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Повече забавления и евала

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Чесно да ви кажа напоследък не мога да се позная.До сега аз бях вечно усмихната и в настроение,а в последно време хич ме няма.Ето например днес в дискотеката дълго време наблюдавах една двойка да се целува(на фона на Моранди-Love me) и ми стана много тъжно.Мисля си,че е защото съм много самотна.Някой ако може да ми даде съвет как да си бъда отново "аз" ще съм му много благодарна.
    абсолютно си си нормална!всеки човек понякога има гадни периоди ма скори ще ти мине.просто се забавлявай повече и съм сигурна че всичко ще се оправи

Град
    То като дойде лятото и всичко ще си е както предиПоне се надявам деМного ви благодаря .Работя по въпроса с момчето

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi i az moje da se kaje 4e ispitvam tova v nqkoi momenti no tova ne e zashto sam samotna a neznaq na kakvo se daljii .. prosty si ispylvai vremeto i ni misli za tova ako e vazmojno,...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Az sum v su6toto polojenie i se borq da izleza ot nego. Tupite mi suu4enitsi i vsi4ki drugi nepriqtnosti me dovedoha do tuk. No az razbrah edno ne6to- ot men zavisi kak 6te se 4uvstvam-ne ot vun6niq, a ot moq vutre6en svqt ! Suu4enitsite mi moje da sa idioti, no samo ot men zavisi dali 6te ni se skapva nastr ot tva!
    shake me baby

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    На тоя синдром му се вика "пубертет"

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi opkraji se ot priqteli i si nameri gadje

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    Град
    София
    да...

не съм сам,
    но съм самотен

и все пак съм жив нали, значи не е кой знае ква болка
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    sre6tai se s hora,ne misli za tujni ne6ta i taka 6te otmine skoro...to e vremenno...prosto se zabalqvai pove4ko za da nqma6 moment v koito da si sama i da se natuji6..

Град
    Sofia
    Така се чувстваш,защото сега няма човек до тебе ( и аз съм така в момента),но това рано или късно ще отмине,когато си намериш половинката и вече нема да ти става гадно като гледаш някои как се целуват...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Luda si
    The Spark

тц "луда си" как може изобщо да правите такива изказвания?!

Не! Не си луда. Просто си самотна и това е нормално. Всички ние се оказахме самотни в последно време. Надявам се, да погледнеш живота от добрата му страна. И това ще отмине, просто ти трябва някой, който да ти вдъхне желание за живот. И съм сигурна, че той съществува и просто е нужно време за да го намериш
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Цитирай Първоначално написано от Sweet`dreams
    тц "луда си" как може изобщо да правите такива изказвания?!
    Lesno... "Gledah edna dvoika da se celuva na Morandi - Love me i .." Tva kato go prochetoh mi se dopovru6ta.
    The Spark

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

тресе те пубертета девойче...Но спокоооо-шА сЪ опрАйШ

намери си гадже и започни да излизаш секи ден да играеш билярд да тичаш по стадиона да видиш как ще ти се оправи настроението от личен опит го казвам :P
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

временно настроение И аз съм така- гадно ми е нито ми се излиза нито музика ми се слуша просто искам да заспивам и да се събуждам и да минават по-бързо дните
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    временно настроение И аз съм така- гадно ми е нито ми се излиза нито музика ми се слуша просто искам да заспивам и да се събуждам и да минават по-бързо дните
    Ъъъъ тевата е от 2006 година

Град
    Русе
    Временно е.. и аз до скоро бях така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си